piotrjan Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Augustów 2006 NPwR - Kristari's Firelit By Chips Ahoy
piotrjan Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 To nie SH ale pies w kropeczki . Ponieważ od pewnego czasu pod jednym namiotem , a osoba przesympatyczna , pies również ,no to zdjatko . To również bohaterowie dnia . Gratulaaaaaaaaaaaaaaaacje !!!!
Cyraneczka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Oto parę zdjęć piesków w ruchu http://img384.imageshack.us/img384/3241/dscf69316iz.jpg LESHAN de Ciukci http://img477.imageshack.us/img477/8189/dscf69486ip.jpg Arktogea QUEEN OF DREAMS
Cyraneczka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Champion - Kristari's Firelit By Chips Ahoy http://img387.imageshack.us/img387/9392/dscf69515ma.jpg I podium w Olsztynie :) http://img477.imageshack.us/img477/3296/dscf70116ri.jpg
Cyraneczka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 A na koniec nasze czwarte zaginione dziecko, czyli Arktogea VIPER ;) http://img275.imageshack.us/img275/4110/dscf70171fp.jpg http://img222.imageshack.us/img222/8777/dscf70228xc.jpg
NigdyNigdy Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):Gratulacje :) piotrjan napisał(a):Bohaterowie dnia w SH Gratulaaaaaaaaaaaaaaaacje !!!:multi: :multi: :multi: jolka11 napisał(a):My również wszystkim gratulujemy :loveu::loveu: Dziękujemy :loveu: Nitor-Nivalis napisał(a):a Bursztynek to ktory juz raz wygral BISa :smile: - 11-sty :p Nitor-Nivalis napisał(a):chyba wszyscy wlasciciele innych weteranów was przeklinaja :smile: Widzisz, wystawiający weterany, z reguły robią to dla zdrowego sportu i z miłości- tam rzadko zdarzają się niesnaski, bo gra jest o pietruszkę ;) Nitor-Nivalis napisał(a):Normalnie Kasiu ty mu chyba wykupiłaś abonament na BISy :smile: :lol: My się po prostu kochamy, a miłość sama procentuje ;) piotrjan napisał(a):To nie SH ale pies w kropeczki . Ponieważ od pewnego czasu pod jednym namiotem , a osoba przesympatyczna , pies również ,no to zdjatko . To również bohaterowie dnia . O tak! :multi: Trzecie miejsce na BiS'ie to cenna zdobycz. No i... Qrcze! No fajni z Was ludzie, normalnie! :diabloti: Dzięki wielkie wszystkim za umilenie nam tego i tak wspaniałego dnia. Miło jest wiedzieć, że są na świecie jeszcze ludzie, dla których kynologia to zdrowe wariactwo, a nie wyścig o złote galoty. Fajnie, że jesteście :loveu:
Matagi Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ja też uważam NigdyNigdy,że fajnie,że jesteś!:lol: :multi: Następnym razem powiem Martynie,żeby Ci może nogę podstawiła na BOGach jakich...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oczywiście żartuję!!!GRATKI RAZ JESZCZE!!!
Matagi Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Piotrjan zmienia rasę....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
jolka11 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 O kurcze nic o tym nie wiedziałam :evil_lol: :evil_lol:.
NigdyNigdy Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Matagi napisał(a):Ja też uważam NigdyNigdy,że fajnie,że jesteś!:lol: :multi: :diabloti: Matagi napisał(a):Następnym razem powiem Martynie,żeby Ci może nogę podstawiła na BOGach jakich...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ostrzegam, że moje nogi są dłuższe:p (choć na pewno nie zgrabniejsze :evil_lol: ) Matagi napisał(a): A na tym zdjęciu, świetnie widać to, co u Jagny najlepsze- głowę :diabloti: Mój pies stracił po tym występie twarz :evil_lol:
jolka11 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 NigdyNigdy napisał(a)::diabloti: A na tym zdjęciu, świetnie widać to, co u Jagny najlepsze- głowę :diabloti: Mój pies stracił po tym występie twarz :evil_lol: Nicpodobnego .Jaga szukała tylko troszkę cienia:lol:
---------- Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Mam malutka prosbe odnosnie wystawy w Warszawie - zglosilam Marlene na MP, co prawda nie wiem jeszcze na 100% czy wystartuje, ale jesli tak sie stanie, to czy ktos zechcialby "pozyczyc" psiaka, ktory jest obyty z wystawami i grzecznie sie wystawia? Laredo zupelnie odpada, bo to maly diabel i nie umie sie jeszcze zachowac na wystawie, wiec nie ma szans, zeby nad nim zapanowala, gdy w poblizu beda tlumy innych psow.
Matagi Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 NigdyNigdy napisał(a)::diabloti: Ostrzegam, że moje nogi są dłuższe:p (choć na pewno nie zgrabniejsze :evil_lol: ) A na tym zdjęciu, świetnie widać to, co u Jagny najlepsze- głowę :diabloti: Mój pies stracił po tym występie twarz :evil_lol: Co ja zrobię,że Jagna lazła za ten worek z głową ;) :evil_lol: Wszystkie foty maja cóś tam poucinane,ta tyż: brak pomeraniana:-( ,ale głowa Jagny jest!:eviltong: :multi: Mam też Wasze "tylne" zdjęcie......:evil_lol: :diabloti:
qrczak Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 A ja mam pytanie a propo wystawy w Warszawie. W jakich dokładnie będą wystawiane husky i malamuty? Z góry dziękuję za odp :)
ewaka Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Husky - godz. 10.40 (po amerykańskich akitach i hokkaido) - ring 15 - sędzia Zygmunt Jakubowski - 49 zgłoszonych psów Malamuty - godz. 10 (jako pierwsze na ringu 17) - sędzia Libuse Ubrova (Chorwacja) - 40 zgloszonych psów
Daisunia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 ewaka napisał(a):Husky - godz. 10.40 (po amerykańskich akitach i hokkaido) - ring 15 - sędzia Zygmunt Jakubowski - 49 zgłoszonych psów Malamuty - godz. 10 (jako pierwsze na ringu 17) - sędzia Libuse Ubrova (Chorwacja) - 40 zgloszonych psów Ileee ?? :-o :-o 40 malamutow .... wooow
flashka-g Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Pani Libuse Ubrova jest z Czech:))) juz sie nie moge doczekac juterka:) do zobaczyska:cool3:
zpr Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Powodzenia wszystkim walczącym jutro w stolicy!!! :Poland: :Poland: :Poland:
efra-husky Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Tak, trzymamy kciuki jutro za wszystkich i czekamy na foto relację z wystawy :kciuki:
flashka-g Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 ja nie dziekuje;)) aparat biore...ale zobaczymy co wyjdzie;)
Daisunia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 flashka-g napisał(a):Pani Libuse Ubrova jest z Czech:))) juz sie nie moge doczekac juterka:) do zobaczyska:cool3: mam proźbe zrobilabys kilka zdjec malamutkom ? wdzieczna bede za zdjecia :)
Nitor-Nivalis Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Powodzenia jutro :) bede trzymać kciuki za wszytskich a najbardziej za moich faworytów :)
Recommended Posts