flashka-g Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 jezeli bede moglato wiesz ze bardzo chetnie:cool3: jeszcze zobaczymy:lol: na winko bym bardzo chetnie przyjechala:eviltong: mniam:razz:
Malvina Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Ale to teraz będziesz musiała jeszcze wcześniej przyjechać żebyśmy podołały dojechac na stadion po tym winku:eviltong:
Miśka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):A ma ktoś wieści z Olsztyna ??? ano... wiesci, fotki... taka ilosc sie przetoczyla przez ring ze strach :-) psy kl. szczeniat - Leshan de Ciukci - 1wo psy kl. championow - Kristari's Firelit by Chips Ahoy - CWC, NPwR, BOB (nie wiem jak na finalach ale pewnie pucharek jakis bedzie/byl) suki kl. szczeniat - Arktogea Queen of Dreams - 1wo, Najlepsze Szczenie (i tez nie wiem jak na finalach) suki kl. mlodziezy - Gala Blekitny Skarabeusz - 1dosk, Zw.Ml? i.... to tyle nie dojechaly:Shapali de Ciukci, Arktogea Black Diamond (psy kl. championow) i Seona de Ciukci (suki kl. otwarta) sedziowala p.Supronowicz zaraz wrzuce jakies fotki. Malamutkow tez ;-) basenji, akity rowniez ale to nie tutaj.
Nitor-Nivalis Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Dzieki za wieści :) i czekamy na fotki :)
Miśka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Leshan de Ciukci (Serhat de Ciukci - Czestohowa de Ciukci) Kristari's Firelit By Chips Ahoy (Innisfree Chips Ahoy - Kristari's Tahluu Miss Fire) Arktogea Queen of Dreams (Regular Power of Cool Water - Arktogea Alpina) Gala Blekitny Skarabeusz (Arktogea Black Wizard - Trojka Blekitny Skarabeusz)
Miśka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 fotki akit, malamutow, basenji wrzuce do topicu o Olsztynie w dziale "wystawy". Enjoy.
Miśka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 zpr napisał(a):Ma ktoś wieści z Ustronia? ja tylko wiem, że kl. otwartą suczek wygrała Nikita, ale nie dostała CWC - bo jest bez włosa, hm z tego co wiem to husky w lecie mało który ma włos, czyżby Pani sędzina za jedyne kryterium oceny miała włos? :crazyeye: a skad pani sedzina ma wiedziec czy suczka wlosa nie ma aktualnie czy permamentnie? teoretycznie nie powinna jej kojarzyc prywatnie czy z innych wystaw ;-) takie jest wlasnie ryzyko gdy wystawia sie psy bez wlosa
Gosia & c.o. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Ja mam tylko takie wieści z Ustronia: Ebonyshadow N Shapali's Dragon - 1 dosk. Zw.Mł = Ukończony Młodzieżowy Championat Polski, NJwR oraz BOG Junior natomiast Arktogea Virtual Virgo For Husqvarna - 1 dosk. CWC, NSwR, BOB i v-ce BOG :):)
Cyraneczka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Miśka napisał(a): psy kl. szczeniat - Leshan de Ciukci - 1wo psy kl. championow - Kristari's Firelit by Chips Ahoy - CWC, NPwR, BOB (nie wiem jak na finalach ale pewnie pucharek jakis bedzie/byl) suki kl. szczeniat - Arktogea Queen of Dreams - 1wo, Najlepsze Szczenie (i tez nie wiem jak na finalach) suki kl. mlodziezy - Gala Blekitny Skarabeusz - 1dosk, Zw.Ml? Kristari's Firelit by Chips Ahoy - III BOG Arktogea Queen of Dreams - łysa nieco Pumka przebiegła się tylko po ringu głównym, bo raczej szans nie miała ze śliczną samojedką i american akitą :) Grupę wygrał piękny samojed -LUCA JOEN Chatanga, który był III na BIS!!!
Cyraneczka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 FCI 270 - Siberian Husky Psy - Dogs Klasa pośrednia / Intermediate Class 345 WEZYR Eskimoski Domek - 2 344 SWIFT WOLF Fortunatus - 1 CWC Klasa otwarta / Open Class 346 FIRST EXPRESS Dwie Korony - 1 CWC Klasa championów / Champion Class 347 Kristari's FIRELITBYCHIPSAHOY, (Ch.EST) - 1 CWC, NPwR Klasa weteranów / Veteran Class 348 BURSZTYN z Cayoacan (FCI), (Ch.PL) - 1 -Best Weteran, BIS Weteran Suki - Bitches Klasa szczeniąt / Puppy Class 349 Arktogea QUEEN OF DREAMS - 1 Best Puppy Klasa młodzieży / Youth Class 350 PRIMA Paracortus (FCI) - 1, bez Zw.Mł Klasa pośrednia / Intermediate Class 351 VIPER Arktogea - 1, bez CWC Klasa championów / Champion Class 352 JAGIENKA z Coyoacan (FCI) - 1 CWC, BOB, II BOG BURSZTYN i JAGIENKA - Najpelsza Para Kristari's FIRELITBYCHIPSAHOY - skończył Championat Polski!!!
Cyraneczka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Gratulacje dla weekendowych zwycięzców!!!! - szczególnie dla Vivi ;-)
Gosia & c.o. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Dziękuje bardzo za gratulacje w imieniu Joli, która tym razem zasuwała po ringu:lol: no i w swoim równiez, bo bądź co bądź czuje się współwinna tego, że te dwa gagatki biegaja po ringach :razz:
Cyraneczka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):a kto sęziowała dzisiaj w Augustowie ? W Augustowie oceniała Katarzyna Boryczko
piotrjan Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Augustów 2006 Bohaterowie dnia w SH . Gratulaaaaaaaaaaaaaaaacje !!!:multi: :multi: :multi:
Nitor-Nivalis Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Gratulacje dla Jagny i Bursztynka ci to szaleja :) a Bursztynek to ktory juz raz wygral BISa :) - chyba wszyscy wlasciciele innych weteranów was przeklinaja :) Normalnie Kasiu ty mu chyba wykupiłaś abonament na BISy :) Gratulacje :D
Recommended Posts