Jump to content
Dogomania

Wyniki z ringu Siberian Husky (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

dachenoceras napisał(a):
Masz jeszcze Białystok, nie mówiąc już o takim Wilnie.

dach... prosze Cie :-) nie dobijaj ludzi z polnocy:mad:

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miśka napisał(a):
dach... prosze Cie :-) nie dobijaj ludzi z polnocy:mad:

A myslisz, ze my z takiej Warszawy wszędzie mamy blisko?? Tu 380, tam 250 i tak sobie nabijamy kilometrówkę...

Posted

Cyraneczka napisał(a):
Tu 380, tam 250 i tak sobie nabijamy kilometrówkę...

To traktujemy jako spacerki .
Fakt do Wilna , Rygi i Talinna blisko . Do czego to się może przydać , każdy wie .
Berlin , Zagrzeb , Praga , Bratysława są trochę dalej , ale po zwiedzeniu kraju trzeba nadal coś oglądać .

Posted

PiotrJan napisał(a):
Do czego to się może przydać , każdy wie .
Berlin , Zagrzeb , Praga , Bratysława są trochę dalej , ale po zwiedzeniu kraju trzeba nadal coś oglądać

E tam, i tak polskie są najładniejsze. Zdecydowanie ;-)

Posted

Cyraneczka napisał(a):
A myslisz, ze my z takiej Warszawy wszędzie mamy blisko?? Tu 380, tam 250 i tak sobie nabijamy kilometrówkę...

aaa... to te Helsinki to w akcie desperacji byly? ;) :diabloti:

Posted

Miśka napisał(a):
aaa... to te Helsinki to w akcie desperacji byly? ;) :diabloti:

No tak, wiesz, trochę pospacerowaliśmy po Polsce, i jak już kondycja była w zenicie ruszyliśmy na Helsinki :) I nawet auto nam nie wysiadło, dobre, stare auto :p

Posted

Cyraneczka napisał(a):
I nawet auto nam nie wysiadło, dobre, stare auto

Haha, a mi się wydaje, że auto nie miało wyboru. Wiedziało, że każda niesubordynacja poskutkuje zmasakrowaniem przez Piotrka ;-) Na jego miesjcu (autka, nie Piotrka) też bym jechał, nawet z baba za kierownicą :-) :-)

Posted

W Augustowie spotkaja się :

FCI 270 - Siberian Husky
Psy - Dogs
Klasa pośrednia / Intermediate Class
345 WEZYR Eskimoski Domek, czarno-biała, 08-08-2004, PKR.V-12147, 7245/VI/04, (EXPLORER BEAR HYDRARGIUM -
344 SWIFT WOLF Fortunatus, czarno-biała, 22-03-2005, PKR.V-12085, 7209/VI/05, (EXPLORER BEAR HYDRARGIUM - Arktogea ROYAL GOLD), hod. E.A. Stolarska,
wł. Piotr Jan Olszewski, 15-561 Białystok, ul.Gródecka 17 F, Polska FANTAZJA Eskimoski Domek), hod. Teresa
Radomska, wł. Lucyna Kloza, 15-190 Białystok, ul.Obr.Westerplatte 56, Polska
Klasa otwarta / Open Class
346 FIRST EXPRESS Dwie Korony, płowo-biała, 16-05-2004, PKR.V-11467, 7052/VI/04, (Ch.PL, Mł.Ch.PL EXPLORER STARLIGHT EXPRESS - VENTUS FAVONIUS
Excellens Vivarium), hod. Cezary Sweklej, wł. Piotr Jan Olszewski, 15-561 Białystok, ul.Gródecka 17 F, Polska
Klasa championów / Champion Class
347 Kristari's FIRELITBYCHIPSAHOY, (Ch.EST), czerwono-biała, 27-08-2000, EST 00763/02, 763/02, (Ch. Innisfree's CHIPS AHOY - Ch. Kristari's TAHLUU MISS
FIRE), hod. Sharon Osharow, wł. Marja-Liisa Maijala-Mannisto, 78206 Konuvere Mois, , Estonia
Klasa weteranów / Veteran Class
348 BURSZTYN z Cayoacan (FCI), (Ch.PL), brązowo-biała, 01-11-1994, PKR.V-2437, 50991/I/94, (Ch.PL, Zw.PL BLAQUE JACK'S ERYK - Int.Ch., Ch.PL, Ch.MEX
CHOCOLATE LIEVANOS), hod. Ewa Czarkowska, wł. Katarzyna Czarkowska, 03-435 Warszawa, ul.11-go Listopada 10 m.1, Polska
Suki - Bitches
Klasa szczeniąt / Puppy Class
349 Arktogea QUEEN OF DREAMS, brązowo-biała, 24-11-2005, PKR.V-12650, 73971/I/05, (Int.Ch. REGULAR POWER of Cool Water - Int.Ch., Zw.Eur., Multi Ch.
Arktogea ALPINA), hod. Żaneta Żmuda-Kozina, wł. Żaneta Żmuda, 05-180 Pomiechówek, ul.Świerczewskiego 4, Polska
Klasa młodzieży / Youth Class
350 PRIMA Paracortus (FCI), beżowo-biała, 28-09-2005, PKR.V-12640, 12640, (Ch.PL, Mł.Ch.PL, Zw.KL H POOR LONESOME COWBOY OF BAKER LAKE - Mł.Ch.PL,
Ch.PL ELITA z Coyoacan), hod. Roman Zając, wł. Ausrine Slemaite, Klaipeda, Debreceno 7-310, Litwa/Lithuania
Klasa pośrednia / Intermediate Class
351 VIPER Arktogea, srebrno-biała, 18-11-2004, PKR.V-12150, 7251/VI/04, (EXPLORER STARLIGHT EXPRESS - Arktogea ALPINA), hod. Żaneta Żmuda, wł. Bartłomiej
Gryszko, 16-020 Czarna Białostocka, ul.Grabowa 3, Polska
Klasa championów / Champion Class
352 JAGIENKA z Coyoacan (FCI), (Int.Ch., Ch.PL, BLR, LV, LTU, Mł.Ch.PL, Zw.PL, Mł.Zw.KL), brązowo-biała, 27-03-2003, PKR.V-10253, 68873/I/03, (Ch.PL,
Mł.Ch.PL, Mł.Zw.PL, Zw.KL PL, H POOR LONESOME COWBOY OF BAKER LAKE - Ch.PL WESOŁA z Coyoacan), hod. Ewa Czarkowska, wł. Katarzyna Czarkowska,
03-435 Warszawa, ul.11-go Listopada 10 m.1, Polska

Za BOB-a będą pucharki:lol:

Posted

HUSKYTEAM napisał(a):
Haha, a mi się wydaje, że auto nie miało wyboru. Wiedziało, że każda niesubordynacja poskutkuje zmasakrowaniem przez Piotrka ;-) Na jego miesjcu (autka, nie Piotrka) też bym jechał, nawet z baba za kierownicą :-) :-)

Sugerujesz, że takiego tyrana w domu trzymam??:mad:
No całe szczęście, że jego psy i mój samochód chodzą przy nim jak zegarek, bo już widać, że moja suka nie bardzo chce się podporządkować :cool3:. Moja krew :evil_lol:

Posted

[quote name='sh_maniak']Cyraneczka nie słuchaj Jacka, "chłop" co kocha i zajmuje sie psami to dobry "chłop" :evil_lol: , nawet jak jest tyranem ;)

Tak, jestem za i nawet mogę się na jakiejś petycji podpisać jak by ktoś taką stworzył :cool1:

Posted

Ogromne GRATULACJE :) :)
Ja tez wlasnie dotarlam po wystawce w Holandi, jako ze byłam tam jako handler innej rasy o tamtejszych Husky nie wiele moge powiedziec :roll:

Ale za to z cala pewnoscia stwierdzam ze tamtejsze wystawy sa boskie :)
okolice cudne :)
a drogi fantastyczne - ciekawi mnie czy takich kiedys u nas dożyjemy :)
po przejechaniu 2200 km nalezy wrocic do rzeczywistosci :)

Jeszcze raz GRATULACJE :) :) :)

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
szczerze watpie .... - tam takie drogi jak nasze autostrady maja w każdej nawet małej wsi

Jak chcemy takie drogi, to musimy się do nich wyprowadzic, one do nas tu nie przyjdą. Ale też w spadku wtedy będą chodniczki pod linijkę, laski bez żadnego krzaczka i łączki równe, ze aż strach.
Ja chyba jednak wolę naszą Polską naturalność.

Posted

Mysle ze wlasnie u nich wiecej naturalnosci :)
wszedzie łaki, pastwiska - krowy, owce i konie.
zdecydownie wole bezstresowe podróze - niz martwic sie za kazdym razem czy na kolejnej wielkiej wyrwie w jezdni pojade dalej z kołem czy juz bez :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...