Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łatek może być w piątek wykastrowany w schronisku i można go zabierać. Trochę ciężko jest wytłumaczyć kier. schroniska o jakiego psa chodzi przez telefon, więc żeby nie wykastrowali innego psa zamiast Łatka, należałoby w piątek tam być i pokazać palcem, który to Łatek.
miejsce u Astaroth jest od piątku?

Posted

tanitka ja nie wiem czy dam rade, nie wiem kiedy mój mąż wyjdzie ze szpitala a nawet jak wyjdzie to nie wiem czy będzie mógł zajmować się sam dzieckiem do piątku:cool1:
ja na razie muszę zająć się rodziną...
i to nie jest moje widzi misie

zostałaś przecież o tym poinformowana wczoraj...

PS:Napisałam już do Astaroth

Posted

dziewczyny poczekajmy spokojnie na odp astaroth czy moze go przyjac..tymczasem trzeba dalej zbierac deklaracje i jesli u astartoth miejsce bedzie to jak ktos mi go dowiezie do warszawy to ja go do niej zawioze.

Posted

jezeli ktos moze dac platny dt to jak najbardziej kasa bedzie byleby sie takowy znalazl..a u astaroth trzeba jak cos meijsce zabukowac jak sie zwolni..czy znacie kogos kto dalby mu u siebie platny dt?ja jutro pogadam z mama ale nic nie obiecuje..

Posted

Chetnie pomoge biednej maliznie. Skontaktowalam sie juz z Jasza na PW bo mieszkam za granica i najlepszym wyjsciem jest dla mnie Western Union.
Narazie deklaruje 100 zl. Poniewaz mam na utrzymaniu kilka pieskow na DT i w Hotelikach narazie tylko tyle moge.

Posted

dziewczyny czy znacie jeszcze jakies dt platne gdzie latus moglby pojechac???bardzo prosimy o pomoc..deklaracji juz sporo za te 100zl dziekujemy z calego serca!!jednak dt potrzebny...czy ktos moze takowy platny dac?

Posted

Ja jestem dopiero teraz, bo od środy mam remont i brak dostepu do komputera..
Ingrid juz napisała sama...
Ciotko, wszędzie gdzie się pojawiasz, robi się cieplej!!!

Posted

Wspolczuje remontu:roll: Latus to taka wychudzona malizna ze plakac mi sie chce jak patrze na niego. Jak pojdzie do DT to odzyje nabierze wagi i bedzie przystojniakiem nie do pogardzenia.:loveu: Tak jak wspomonalam wczesniej narazie deklaruje 100 zl miesiecznie.

Posted

ciotki a czy ktos moze zadzwonic tam i zapytac czy jest miejsce?ja niestety w pracy siedze i nie mam jak a siedze i dzis i jutro do 22;/niech maly jedzie..

Posted

mysle,ze 15zl to za duzo..szczegolnie,ze w tym drugim dt cena z tego co wyczytalam wynosi 10z i mieszkalby w domu..wiec czy moze ktos tam zadzownic prosze...ja wciaz jestem w pracy a po 22 nie wypada;/ ale podobno miejsce tam jest..