Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kossu a czy Łatek jest już zamówiony i powiadomiłaś schron o tym, że niedługo opuści schron?
Albo Tanitka?
Czy któraś pokazało go w końcu personelowi palcem?

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jezeli nasza nell ktora jest teraz u astaroth pojedzie do ds bo jest pani na nia chetna tylko czekamy na iwzyte i szukamy transportu to mysle,ze latusia w razie co mozna by do astaroth ale najlepiej wyslac go na ten proponowany dt agat51 pisalam mi na pw ze jest sprawdzony i super warunki tylko ktos musi zadzwonic ja jutro znow od 9 do 22 jestem w pracy;/ale mam nr tel na pw

Posted

od 8 rano mam trening na koniach przed zawodami zreszta nie bede kobiecie w niedziele z samego rana dzwonic czy nikt inny nie moze tego zrobic w poludnie lub o jakiejs sensowniejszej godzinie?ja moge to zrobic dopiero w pon a szkoda tracic czas

Posted

Ja nie byłam podczas weekendu w schronisku. Z tego co pamiętam Tatiana telefonowała w jego sprawie w ubiegłym tygodniu.

Czy Wy też macie dziś problem żeby cokolwiek napisać na Dogo?

Posted

Ja poproszę już teraz. Zadeklarowałam jednorazową wpłatę, więc chciałabym zrobić to od ręki. Tak jak pisałam już wcześniej potrzebuję dokładne dane (wraz z adresem).

Posted

kosuu mało który bank zrobi przelew bez wszystkich danych...

zna ktoś linka do jakiejś stronki która wyliczy mi trasę z Celestynowa do hoteliku?? Tak, zeby wyliczyła w km i w czasie?:razz:

Posted

urde, usunęłam wiadomość z nazwa miejscowości w której jest hoteli:oops:
napisałam już do Donki, jak odpisze to podam dokładnie ile to będzie kilometrów

PS: Dzięki za tego linka