Ania&Rudy Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 biedny mały :( mam nadzieję, że Pani Ania nie zrezygnuje z niego... ale to prawda, że psy po schronie zazwyczaj są totalnie zarobaczone, moją sucz udało się doprowadzić do ładu dopiero po kuracji Aniprazolem i chyba powinno się tym traktować wszystkie psiaki z odzysku, chyba jedyna kuracja, która daje efekty... Quote
obraczus87 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 SYlwia dzwonilas do PAni Ani?? Jak sie czuje Łatek? Quote
Donka5 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Biedny Łatek. Zasnawiam sie czy pomimo odrobaczania -jesli jednak miał,te robale,to czy moja córka (ja) mogłyśmy je też załapać??? Quote
Ania&Rudy Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 z tego co mi wiadomo to o takie zarobaczenie nietrudno niestety :( proponowałabym zrobienie badań na obecność pasożytów i u Ciebie i u Twojej Córci , tak profilaktycznie żebyś mogła spokojnie spać i profilaktyczne odrobaczenie i odpchlenie (!) innych zwierzaków, które miały z Łatusiem kontakt http://www.laboratoriumfelix.com/pasazer.html Quote
Recommended Posts