Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

clo napisał(a):
dziewczyny jutro porozsylam nr konta bo dzis musze leciec i wroce pozno prosze wyslijcie mi pw komu mam przeslac nr konta

moj tel to 509 173 446

i koniecznie trzeba dozbierac deklaracje ale damy rade:))

Napewno damy rade ! ;-) Hudziutki Latus jedzie do DT :Cool!:

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamy mały problem.
Zawożąc Łatka do hoteliku musimy zapłacić za listopad z góry i kawałek października.

Kurde, trzeba jak najszybciej dozbierać pieniążki:placz:

Posted

Lucyna napisał(a):
Wysłałam 20 PLN z deklaracji stałych.
Jeszcze nr konta na 100 PLN za transport, do kogo wysłać?

do mnie, a ja dam pati-c
tylko już jutro podam numer konta, bo dzis już nie chce mi się szukać
(jeśli transport wyjdzie mniej niż 100 zł to zwrócę ci różnicę)

tak, Łatuś jedzie do Donki

Ingrid44 czy ty deklarujesz wpłacać co miesiąc 150 zł na Łatusia?

co do karmy to okazało się jednak, ze mamy troszkę mniej, gdzieś ok połowę worka, ale dobre i to, chociaz kilkanaście dni będzie mniej płatne:cool3:

Posted

Ingrid44 czy ty deklarujesz wpłacać co miesiąc 150 zł na Łatusia?

Tak ,deklaruje 150zl miesiecznie.Dzisiaj juz wyslalam pierwsza wplate do clo. Ciesze sie ze Latus jedzie do Donki-bedzie w cieplym domku.Taka chudziutaka malizna szybko marznie.

Posted

zobaczcie ile już mamy kasy:

Rozliczenie:

Deklaracje miesięczne:

Certusowa 20 zł
Lucyna 20 zł
ketunia 20 zł
MakS 20 zł
Fiks 20 zł
agata51 20 zł
Ingrid44 150zł

wpłata jednorazowa:
kosu32 30 zł
figbast 30 zł

stan konta:
-z deklaracji: 270 zł
-55zł
(zostało ze zbiórki na Rudzika z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f85/ru...91/?highlight=)
-30 zł
-30 zł

razem: 385 zł :multi::multi::multi:

Posted

Jaki on jest śliczny! :loveu: Od czasu gdy przygarnęliśmy naszego Łatka, wszystkie Łatki, a zwłaszcza ze łaciate i jamnikowate działają szczególnie na me serducho. Wierzę, że będzie dobrze, bo Łatki to chłopaki z fartem (mój w domu, drugi na którego trafiłam też, inny w hoteliku u Murki grzeje doopkę, ten też do hoteliku pojedzie). Na pewno znajdzie się ktoś, kto go pokocha!

Tylko to taka chudzinka :placz: mam nadzieję, że w hoteliku go odkarmią.
Nie mogę obiecać regularnych, comiesięcznych wpłat, bo pracuję jako wolny strzelec, więc raz kasa jest, raz nie ma, ale będę się starała pamiętać o Łatku i czasem coś wyskrobać.

Posted

jestem_wredna napisał(a):
Jaki on jest śliczny! :loveu: Od czasu gdy przygarnęliśmy naszego Łatka, wszystkie Łatki, a zwłaszcza ze łaciate i jamnikowate działają szczególnie na me serducho. Wierzę, że będzie dobrze, bo Łatki to chłopaki z fartem (mój w domu, drugi na którego trafiłam też, inny w hoteliku u Murki grzeje doopkę, ten też do hoteliku pojedzie). Na pewno znajdzie się ktoś, kto go pokocha!

Tylko to taka chudzinka :placz: mam nadzieję, że w hoteliku go odkarmią.
Nie mogę obiecać regularnych, comiesięcznych wpłat, bo pracuję jako wolny strzelec, więc raz kasa jest, raz nie ma, ale będę się starała pamiętać o Łatku i czasem coś wyskrobać.

Bardzo Dziekujemy.Latus tez dziekuje:multi: