Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jestem znow;))sluchajcie niech deklaracje sie zbieraja o ile pamietam certusowa tez cos pisala zeby dac jej znac jak bedzie nastepca napisze do niej pw moze czy ktos juz pisal?trzeba organizowac transport dla latusia a deklaracje w miedzyczasie zbierac bardzo prosze sylwiu jakbys mogla napisac od pati c czy by go przewiozla jak najszybciej.

• Replies 878
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za zaproszenie.
Jestem , chociaż deklarować wplat nie mogę bo płacę na trzy psiaki i to jest niestety kres moich możliwości..Przepraszam.
Mogę zrobić bazarek.
Kończę teraz wysyłac fanty z jednego, a drugi kończy się 18.10.
Potem wystawie bazarek dla Łatka.
Jakby co to przypominajcie!
Piękny jest!
Trzymam kciuki!

Posted

Nie ma za co..
Chociaż tyle..
Prosiłabym tylko kogoś o udostępnienie konta.
Ja nie mam niestety...To znaczy jest konto mojego męża, ale nie mam możliwości śledzenia wpłat...
Ktoś kto zbiera pieniądze na Łatka musiałby mnie informować o ewentualnych wpłatach i wtedy będę wysyłać fanty.
Możemy się tak umówić?

Posted

juz jestem:)oczywiscie ze sie zgodze zbierac i udosteonic konto jednak wole nic narazie nie zbierac zeby nie bylo dopoki latek nie poejdzie;)dlatego jeszcze raz powtarzam dziewczyny bardzo prosze ja z powodu chronicznego braku czasu nie moge ale czy ktos da rade napisac do pati c np czy moglaby go zawiezc?transport jest przedewszystkim potrzebny pieniadze dozbieramy.za kazda deklaracje probe pomocy itd dziekuje!a i musimy mu wymyslic nowe imie;)bo u reni zapomnialam juz jeden odemnie i od fizi łatuś jest;))wiec szukamy transportu!:)))a nr konta na bazarek udostepnie tylko chce by najpierw pojechal..

Posted

mysle ze imie mozna mu juz nadac;)a przypominam renia z hotelikiem czeka..a nie moze czekac wiecznosc..dlatego bardzo bardzo prosze o pomoc w transporcie....

Posted

transport wyniesie ok 110 zł

ale nie ma wyboru no i nie ma na co czekać

słuchajcie, tylko najlepiej jakby była któraś z wolontariuszek podczas zabierania go ze schronu.

Ja nie dam rady ze względu na powiedzmy 'okoliczności losowe' :-(
Tanitka jest tez wolontariuszką więc proszę skontaktujcie się z nią w tej sprawie. Ja teraz muszę zająć się rodziną... i przez jakiś czas nie dam rady wybrać się do schronu.

Posted

Nie wiem czy dawałyście znać na wątek transportowy.

Bo przecież Łatuś nie ma zbyt wielu funduszy , i jak tyle pojdzie na transport to na hotelik niewiele zostanie :shake:.

Posted

nie, nie wpadłam na to:oops:

można by było tez znaleźć kogoś kto zawiezie do do wawy i 2 osobę która zawiezie do sochaczewa.

Tylko ja teraz mogę być rzadko na forum, wiec proszę kogoś o założenie mu wątku na transportowym

Posted

[quote name='clo']mysle ze imie mozna mu juz nadac;)a przypominam renia z hotelikiem czeka..a nie moze czekac wiecznosc..dlatego bardzo bardzo prosze o pomoc w transporcie....
Dziewczyny hotelik wstrzymany,teściowa miała wypadek i już nie przyjmuje psów do domu.Wyadoptujemy te co są i do domu już psów nie bierzemy