clo Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 jestem znow;))sluchajcie niech deklaracje sie zbieraja o ile pamietam certusowa tez cos pisala zeby dac jej znac jak bedzie nastepca napisze do niej pw moze czy ktos juz pisal?trzeba organizowac transport dla latusia a deklaracje w miedzyczasie zbierac bardzo prosze sylwiu jakbys mogla napisac od pati c czy by go przewiozla jak najszybciej. Quote
Sylwia K Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 ja już napisałam i certusowa pomoże Łatusiowi:multi: z deklaracji mamy 95 zł + 55 zł które zostały z Rudzika czyli razem 150zł:cool3: Quote
Sylwia K Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 już mamy z deklaracji 115 zł czekam jeszcze na odpowiedź od zachary. z pozostałościami po Rudziku jest 170 zł:cool3: Quote
Jasza Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Dziękuję za zaproszenie. Jestem , chociaż deklarować wplat nie mogę bo płacę na trzy psiaki i to jest niestety kres moich możliwości..Przepraszam. Mogę zrobić bazarek. Kończę teraz wysyłac fanty z jednego, a drugi kończy się 18.10. Potem wystawie bazarek dla Łatka. Jakby co to przypominajcie! Piękny jest! Trzymam kciuki! Quote
Sylwia K Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 ojej, Jasza bardzo dziękujemy:multi: Quote
kosu32 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Jednorazowo deklaruję 30 PLN dla Łatusia za szkic naszego Leo wykonanego przez Gos. Proszę o przesłanie na private konta na które mam przesłać pieniądze (wraz z adresem). Poniżej wklejam wątek do bazarku Gos. http://www.dogomania.pl/forum/f99/rysunkowy-bazarek-gos-zamow-portret-zwierzaka-147781/ Quote
Jasza Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Nie ma za co.. Chociaż tyle.. Prosiłabym tylko kogoś o udostępnienie konta. Ja nie mam niestety...To znaczy jest konto mojego męża, ale nie mam możliwości śledzenia wpłat... Ktoś kto zbiera pieniądze na Łatka musiałby mnie informować o ewentualnych wpłatach i wtedy będę wysyłać fanty. Możemy się tak umówić? Quote
Sylwia K Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 pieniążki zbiera Clo, myślę ze się zgodzi, ale poczekajmy aż ona się wypowie Quote
Jasza Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ok. Mam nadzieję, że się zgodzi. Postaram się przygotować super fanty. Quote
niteczka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Sylwia K napisał(a):pieniążki zbiera Clo, myślę ze się zgodzi, ale poczekajmy aż ona się wypowie Clo to jest Łatek, a nie Latek?:diabloti: Dobrze trafiłam? Quote
clo Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 juz jestem:)oczywiscie ze sie zgodze zbierac i udosteonic konto jednak wole nic narazie nie zbierac zeby nie bylo dopoki latek nie poejdzie;)dlatego jeszcze raz powtarzam dziewczyny bardzo prosze ja z powodu chronicznego braku czasu nie moge ale czy ktos da rade napisac do pati c np czy moglaby go zawiezc?transport jest przedewszystkim potrzebny pieniadze dozbieramy.za kazda deklaracje probe pomocy itd dziekuje!a i musimy mu wymyslic nowe imie;)bo u reni zapomnialam juz jeden odemnie i od fizi łatuś jest;))wiec szukamy transportu!:)))a nr konta na bazarek udostepnie tylko chce by najpierw pojechal.. Quote
Jasza Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Dobrze. Niech będzie. ;) Napiszę PW do Pati-c. Edit. Napisałam. Quote
Jasza Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 To wymyślamy inne imie? Może jak już będzie w hoteliku? To teraz najważniejsze. Quote
clo Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 mysle ze imie mozna mu juz nadac;)a przypominam renia z hotelikiem czeka..a nie moze czekac wiecznosc..dlatego bardzo bardzo prosze o pomoc w transporcie.... Quote
Jasza Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Trzeba zmienić tytuł wątku! Że szukamy transportu! Quote
Onaa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ja już wcześniej pisałam do pati i ona podała mi kwote. Quote
Sylwia K Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 transport wyniesie ok 110 zł ale nie ma wyboru no i nie ma na co czekać słuchajcie, tylko najlepiej jakby była któraś z wolontariuszek podczas zabierania go ze schronu. Ja nie dam rady ze względu na powiedzmy 'okoliczności losowe' :-( Tanitka jest tez wolontariuszką więc proszę skontaktujcie się z nią w tej sprawie. Ja teraz muszę zająć się rodziną... i przez jakiś czas nie dam rady wybrać się do schronu. Quote
Onaa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Nie wiem czy dawałyście znać na wątek transportowy. Bo przecież Łatuś nie ma zbyt wielu funduszy , i jak tyle pojdzie na transport to na hotelik niewiele zostanie :shake:. Quote
Sylwia K Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 nie, nie wpadłam na to:oops: można by było tez znaleźć kogoś kto zawiezie do do wawy i 2 osobę która zawiezie do sochaczewa. Tylko ja teraz mogę być rzadko na forum, wiec proszę kogoś o założenie mu wątku na transportowym Quote
Lionees Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='clo']mysle ze imie mozna mu juz nadac;)a przypominam renia z hotelikiem czeka..a nie moze czekac wiecznosc..dlatego bardzo bardzo prosze o pomoc w transporcie.... Dziewczyny hotelik wstrzymany,teściowa miała wypadek i już nie przyjmuje psów do domu.Wyadoptujemy te co są i do domu już psów nie bierzemy Quote
Sylwia K Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 no to pozostaje hotelik u Astaroth Quote
Recommended Posts