tigrunia Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Chantell napisał(a):tigrunia- czy mogłabyś te swoje 'wyrzuty' zostawić dla siebie? to nie temat o tym! -.- A przepraszam o czym? Wątek został założony aby uzyskać pomoc, pieniądze - ja od początku staram się pomóc ale kurcze no odnoszę dziwne wrażenie, że nikt tu mojej pomocy nie chce :cool3: Chcę wpłacić pieniądze dla suniek - proszę o nr konta i jeszcze mają do mnie pretensje - no czary :shake: Sorry ale nie ogarniam tego.. Quote
Chantell Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 chciałam zauwazyć fakt, ze ty też masz jakieś wąty ciągle. Czy Tosię wziął ktoś z tego forum? Quote
Onsen Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='tigrunia']A przepraszam o czym? Wątek został założony aby uzyskać pomoc, pieniądze - ja od początku staram się pomóc ale kurcze no odnoszę dziwne wrażenie, że nikt tu mojej pomocy nie chce :cool3: Chcę wpłacić pieniądze dla suniek - proszę o nr konta i jeszcze mają do mnie pretensje - no czary :shake: Sorry ale nie ogarniam tego.. No ale to chyba normalne,że czyta się chociaż pierwszy post w temacie,który się otworzyło? Jeśli nadal chcesz pomóc suniom- tym do wykupienia- będziemy wdzięczni za dofinansowanie. Numer konta dla przypomnienia- w 1 (słownie pierwszym) poście! Quote
tigrunia Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Onsen']No ale to chyba normalne,że czyta się chociaż pierwszy post w temacie,który się otworzyło? Jeśli nadal chcesz pomóc suniom- tym do wykupienia- będziemy wdzięczni za dofinansowanie. Numer konta dla przypomnienia- w 1 (słownie pierwszym) poście! Ten wątek był zakładany sporo czasu temu więc chyba miałam prawo nie pamiętać, że znajduje się w pierwszym poście nr konta, czyż nie ?? Czy to jest naprawdę takie trudne wysłać PW ?? Mniejsza z tym .. :cool1: Quote
rizo Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 czy ktoś przeczytał watek o tym biedaku ze schroniska ?:shake::shake::shake::shake: chyba nikt :placz::placz::placz::placz: powiedzcie jak mu pomóc znalęść domek? czy nie ma chetnych na adopcje? http://www.dogomania.pl/forum/f1168/kudlaczek-malutki-mlodziutki-sliczny-olsztyn-146618/index3.html a co chęci niesienia pomocy tym biednym suniom to wystarczy troche chcieć ,będą bazarki, niektórzy oferowali fanty ale nic nie przesłali, ,potem pieniądze- ale też nie wysłali ,nic nie robią bo czekają chyba na pokłony :modla::modla::modla::modla::modla: bardzo prosze.Ludzie nie robimy tego dla innych tylko dla PSÓW ,chyba niektórzy o tym zapomnieli -niestety :mad:czas zakończyć jałowe gadanie tylko do działania ,osoby które założyły ten wątek robią to z miłości dla psów -czas pomóc a nie pyskować :angryy: Quote
Selenga Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 rizo napisał(a):niektórzy oferowali fanty ale nic nie przesłali, Nie wszyscy :) Fanty od nane idą do mnie pocztą, a dzisiaj GrubbaRybba podrzuciła kolejne. Jak tylko dojdą fanty od nane zrobię wspólny bazarek, bo fanty od GrubbejRybby też "psie". Więc niektórzy realnie borą się za pomoc. Ale jak będziecie się tak nawzajem czepiały byle czego, to się pewnie im szybko odechce - czego jak czego, ale psów w potrzebie nie brakuje, pomoc wszędzie potrzebna Quote
rizo Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='tigrunia']Znalazłam parę rzeczy na bazarek m.in. troszkę biżuterii.. może zorganizować jakiś jeden wspólny bazarek? Potrzebna była by osoba zaufana czyt. taka, której bazarki dobrze "idą" :evil_lol: Bo ja akurat nigdy bazarku nie prowadziłam i mało znana jestem na "bazarkowym terenie" :roll: Zajmie się tym ktoś? Ja oczywiście zdjęcia porobię i wysyłką również się zajmę .. Jak coś proszę o PW .. [quote name='tigrunia']A widzisz.. jednak jeden hodowca był na tym wątku i proponował swoją pomoc :p Dziwi mnie oczywiście, że nie zgłosił się WTEDY nikt więcej ale po tym jak musiałam się PROSIĆ o informacje odechciało mi się również pomagać osobom, które tymi psami się zajmują .. :cool1: Napisałaś do mnie agato po paru dniach wiadomość "na odczepkę" ale mniejsza z tym.. Proszę o wiadomość na PW z numerem konta to wpłacę parę złotych bo żal mi suniek jednak nic nie zdziałacie jak będziecie tak po jednym piesku wykupywać raz na tydzień/miesiąc? Tigrunia - chcesz pomóc to pomóż a jak nie to nie rób zamieszania [quote name='rizo']czy ktoś przeczytał watek o tym biedaku ze schroniska ?:shake::shake::shake::shake: chyba nikt :placz::placz::placz::placz: powiedzcie jak mu pomóc znalęść domek? czy nie ma chetnych na adopcje? http://www.dogomania.pl/forum/f1168/kudlaczek-malutki-mlodziutki-sliczny-olsztyn-146618/index3.html Quote
Selenga Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 przyszły fanty od nane... DLACZEGO JA NIE JESTEM YORKIEM ???? :placz::placz::placz: Quote
nane Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Selenga napisał(a):przyszły fanty od nane... DLACZEGO JA NIE JESTEM YORKIEM ???? :placz::placz::placz: [FONT=Courier New]:evil_lol: Selenga możesz zawsze przygarnąć dziewczynkę z tego wątku :loveu: cieszę się, że już są u ciebie ;) [/FONT] Quote
Chantell Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 ktoś ogłosił się na forum, że chce przygarnąć yorka. Napisałam mu o tych z ph. Może się odezwie Quote
sacred PIRANHA Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 jak zrobicie bazarek to wstawcie tutaj linka....moze cos dla swej yorczki zakupię:p super ze sunie z tego wątku już w nowych domach, jeśli będziecie wyciągać pozostałę pieski dajcie tutaj linka...trochę nieprzyjemnie się zrobiło ale szkoda by było żeby atmosfera przeszkodziła w pomocy innym psinom... Quote
Chantell Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 a co jeszcze prócz książeczki o szczeniętach i kokardkach? :) Quote
Selenga Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Kokardki? to nie są kokardki, to są dzieła sztuki Poza tym płyta o szczeniakach, waga do 0,5 kg, smycze i obroże autorstwa Taks i nie tylko Quote
PapryczkaChili Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Selenga napisał(a):Kokardki? to nie są kokardki, to są dzieła sztuki Poza tym płyta o szczeniakach, waga do 0,5 kg, smycze i obroże autorstwa Taks i nie tylko a gdzie te cuda??? :cool3: Quote
Selenga Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Jeszcze nie ma, na razie się fotografują :) jak wystawię bazarek, to podam tu link Quote
tigrunia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 A ja bym chciała się dowiedzieć (jeśli można) czy moje pieniądze dotarły ... Quote
agata-air Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Tigruniu uzupełniam na bierząco pierwszy post. Proszę zobacz czy są tam twoje dane :) Quote
Selenga Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Zapraszam na bazarek :) Cudne kokardki, smycze, obroże, psie bandamki na wykup yorków do 20.10 - Dogomania Forum Quote
ihabe Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Czy macie może zdjęcia tych sunieczek? :loveu: Quote
Chantell Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 czy reszta psiaków została już wyciągnięta? Quote
Onsen Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 link do suszek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/siersciuchy-yorki-maltanczyk-z-pseudo-w-toruniu-148754/#post13146039 Moje drogie, czeka jeszcze partia fantów na bazarek dla tych właśniesuk u mnie ale jadę na urlop do rodzinki i wracam 19, więc 20 będzie wystawiony bazarek!!!!! Quote
Recommended Posts