bela51 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Taka sliczna ta masza Fredziulka i taka kochana. Ale znowu jakas bezdomna bida na horyzoncie i przecież tez jej zal tak zostawic. Wierzę, ze Pani ma rozterki. Quote
Szarotka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Fredzia wedruj na gore, bo dla ciebie domek to pilna rzecz. Quote
bela51 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Niecierpliwie czekamy na wiadomości od Talii. Quote
Cantadorra Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Fredka pokazuja się . Moze pani da ci domek! Quote
Piromanka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Czekamy na, mam nadzieję, dobre wieści od Pani. Zajrzyjcie ciotki tutaj, proszę: http://www.dogomania.pl/threads/174265-Trzy-w-jednym-Horror-koszmar-tragednia-POMOCY-Sunia-umiera Quote
bela51 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='Piromanka']Czekamy na, mam nadzieję, dobre wieści od Pani. Zajrzyjcie ciotki tutaj, proszę: http://www.dogomania.pl/threads/174265-Trzy-w-jednym-Horror-koszmar-tragednia-POMOCY-Sunia-umiera Już zajrzałam i wylałam morze łez:placz: Quote
bela51 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Talio, czy juz cos wiadomo? powoli tracę nadzieję... Quote
Talia Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Niestety, ale Pani nie może wziąć Fredki :( Już prawie wszystko było na tak, ale w związku z tym, że Pani teraz zmienia pracę i będzie dużo jeździć decyzja należała głównie do jej męża. Niestety po powrocie z wyjazdu po tym jak ich pies dostał ataku epilepsji Pan stwierdził, że nie poradzi sobie z dwoma psami. :( :( :( Bardzo mi przykro :( Z dobrych wiadomości, Pani zaproponowała zakup lepszej budy dla Fredki. I pytała się również czym sunia jest żywiona. Quote
bela51 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Trudno, nie zawsze można o wszystkim samemu decydować.:-( Z buda to fajny pomysł, bo zima wreszcie chyba przyjdzie. Ale, gdzie sie kupuje budy?????????? Quote
Talia Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 bela51 napisał(a):Trudno, nie zawsze można o wszystkim samemu decydować.:-( Z buda to fajny pomysł, bo zima wreszcie chyba przyjdzie. Ale, gdzie sie kupuje budy?????????? Znalazłam na allegro jednego producenta z Torunia. Pewnie u stolarza można dostać. Czekam na info od kogoś kto ma kontakt z ludźmi aktualnie się zajmującymi Fredką, czy nie maja nic przeciwko. Quote
Szarotka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Jakis czas temu ktos robil na dogo bazarek gdzie byla do kupienia buda. Mysle, ze ludzie powinni sie ucieszyc, ze Fredka dostanie nowa bude. Quote
jkp Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 ja kupowałam ostatnio budy w Stolldrew ( ma aukcje na allegro) nie sa tanie ale dość solidne i w cało sci nie trzeba składac. Do samodzielnego montazu sa w innych firmach tez tańsze. Quote
Glorien Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Talia czy kontaktowałaś się z Enzo? To miło że ta pani zaoferowała taką pomoc :) Quote
Talia Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Glorien napisał(a):Talia czy kontaktowałaś się z Enzo? To miło że ta pani zaoferowała taką pomoc :) Zaraz do niego napisze :) Chyba lepiej pw na labach niz tu? Quote
Glorien Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Tali wstrzymajmy się z budą. Nic nie będę pisać do wyjaśnienia żeby nie zapeszyć ale powiem tylko trzymajcie mocno kciukasy w sobote :) Quote
Cantadorra Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 No to trzymamy, nie zapeszamy, wysylamy tylko moc pozytywnej energii! Quote
kakadu Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 oj strasznie mocno trzymamy i o nic nie pytamy Quote
KwiatKobiety Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Tak straszliwie mocno to już nie musicie trzymać:) Jeśli Fredzia nas polubi to na 100% do nas trafi, kwestia tylko kiedy to nastąpi. Nasze najmłodsze futrzate dziecie w piątek będzie miało zdejmowany gips po miesiącu noszenia i nie wiemy w jakiej będzie formie, dlatego nie gwarantujemy zabrania Fredzi już w tą sobotę. Możliwe, że z tydzień będzie trzeba się wstrzymać, choć na pewno w najbliższą sobotę pojedziemy ze smyczą :) Tak na "w razie czego".... Quote
bela51 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Ryniu123']Nowe zdjęcia Fredzi. Czy to cudo mogłoby kogos nie pokochać? Quote
DarkWater Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 KwiatKobiety napisał(a):Tak straszliwie mocno to już nie musicie trzymać:) Jeśli Fredzia nas polubi to na 100% do nas trafi, kwestia tylko kiedy to nastąpi. Nasze najmłodsze futrzate dziecie w piątek będzie miało zdejmowany gips po miesiącu noszenia i nie wiemy w jakiej będzie formie, dlatego nie gwarantujemy zabrania Fredzi już w tą sobotę. Możliwe, że z tydzień będzie trzeba się wstrzymać, choć na pewno w najbliższą sobotę pojedziemy ze smyczą :) Tak na "w razie czego".... Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaa! To ja - namiętnie Was podglądająca DarkWater Quote
KwiatKobiety Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 jest taka słodka, że gdybym mogła to już jutro bym po nią pojechała! Mam nadzieję, że polubią ją moi futrzaci domownicy- 3 potwory zwane kotami...:)) Quote
Cantadorra Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 A skąd sie wzięłaś Kwieciekobiety? Skąd uslyszalas o Fredce? Cieszę się, że ta piękna sunia i taka miła będzie mieć dom!:loveu: Quote
Szarotka Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ladny nik KwiatKobiety:razz::razz::razz::razz::p:p:p To ja czekam na dalszy rozwoj wydarzen :):) i ciesze sie z Fredzia :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Czasami to zajmuje czasu, zeby psy i koty sie polubily. Trzeba miec cierpliwosc. Moj kot bal sie i psa i kota i siedzial w piwnicy przez 2 miesiace. Teraz spi na lozku i jest happy end :):) Quote
Recommended Posts