Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bela51 napisał(a):
Glorien, wypluj to słowo i odpukaj trzy razy w niemalowane drewno:evil_lol:

ja już wszystkie możl;iwe czary odprawiłam. I mam dobre wieści Fredzia już w nowym domu!

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Glorien napisał(a):
ja już wszystkie możl;iwe czary odprawiłam. I mam dobre wieści Fredzia już w nowym domu!

No ekstra! Musiała się w końcu doczekać. Musiała. Czekam na info z domu!

Posted

kakadu napisał(a):
no widzisz u Fredki wszystko w porzadku a Luna ta od Twojej sasiadki jest bardzo chora i watpie zeby przezyla w wiejskich warunkach... :(

Chora jest... Smutne to...
Kiedyś z sąsiadka się mijałam i zapytałam o psa. Zapytalam, czy jest "wydana" do domu czy do budy. To powiedziała: A ja tam wiem...? Budy tam żadnej nie widziałam, to chyba do domu...
Nie wiesz, czy jest leczona?

Posted

podobno jezdzi z nia sasiadka tego wlasciciela na kroplowki, ale czy to prawda to juz nie wiem; powiedzialam pani basi zeby zadzwonila i zapytala co z psem bo moze pomoc finansowa potrzebna to by sie jakis bazarek skombinowalo, i teraz czekam na info; jak ja zobaczysz to zapytaj moze, bo mnie nie ma caly nast. tydzien wiec jej nie spotkam;

Posted

u mnie nie dziala, przynajmniej w pracy, nie moge zakladac nowych watkow; w domu nie probowalam jescze ale mam taka kiepska siec ze i tak zadnego zdjecia nie wstawie :(

Posted

kakadu napisał(a):
u mnie nie dziala, przynajmniej w pracy, nie moge zakladac nowych watkow; w domu nie probowalam jescze ale mam taka kiepska siec ze i tak zadnego zdjecia nie wstawie :(

a probowalas z innej przegladarki?? podobno w IE wiele rzeczy nei dziala a mozilla czy opera daja rade. a wiesciami o Lunce mnie zalamalyscie:-(, ja nawet zgubilam jej watek:-(

Posted

chita napisał(a):
a probowalas z innej przegladarki?? podobno w IE wiele rzeczy nei dziala a mozilla czy opera daja rade. a wiesciami o Lunce mnie zalamalyscie:-(, ja nawet zgubilam jej watek:-(

o rany MOGE WSZYSTKO :multi: dzieki za podpowiedz - poprosilam kolege z pracy i zainstalowal mi mozille :)
szkoda ze wczesniej tego nie zrobilam bo mam sporo fantow na bazarek dla vegi od norel, ale trudno - moze z domu powalcze ze zdjeciami

Posted

czesc Dziewczyny,
Fredka ma się bardzo dobrze. Jeszcze nie zaprzyjaźniła się z kotami bo najpierw muszą ustalić hierarchię w domku;) Na szczęście żadna ze stron nie jest skłonna do agresji, więc nie doszło do bójek. Jak się jednak okazuje Fredka jest uległa tylko w stosunku do ludzi, bo już zorientowała się że kotki boją się jej rozmiarów i straszy je tupiąc na nie- komicznie to wygląda:)
Zdjęcia z Silna wrzucę na forum jak już się sytuacja unormuje w 100% i będziemy pewni, że sunia dobrze się u nas czuje.
Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc w opiece i szukaniu dla niej domku!

Posted

Prosze o zdjecie tupiacej Fredzi :):)
Strasznie sie ciesze, ze ona sie doczekala, bo trwalo to sporo i musialo jej sie strasznie na tym lancuchu nudzic. Ja mysle, ze ona sie z kotkami zaprzyjazni. Ja mam dwa i nie ma problemu,
moj pies to pewnie Fredzia dwa razy :):)

• 2 weeks later...