Glorien Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 bela51 napisał(a):Glorien, wypluj to słowo i odpukaj trzy razy w niemalowane drewno:evil_lol: ja już wszystkie możl;iwe czary odprawiłam. I mam dobre wieści Fredzia już w nowym domu! Quote
bela51 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Bardzo się ciesze, a najbardziej, gdy Kwiatkobiety tu napisze, że nigdy, przenigdy jej nie odda. Quote
Cantadorra Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 :cunao:Wow, pieknie, pieknie! Alez sie ciesze!!! :B-fly: Quote
Szarotka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Fredzia napewno wspaniale trafila:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
bela51 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Zajrzyjcie prosze, na mój książkowy bazarek dla zagłodzonego Fuksa ,a przynajmniej prosze o podnoszenie http://www.dogomania.pl/threads/174831-Horrory-na-jedzenie-dla-zagA-odzonego-Fuksa-do-10-12-2009-r?p=13620554#post13620554 Quote
bela51 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Dziasiaj dogo znowu wystawia moje nerwy na ciężka próbe. Ale chciałam napisac, że bardzo czekam na relacje z nowego domku Fredzi. Bardzo, bardzo, bardzo !!! Quote
Piromanka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Glorien napisał(a):ja już wszystkie możl;iwe czary odprawiłam. I mam dobre wieści Fredzia już w nowym domu! No ekstra! Musiała się w końcu doczekać. Musiała. Czekam na info z domu! Quote
kakadu Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 no widzisz u Fredki wszystko w porzadku a Luna ta od Twojej sasiadki jest bardzo chora i watpie zeby przezyla w wiejskich warunkach... :( Quote
Piromanka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 kakadu napisał(a):no widzisz u Fredki wszystko w porzadku a Luna ta od Twojej sasiadki jest bardzo chora i watpie zeby przezyla w wiejskich warunkach... :( Chora jest... Smutne to... Kiedyś z sąsiadka się mijałam i zapytałam o psa. Zapytalam, czy jest "wydana" do domu czy do budy. To powiedziała: A ja tam wiem...? Budy tam żadnej nie widziałam, to chyba do domu... Nie wiesz, czy jest leczona? Quote
kakadu Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 podobno jezdzi z nia sasiadka tego wlasciciela na kroplowki, ale czy to prawda to juz nie wiem; powiedzialam pani basi zeby zadzwonila i zapytala co z psem bo moze pomoc finansowa potrzebna to by sie jakis bazarek skombinowalo, i teraz czekam na info; jak ja zobaczysz to zapytaj moze, bo mnie nie ma caly nast. tydzien wiec jej nie spotkam; Quote
kakadu Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 najbardziej mnie wkurza ze nie moge zakladac nowych watkow a wiec tez robic bazarkow... :/ Quote
Piromanka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 kakadu napisał(a):najbardziej mnie wkurza ze nie moge zakladac nowych watkow a wiec tez robic bazarkow... :/ Jak to nie możesz? Dziwne... U mnie dogo dziala. Quote
kakadu Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 u mnie nie dziala, przynajmniej w pracy, nie moge zakladac nowych watkow; w domu nie probowalam jescze ale mam taka kiepska siec ze i tak zadnego zdjecia nie wstawie :( Quote
chita Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 kakadu napisał(a):u mnie nie dziala, przynajmniej w pracy, nie moge zakladac nowych watkow; w domu nie probowalam jescze ale mam taka kiepska siec ze i tak zadnego zdjecia nie wstawie :( a probowalas z innej przegladarki?? podobno w IE wiele rzeczy nei dziala a mozilla czy opera daja rade. a wiesciami o Lunce mnie zalamalyscie:-(, ja nawet zgubilam jej watek:-( Quote
kakadu Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 ja tez zgubilam jej watek, nic nie moge znalezc :( Quote
kakadu Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 chita napisał(a):a probowalas z innej przegladarki?? podobno w IE wiele rzeczy nei dziala a mozilla czy opera daja rade. a wiesciami o Lunce mnie zalamalyscie:-(, ja nawet zgubilam jej watek:-( o rany MOGE WSZYSTKO :multi: dzieki za podpowiedz - poprosilam kolege z pracy i zainstalowal mi mozille :) szkoda ze wczesniej tego nie zrobilam bo mam sporo fantow na bazarek dla vegi od norel, ale trudno - moze z domu powalcze ze zdjeciami Quote
kakadu Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 a co do lunki to czuje sie odpowiedzialna za jej los, a nic nie moge zrobic, bo przeciez jej nie zabiore od tego faceta :( Quote
KwiatKobiety Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 czesc Dziewczyny, Fredka ma się bardzo dobrze. Jeszcze nie zaprzyjaźniła się z kotami bo najpierw muszą ustalić hierarchię w domku;) Na szczęście żadna ze stron nie jest skłonna do agresji, więc nie doszło do bójek. Jak się jednak okazuje Fredka jest uległa tylko w stosunku do ludzi, bo już zorientowała się że kotki boją się jej rozmiarów i straszy je tupiąc na nie- komicznie to wygląda:) Zdjęcia z Silna wrzucę na forum jak już się sytuacja unormuje w 100% i będziemy pewni, że sunia dobrze się u nas czuje. Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc w opiece i szukaniu dla niej domku! Quote
Talia Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Super wieści. Trzymam kciuki za nią i kotki :) I oczywiscie czekam na zdjęcia :) Quote
Szarotka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Prosze o zdjecie tupiacej Fredzi :):) Strasznie sie ciesze, ze ona sie doczekala, bo trwalo to sporo i musialo jej sie strasznie na tym lancuchu nudzic. Ja mysle, ze ona sie z kotkami zaprzyjazni. Ja mam dwa i nie ma problemu, moj pies to pewnie Fredzia dwa razy :):) Quote
Glorien Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Czekamy na wieści z domku od Fredzi. Niecierpliwych zapraszam tu http://labradory.info/viewtopic.php?t=12274&start=45 zajrzyjcie pod koniec strony, ciekawe czy poznacie :) Quote
bela51 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Pewnie, że byłam niecierpliwa. Fredzi jest pieknie we fioletowym kolorze:loveu::evil_lol: Najwyższa pora zmienic tytuł wątku.:lol: Quote
bela51 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 A może ktoś zajrzy na bazarek dla zagłodzonego Fuksa.? Bazarek rewelacyjny http://www.dogomania.pl/threads/175107-AVON-oraz-zegarek-z-krysztaA-kami-Svarowskiego-na-zagA-odzonego-Fuksa-do-13-12-09 Quote
KwiatKobiety Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 witajcie po bardzo długiej przerwie, chciałam wkleić Fredowate zdjęcia, ale nie ładują się:shake: Zmniejszyłam rozmiar zdjąć do 48KB i nadal nie mogę wkleić :angryy: Podpowiedzcie co zrobić! Quote
Malwi Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 KwiatKobiety - wrzuć fotki najpierw na imageshack lub coś w tym stylu a później wrzucić direct linki na forum w znacznikach Quote
Recommended Posts