Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KwiatKobiety cieszę się że jesteście z nami na forum. I mocno wierzę że teraz już tylko same dobre informacje będę mogła zapisać na wątku naszej kochanej Fredzi. Mam nadzieję że polubi się z kociakami to będzie miała najwspanialszy dome o jakim pewnie nawet nie marzył :)

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KwiatKobiety napisał(a):
Tak straszliwie mocno to już nie musicie trzymać:) Jeśli Fredzia nas polubi to na 100% do nas trafi, kwestia tylko kiedy to nastąpi. Nasze najmłodsze futrzate dziecie w piątek będzie miało zdejmowany gips po miesiącu noszenia i nie wiemy w jakiej będzie formie, dlatego nie gwarantujemy zabrania Fredzi już w tą sobotę. Możliwe, że z tydzień będzie trzeba się wstrzymać, choć na pewno w najbliższą sobotę pojedziemy ze smyczą :) Tak na "w razie czego"....

A jednak będziemy trzymać kciuki " w razie czego":evil_lol:

Posted

Dzisiaj niestety nie mogliśmy zabrać Fredki do domu, ale zrobimy to najszybciej jak to możliwe. Nasze najmłodsze kocie po zdjęciu gipsu jest straszliwie niedotykalskie i wrzaskliwe- nie chcieliśmy dokładać jej do tego nerwów z powodu niemożliwości ucieczki przed psem, który bardzo lubi koty i chce się z nimi bawić:) Oboje z mężem jesteśmy zachwyceni psiunką, więc proszę nie szukać dla niej innego domu, bo jeden już ma- w Silnie :)
Liczę na to, że już w czwartek- piątek zabierzemy Fredkę do siebie.

Guest Ryniu123
Posted

[quote name='Glorien']Cudne wieści, wiedziałam że w końcu się doczeka cudownego domu. Tyle czekała na swoich ludzi że dostanie najlepszych z możliwych.

To prawda, potwierdzam - fotki z dzisiejszego spotkania:

Posted

Jako" podgladacz" watku i wierny kibic Fredki bardzo , niesamowicie itd sie ciesze !!! :lol:
Oby Fredzia znalazła szczesliwy dom dla niej a Panstweo trafili na tę własnie bratnia psią duszę we Fredce . Kciuki zacisnięte i wiele dobrych mysli dla nowego DS.

Posted

kakadu napisał(a):
czy mozna przekaza pozostale pieniazki nowym opiekunom z przeznaczeniem na sterylizacje fredki? jak pozostali zainteresowani podchodza do tego pomyslu?

właśnie chciałam o to zapytać czy darczyńcy zgadzają się na opłacenie zabiegu sterylizacji jeśli sunia trafi już do nowego domu

Posted

Ciężko opisać to, jak się cieszę z takiego wspaniałego obrotu sytuacji.
Tyle się psina nacierpiała i tyle osób na forum się nadenerwowało, że aż słychać wielki huk spadającego kamienia z serca..

Posted

Cała lawina tych kamieni z naszych serc się posypała :) Sterylizacja była jednym z warunków adopcji ale na szczęście nowa rodzina nie ma nic przeciw temu zabiegowi. Mam nadzieję tylko że się nie rozmyślą i sunia jeszcze w tym tygodniu pojedzie do nowego domu :)

Posted

Glorien napisał(a):
. Mam nadzieję tylko że się nie rozmyślą i sunia jeszcze w tym tygodniu pojedzie do nowego domu :)

Glorien, wypluj to słowo i odpukaj trzy razy w niemalowane drewno:evil_lol: