Glorien Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 KwiatKobiety cieszę się że jesteście z nami na forum. I mocno wierzę że teraz już tylko same dobre informacje będę mogła zapisać na wątku naszej kochanej Fredzi. Mam nadzieję że polubi się z kociakami to będzie miała najwspanialszy dome o jakim pewnie nawet nie marzył :) Quote
Glorien Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Cioteczki zajrzyjcie proszę do Fuksa http://www.dogomania.pl/threads/174527-Fuks-ofiara-czA-owieka-potrzebna-pomoc musimy mu pomóc Quote
bela51 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 KwiatKobiety napisał(a):Tak straszliwie mocno to już nie musicie trzymać:) Jeśli Fredzia nas polubi to na 100% do nas trafi, kwestia tylko kiedy to nastąpi. Nasze najmłodsze futrzate dziecie w piątek będzie miało zdejmowany gips po miesiącu noszenia i nie wiemy w jakiej będzie formie, dlatego nie gwarantujemy zabrania Fredzi już w tą sobotę. Możliwe, że z tydzień będzie trzeba się wstrzymać, choć na pewno w najbliższą sobotę pojedziemy ze smyczą :) Tak na "w razie czego".... A jednak będziemy trzymać kciuki " w razie czego":evil_lol: Quote
DarkWater Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Nooo, jakby tak dzisiaj doszło do "wrazie czego"... Quote
Cantadorra Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 No i jak tam? Dajcie prosze znac :) Quote
KwiatKobiety Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Dzisiaj niestety nie mogliśmy zabrać Fredki do domu, ale zrobimy to najszybciej jak to możliwe. Nasze najmłodsze kocie po zdjęciu gipsu jest straszliwie niedotykalskie i wrzaskliwe- nie chcieliśmy dokładać jej do tego nerwów z powodu niemożliwości ucieczki przed psem, który bardzo lubi koty i chce się z nimi bawić:) Oboje z mężem jesteśmy zachwyceni psiunką, więc proszę nie szukać dla niej innego domu, bo jeden już ma- w Silnie :) Liczę na to, że już w czwartek- piątek zabierzemy Fredkę do siebie. Quote
Szarotka Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Fredka pakuj swoje zabawki i czekaj na przystanku :):) Quote
bela51 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Cudownie ! Mysle, że pare dni Fredzia jeszcze wytrzyma, a kocinka przeciez musi przyjść do siebie . Bardzo, bardzo sie ciesze! Quote
Glorien Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Cudne wieści, wiedziałam że w końcu się doczeka cudownego domu. Tyle czekała na swoich ludzi że dostanie najlepszych z możliwych. Quote
Guest Ryniu123 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='Glorien']Cudne wieści, wiedziałam że w końcu się doczeka cudownego domu. Tyle czekała na swoich ludzi że dostanie najlepszych z możliwych. To prawda, potwierdzam - fotki z dzisiejszego spotkania: Quote
jkp Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Jako" podgladacz" watku i wierny kibic Fredki bardzo , niesamowicie itd sie ciesze !!! :lol: Oby Fredzia znalazła szczesliwy dom dla niej a Panstweo trafili na tę własnie bratnia psią duszę we Fredce . Kciuki zacisnięte i wiele dobrych mysli dla nowego DS. Quote
bela51 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Kochane, cudne psiątko, juz niedługo ,będzie miało swoich ludzi:multi: Quote
Szarotka Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 No i Fredzia nie bedzie musiala wiecznie siedziec przy budzie :):) Quote
kakadu Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 glorien czy mozna przekaza pozostale pieniazki nowym opiekunom z przeznaczeniem na sterylizacje fredki? jak pozostali zainteresowani podchodza do tego pomyslu? Quote
Glorien Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 kakadu napisał(a):czy mozna przekaza pozostale pieniazki nowym opiekunom z przeznaczeniem na sterylizacje fredki? jak pozostali zainteresowani podchodza do tego pomyslu? właśnie chciałam o to zapytać czy darczyńcy zgadzają się na opłacenie zabiegu sterylizacji jeśli sunia trafi już do nowego domu Quote
bela51 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Ja jestem ZA ! Myślę, że pozostali tez sie zgodza.:lol: Quote
kakadu Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 a czy panstwo zgodza sie na sterylizacje? Quote
chita Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 nie bylo mnie prawie tydzien i prosze jakie wiesci:multi: Quote
Cantadorra Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 A czy cos juz wiadomo, kiedy mala pojdzie do domku? Quote
kakadu Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 no i co tam? wiadomo cos odnosnie terminu adopcji i stosunku nowych panstwa do sterylizacji? Quote
Piromanka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ciężko opisać to, jak się cieszę z takiego wspaniałego obrotu sytuacji. Tyle się psina nacierpiała i tyle osób na forum się nadenerwowało, że aż słychać wielki huk spadającego kamienia z serca.. Quote
Glorien Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Cała lawina tych kamieni z naszych serc się posypała :) Sterylizacja była jednym z warunków adopcji ale na szczęście nowa rodzina nie ma nic przeciw temu zabiegowi. Mam nadzieję tylko że się nie rozmyślą i sunia jeszcze w tym tygodniu pojedzie do nowego domu :) Quote
bela51 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Glorien napisał(a):. Mam nadzieję tylko że się nie rozmyślą i sunia jeszcze w tym tygodniu pojedzie do nowego domu :) Glorien, wypluj to słowo i odpukaj trzy razy w niemalowane drewno:evil_lol: Quote
Recommended Posts