Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety, ale Pani nie może wziąć Fredki :( Już prawie wszystko było na tak, ale w związku z tym, że Pani teraz zmienia pracę i będzie dużo jeździć decyzja należała głównie do jej męża. Niestety po powrocie z wyjazdu po tym jak ich pies dostał ataku epilepsji Pan stwierdził, że nie poradzi sobie z dwoma psami. :( :( :(
Bardzo mi przykro :(
Z dobrych wiadomości, Pani zaproponowała zakup lepszej budy dla Fredki. I pytała się również czym sunia jest żywiona.

Posted

bela51 napisał(a):
Trudno, nie zawsze można o wszystkim samemu decydować.:-( Z buda to fajny pomysł, bo zima wreszcie chyba przyjdzie. Ale, gdzie sie kupuje budy??????????

Znalazłam na allegro jednego producenta z Torunia. Pewnie u stolarza można dostać.
Czekam na info od kogoś kto ma kontakt z ludźmi aktualnie się zajmującymi Fredką, czy nie maja nic przeciwko.

Posted

ja kupowałam ostatnio budy w Stolldrew ( ma aukcje na allegro) nie sa tanie ale dość solidne i w cało sci nie trzeba składac. Do samodzielnego montazu sa w innych firmach tez tańsze.

Posted

Glorien napisał(a):
Talia czy kontaktowałaś się z Enzo? To miło że ta pani zaoferowała taką pomoc :)

Zaraz do niego napisze :) Chyba lepiej pw na labach niz tu?

Posted

Tak straszliwie mocno to już nie musicie trzymać:) Jeśli Fredzia nas polubi to na 100% do nas trafi, kwestia tylko kiedy to nastąpi. Nasze najmłodsze futrzate dziecie w piątek będzie miało zdejmowany gips po miesiącu noszenia i nie wiemy w jakiej będzie formie, dlatego nie gwarantujemy zabrania Fredzi już w tą sobotę. Możliwe, że z tydzień będzie trzeba się wstrzymać, choć na pewno w najbliższą sobotę pojedziemy ze smyczą :) Tak na "w razie czego"....

Posted

KwiatKobiety napisał(a):
Tak straszliwie mocno to już nie musicie trzymać:) Jeśli Fredzia nas polubi to na 100% do nas trafi, kwestia tylko kiedy to nastąpi. Nasze najmłodsze futrzate dziecie w piątek będzie miało zdejmowany gips po miesiącu noszenia i nie wiemy w jakiej będzie formie, dlatego nie gwarantujemy zabrania Fredzi już w tą sobotę. Możliwe, że z tydzień będzie trzeba się wstrzymać, choć na pewno w najbliższą sobotę pojedziemy ze smyczą :) Tak na "w razie czego"....

Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

To ja - namiętnie Was podglądająca
DarkWater

Posted

Ladny nik KwiatKobiety:razz::razz::razz::razz::p:p:p
To ja czekam na dalszy rozwoj wydarzen :):) i ciesze sie z Fredzia :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:
Czasami to zajmuje czasu, zeby psy i koty sie polubily. Trzeba miec cierpliwosc. Moj kot bal sie i psa i kota i siedzial w piwnicy przez 2 miesiace. Teraz spi na lozku i jest happy end :):)