bela51 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Na szczeniaki w DT i dług CCtów - bazarek ogłoszeniowy! Obniżka cen! Zajrzyj!do 5.11 - Dogomania Forum Quote
Szarotka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Chyba wykupilam inny, takie co zrobila mgpie na Rikiego. Quote
Guest Ryniu123 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Glorien czy ja mogę prosić o numer konta? Quote
Glorien Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Ja mogę ogłaszać mam na to sporo czasu tylko nie jestem zbyt dobra w pisaniu poruszających tekstów. Do kogo mam się zwrócić o pomoc? Jeżeli na bazarku można kupić na prawdę dobry tekst to 7zł nie jest dużo. Quote
Szarotka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 A tam sie tekst kupuje, ja kupilam tylko to, ze ktos bedzie oglaszal. :p:p Quote
Becia2222 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Błagam zaglądnijcie tutaj http://www.dogomania.pl/forum/f28/horror-w-szydlowcu-wyjazd-w-piatek-szukamy-pilnie-dt-zdjecia-s-1-2-30-31-a-172267/index43.html Quote
kakadu Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 glorien to 7 zl kosztow przesylki to jest od dziewczyny, ktora kupila ode mnie na bazarku telefon, miala pokryc koszty przesylki, wiec poprosilam ja zeby przeslala je na Fredzie - mnie 7 zlotych nie zbawi, a dla psa kazda zlotowka wazna Quote
Talia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 I jak się czuje Fredka? Glorien, sunia już dostała karmę? Nie ma żadnych problemów? Quote
Glorien Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Nie dostałam jeszcze informacji więc może jeszcze karma nie doszła. Myślę że maksymalnie jutro powinna Fredzia już spróbować co jej ciotki kupiły. Na konto wpłynęły kolejne wpłaty od: madziq - 10zł - za listopad enzo - 40zł z bazarku - 110zł Fredka ma uzbierane 358zł. Kochani jesteście :loveu: Prosze powiedzcie mi tylko jeszcze kto może pomóc w zrobieniu pięknego tekstu dla naszej kochanej suni? Quote
Szarotka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Glorien'] Prosze powiedzcie mi tylko jeszcze kto może pomóc w zrobieniu pięknego tekstu dla naszej kochanej suni?[/QUOTE] Jestem w trakcie wykupienia na bazarku ogloszen gdzie chyba i tekst daja, to moge Fredce troche zafundowac. Napewno nie statnie sie od razu, bo chyba pieniadze musze najpierw dojsc. Quote
Glorien Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Szarotka złota kobieto :loveu: byłoby cudownie. W zamian mogę się odwdzięczyć rozklejeniem twoich ogłoszeń gdzietylko będziesz chciała :roll: Quote
Szarotka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Glorien']Szarotka złota kobieto :loveu: byłoby cudownie. W zamian mogę się odwdzięczyć rozklejeniem twoich ogłoszeń gdzietylko będziesz chciała :roll:[/QUOTE] Ja jestem addicted do dogo, jak mi powiesz jak sie wyleczyc to bede wdzieczna. Dowiem sie jak te ogloszenia maja dzialac i sie odezwe, mysle, ze dopiero jutro. :):) Quote
Laura1108 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 To czy te ogłoszenia zostały wykupione ?? Może ode mnie kasa szybciej dojdzie co szarotka ? Quote
Szarotka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Laura1108']To czy te ogłoszenia zostały wykupione ?? Może ode mnie kasa szybciej dojdzie co szarotka ?[/QUOTE] Napewno tak, bo jestes blizej :):) Quote
Szarotka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ja juz i tak sie zobowiazalam, ze wykupie, to najwyzej pojdzie na jakiegos innego pieska, jak bys byla szybsza. Quote
Talia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Fredko kochana co u Ciebie? Jak się czujesz? Quote
Guest Ryniu123 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Karma doszła, p. Ewa oraz Małgosia bardzo dziękuje, są szczęśliwi i wdzięczni za pomoc. Quote
bela51 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 To dobrze. Mam nadzieję, że Fredziulce u nich jest dobrze. Tylko szkoda, że w budzie.:-( Quote
AgusiaP Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dziewczynki zajżyjcie :placz: Tam psiaki zjadają martwe psiaki i szczury :placz: Myślisz,ze wszystko widziałeś? To nie "obcy",to szczeniak z interwencji :( Quote
AgusiaP Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Kurcze nie otwiera się:angryy::angryy::angryy: Quote
LadyS Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Agusiu, chodzi Ci o ten wątek chyba: http://www.dogomania.pl/forum/f1165/myslisz-ze-wszystko-widziales-nie-obcy-szczeniak-z-interwencji-172460/ Oto ogłoszenia z bazarku: Czekają na moderację: adopcje.org, ojej.pl Fredka, prawie owczarek, pilnie szuka domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Fredka, prawie owczarek, kochana sunia szuka domu Gdyby pies dla człowieka znaczył tyle, c / Owczarek niemiecki / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Prev Fredka, prawie owczarek, kochana sunia szuka domu - Aleksandrów Kujawski - Zwierzęta Fredka, prawie owczarek, kochana sunia szuka domu Aleksandrów Kujawski - Adin.pl Fredka, owczarkowata sunia szuka domu Fredka, prawie owczarek, kochana sunia szuka domu (809870583) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Glorien Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 ladySwallow bardzo dziękuję za ogłoszenia :loveu: Mam nadzieję że może tym razem się uda :roll: Chciałabym wyróżnić alegratke chociaż trochę tylko musisz mi napisać kiedy i co wysłać ;) Quote
LadyS Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Wyróżnienia ale.gratki: - o 1 pkt - 1,22 - o 3 pkty - 3,66 - o 6 pktow - 7,32 - o 9 pktow - 10,98 Quote
kakadu Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 glorien, wydaje mi sie rozsadne i konieczne, abys (np. edytujac ktorys ze swoich pierwszych postow na pierwszej stronie) zrobila dokladne rozliczenie wplywow i rozchodow na fredke; bedzie dostepne, czytelne, widoczne i np. zaden mod sie nie przyczepi; uwiarygodni to watek; mozesz skopiowac dane z innych postow; wazne jest zeby bylo widac na samym poczatku historii ile wplynelo i od kogo oraz ile i na co zostalo wydane; wydaje mi sie ze osoba ktora watek zalozyla nie bdzie sie w to angazowac, a ty tu stale jestes i masz najswiezsze informacje no i srodki wplywaja na twoje konto; ja wiem ze te rozliczenia gdzies tam sa, ale watek ma juz 33 strony i nawet ja nie potrafie tego znalezc; do tego nie sa to dane zebrane w jednym miejscu tylko rozproszone po calym watku; Quote
Recommended Posts