Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mogę ogłaszać mam na to sporo czasu tylko nie jestem zbyt dobra w pisaniu poruszających tekstów. Do kogo mam się zwrócić o pomoc? Jeżeli na bazarku można kupić na prawdę dobry tekst to 7zł nie jest dużo.

Posted

glorien to 7 zl kosztow przesylki to jest od dziewczyny, ktora kupila ode mnie na bazarku telefon, miala pokryc koszty przesylki, wiec poprosilam ja zeby przeslala je na Fredzie - mnie 7 zlotych nie zbawi, a dla psa kazda zlotowka wazna

Posted

Nie dostałam jeszcze informacji więc może jeszcze karma nie doszła. Myślę że maksymalnie jutro powinna Fredzia już spróbować co jej ciotki kupiły.
Na konto wpłynęły kolejne wpłaty od:
madziq - 10zł - za listopad
enzo - 40zł
z bazarku - 110zł
Fredka ma uzbierane 358zł. Kochani jesteście :loveu:

Prosze powiedzcie mi tylko jeszcze kto może pomóc w zrobieniu pięknego tekstu dla naszej kochanej suni?

Posted

[quote name='Glorien']

Prosze powiedzcie mi tylko jeszcze kto może pomóc w zrobieniu pięknego tekstu dla naszej kochanej suni?[/QUOTE]

Jestem w trakcie wykupienia na bazarku ogloszen gdzie chyba i tekst daja, to moge Fredce troche zafundowac. Napewno nie statnie sie od razu, bo chyba pieniadze musze najpierw dojsc.

Posted

[quote name='Glorien']Szarotka złota kobieto :loveu: byłoby cudownie. W zamian mogę się odwdzięczyć rozklejeniem twoich ogłoszeń gdzietylko będziesz chciała :roll:[/QUOTE]

Ja jestem addicted do dogo, jak mi powiesz jak sie wyleczyc to bede wdzieczna.
Dowiem sie jak te ogloszenia maja dzialac i sie odezwe, mysle, ze dopiero jutro. :):)

Guest Ryniu123
Posted

Karma doszła, p. Ewa oraz Małgosia bardzo dziękuje, są szczęśliwi i wdzięczni za pomoc.

Posted

ladySwallow bardzo dziękuję za ogłoszenia :loveu: Mam nadzieję że może tym razem się uda :roll: Chciałabym wyróżnić alegratke chociaż trochę tylko musisz mi napisać kiedy i co wysłać ;)

Posted

glorien, wydaje mi sie rozsadne i konieczne, abys (np. edytujac ktorys ze swoich pierwszych postow na pierwszej stronie) zrobila dokladne rozliczenie wplywow i rozchodow na fredke; bedzie dostepne, czytelne, widoczne i np. zaden mod sie nie przyczepi; uwiarygodni to watek; mozesz skopiowac dane z innych postow; wazne jest zeby bylo widac na samym poczatku historii ile wplynelo i od kogo oraz ile i na co zostalo wydane; wydaje mi sie ze osoba ktora watek zalozyla nie bdzie sie w to angazowac, a ty tu stale jestes i masz najswiezsze informacje no i srodki wplywaja na twoje konto;
ja wiem ze te rozliczenia gdzies tam sa, ale watek ma juz 33 strony i nawet ja nie potrafie tego znalezc; do tego nie sa to dane zebrane w jednym miejscu tylko rozproszone po calym watku;