majqa Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 bahlsa napisał(a):kraków zagląda ;)... do czego mogę się przydać? widziałam ogłoszenia pudelka, czy będą jeszcze potrzebne? Ośmielę się odpowiedzieć za Irenkę. Na pewno tak, ich większa ilość zwiększy szanse psiny. Asieczko, coś mi się widzi, że Łatka nie ma żadnego plakaciku. :-( Quote
irenaka Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Dziękuję dziewczyny za pomoc:multi:. Ukłony dla Krakowa i wybaczcie, że zwątpiłam:oops:. Co do plakatu, to Łatka jeszcze go nie ma. Jutro niestety nie zrobię, muszę odrobić trochę zaległości, ale na początku tygodnia postaram się coś sklecić, choć nie będzie to plakat na miarę umiejętności innych na dogo. A co do ogłoszeń. Im więcej, tym lepiej. Jeżeli tylko ktoś może, to bardzo proszę. Dotychczasowe są w pierwszym poście wątku. Quote
Ank@ Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 i ja tu zaglądnę :p tylko nie mam jak pomóc. mam w domu psa gwałciciela i pożeracza wszystkich innych psów które do domu wejdą :shake: Quote
LadyBell Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 miałam parę maili od rzekomych osób które są zainteresowane adopcją małej. Ale na moje pytanie o warunki i zgodę na wizyty przed i po adopcyjne oraz podpisanie umowy, wszyscy zamilkli. Mam jednak nadzieję że to ze względu na weekend... Quote
irenaka Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Ank@2 napisał(a):i ja tu zaglądnę :p tylko nie mam jak pomóc. mam w domu psa gwałciciela i pożeracza wszystkich innych psów które do domu wejdą :shake: Zupełnie jak moja Diana:evil_lol: Jak wchodził inny pies do domu, to najlepiej, żeby stał w drzwiach na bezdechu:evil_lol: Wszystkie psy tak witała;) do czasu pojawienia się w domu Marcysia. Jemu wolno wszystko!! Quote
irenaka Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 LadyBell napisał(a):miałam parę maili od rzekomych osób które są zainteresowane adopcją małej. Ale na moje pytanie o warunki i zgodę na wizyty przed i po adopcyjne oraz podpisanie umowy, wszyscy zamilkli. Mam jednak nadzieję że to ze względu na weekend... Posty przeskakują:mad: Ja miałam jeden telefon w sprawie adopcji ( konkretnie będę rozmawiać jutro) i jeden telefon od hodowcy:diabloti: Quote
LadyBell Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 ooo to trzymam kciuki żeby to było coś poważnego. Jeszcze przed chwilą na gadu-gadu zajrzałam i też parę osób się zgłosiło. Może jutro dowiem się czegoś więcej. Oby się znalazł jakiś odpowiedzialny opiekun... jest śliczna, od dawna mam straszną słabość do pudli miniaturowych co prawda wolę czarne, ale ta jest taka wyjątkowa... szkoda że nie mogę jej wziąć do siebie, ale moje Yorczysko by zwariowało, to straszny indywidualista i zazdrośnik.. Quote
majqa Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 irenaka napisał(a):(...) jeden telefon od hodowcy:diabloti: Mam nadzieję, że pogoniłaś mu kota. :lol: Quote
irenaka Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 majqa napisał(a):Mam nadzieję, że pogoniłaś mu kota. :lol: Zdecydowanie. Mam złe wiadomości. Gruby niestety nie wytrzymał i zaczął naszej dziewczynce okazywać niezadowolenie i warczy.Zabrała go mama Agnieszki, ale to oznacza, że mam tylko kilka dni na szukanie domu a później kojec dla małej:-( Jak ochłonę to zacznę wydzwaniać i szukać ratunku:shake:. Quote
LadyBell Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 teraz dla małej ratunkiem byłby nawet DT.. popytam na innych wątkach.. Ja niestety też nie mam jak na razie żadnych namiarów na DS.. irenaka, może dodaj w tytule w wątku że potrzebny pilnie chociażby DT. Ona nie może trafić za kratki! To byłby dla niej koniec.. :-( Quote
marysia55 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Ja też się zjawiam chociaż troche spóźniona :oops:. Na prawdę piekna jest ta Łatka :loveu:. Mam pudla i tym bardziej zdaję sobie sprawę, że jej wejście do schronu to jak wykonanie egzekucji. Na ten moment nie jestem wstanie nic pomóc. Moi znajomi albo mają juz psy, albo nie czuja potrzeby ich mieć. Quote
majqa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Ogłoszenia ode mnie są dodane na: www.owi.pl www.drobne.centrumofert.pl www.kokosy.pl www.olx.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.bono-polska.pl www.pineska.pl www.neeon.pl www.dwukropek.pl telezoo www.vegie.pl www.eoferty.com.pl www.argetto.pl www.ojoj.pl Zwierzęta | i-Bazar.pl www.rozglos.net www.oglosze.pl www.elk.pl www.aleokazja.pl www.twojeanonse.com www.nasipupile.pl www.najpewniej.pl http://wa.stacja.biz www.petworld.pl www.oglosili.pl www.petsy.pl http://expresowe.pl www.darmobranie.pl www.ogloszenia.jard.pl www.szerlok.pl Quote
irenaka Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Dziewczyny! Tytuł zmieniłam, allegro miała zrobić Asior w sobotkę i chyba tylko linku na wątek nie wstawiła. Rozmawiałam z dziewczyną chętną do adopcji ( ten dom z soboty). Umówiłam się, że podjadą poznać Łatkę. Na podstawie rozmowy telefonicznej brzmi wszystko OK z wyjątkiem może błędów żywieniowych przy poprzednim psie, ale nie jest to akurat problem, aby dom ukierunkować na prawidłowe żywienie. Mają się umówić w ciągu paru dni na spotkanie. Oczywiście bez zobowiązań. Dlatego DT szukamy nadal i czekamy co wyniknie ze spotkania. Zawiadomiłam Frotkę o sytuacji, bo Łatka jest oficjalnie pod opieką TOZ. Izuniu:loveu:! Czy Ty nie masz jeszcze żadnych odruchów wymiotnych po takiej ilości ogłoszeń?:evil_lol: Dziękuję serdecznie!! Gdybym się nie odzywała, to znaczy, że mnie całkiem grypa powaliła, co nie znaczy, że nie będę działać w temacie Łatki. Quote
majqa Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Wyłącznie takie odruchy mam Irenko... :evil_lol: Czekam dziś na wieczorny cynk od Ciebie (kiedy wykonasz wiadomy fonik). :razz: Quote
szachrajka14 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Przepraszam za offa Pomóżcie znaleźc dom dla Zbirka. Schronisku Cichy Kąt grozi likwidacka, nie mamy pojęcia co zrobimy ze zwierzakami. Zapraszam na wątek Zbirka:http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-zbirek-tyle-juz-wycierpial-ile-jeszcze-ma-znosic-133054/ Quote
irenaka Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Fonik wykonam na 100%. A dla rozluźnienia atmosfery;) zawiadamiam Cię uprzejmie, że odebrałam dzisiaj fonik w sprawie adopcji Majkiego. Pani chciała naszego małego do budy:diabloti:. Nie chciała uwierzyć, że ten psiak jest już dawno kanapowcem. Quote
majqa Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 irenaka napisał(a):Fonik wykonam na 100%. A dla rozluźnienia atmosfery;) zawiadamiam Cię uprzejmie, że odebrałam dzisiaj fonik w sprawie adopcji Majkiego. Pani chciała naszego małego do budy:diabloti:. (...). Dla rozluźnienia? Już ja bym pani dała ognia. Majki i buda, tesh coś. :angryy: Quote
irenaka Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Mam ciąg dalszy złych wieści. Łatka ma cieczkę, prawdopodobnie dlatego Gruby tak się zachowywał:shake:. Ona jest taka słodka. Wiecie, że już sobie "rozmawiają" z Agą? Łatka to uwielbia. Jak ten Pan musiał ją kochać, była pewnie jego prawdziwym i jedynym przyjacielem:shake:. Chce mi się wyć:-( Quote
majqa Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Matko jedyna i co jeszcze się wydarzy? :-( Jak nie urok to przemarsz wojsk. :shake: Quote
LadyBell Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 irenaka, zajrzyj tu,: http://www.dogomania.pl/forum/f94/pudle-szukaja-domu-14138/index82.html jest chyba szansa na dt! Quote
irenaka Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='LadyBell']irenaka, zajrzyj tu,: http://www.dogomania.pl/forum/f94/pudle-szukaja-domu-14138/index82.html jest chyba szansa na dt! Już się tam wpisałam. Dziękuję LadyBell, ale ten DT jest zbyt daleko:-(. Quote
LadyBell Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ah tak właśnie myślałam, ale wiesz każda szansa wzbudza nadzieje.. będę szukać dalej... :( Quote
Frotka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Dopiero teraz udało mi się zalogować. Irenko - DZIĘKUJĘ! Quote
marysia55 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 majqa napisał(a): Czekam dziś na wieczorny cynk od Ciebie (kiedy wykonasz wiadomy fonik). :razz: to może jakąś 'pluskwę' zamontuje i cos podsłucham :cool3: Quote
Recommended Posts