Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bahlsa napisał(a):
kraków zagląda ;)... do czego mogę się przydać?
widziałam ogłoszenia pudelka, czy będą jeszcze potrzebne?

Ośmielę się odpowiedzieć za Irenkę. Na pewno tak, ich większa ilość zwiększy szanse psiny.
Asieczko, coś mi się widzi, że Łatka nie ma żadnego plakaciku. :-(

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję dziewczyny za pomoc:multi:.
Ukłony dla Krakowa i wybaczcie, że zwątpiłam:oops:.
Co do plakatu, to Łatka jeszcze go nie ma. Jutro niestety nie zrobię, muszę odrobić trochę zaległości, ale na początku tygodnia postaram się coś sklecić, choć nie będzie to plakat na miarę umiejętności innych na dogo.
A co do ogłoszeń.
Im więcej, tym lepiej. Jeżeli tylko ktoś może, to bardzo proszę.
Dotychczasowe są w pierwszym poście wątku.

Posted

miałam parę maili od rzekomych osób które są zainteresowane adopcją małej. Ale na moje pytanie o warunki i zgodę na wizyty przed i po adopcyjne oraz podpisanie umowy, wszyscy zamilkli. Mam jednak nadzieję że to ze względu na weekend...

Posted

Ank@2 napisał(a):
i ja tu zaglądnę :p
tylko nie mam jak pomóc. mam w domu psa gwałciciela i pożeracza wszystkich innych psów które do domu wejdą :shake:

Zupełnie jak moja Diana:evil_lol:
Jak wchodził inny pies do domu, to najlepiej, żeby stał w drzwiach na bezdechu:evil_lol:
Wszystkie psy tak witała;) do czasu pojawienia się w domu Marcysia.
Jemu wolno wszystko!!

Posted

LadyBell napisał(a):
miałam parę maili od rzekomych osób które są zainteresowane adopcją małej. Ale na moje pytanie o warunki i zgodę na wizyty przed i po adopcyjne oraz podpisanie umowy, wszyscy zamilkli. Mam jednak nadzieję że to ze względu na weekend...

Posty przeskakują:mad:
Ja miałam jeden telefon w sprawie adopcji ( konkretnie będę rozmawiać jutro) i jeden telefon od hodowcy:diabloti:

Posted

ooo to trzymam kciuki żeby to było coś poważnego.

Jeszcze przed chwilą na gadu-gadu zajrzałam i też parę osób się zgłosiło. Może jutro dowiem się czegoś więcej.
Oby się znalazł jakiś odpowiedzialny opiekun... jest śliczna, od dawna mam straszną słabość do pudli miniaturowych co prawda wolę czarne, ale ta jest taka wyjątkowa...
szkoda że nie mogę jej wziąć do siebie, ale moje Yorczysko by zwariowało, to straszny indywidualista i zazdrośnik..

Posted

majqa napisał(a):
Mam nadzieję, że pogoniłaś mu kota. :lol:

Zdecydowanie.

Mam złe wiadomości. Gruby niestety nie wytrzymał i zaczął naszej dziewczynce okazywać niezadowolenie i warczy.Zabrała go mama Agnieszki, ale to oznacza, że mam tylko kilka dni na szukanie domu a później kojec dla małej:-(
Jak ochłonę to zacznę wydzwaniać i szukać ratunku:shake:.

Posted

teraz dla małej ratunkiem byłby nawet DT.. popytam na innych wątkach..
Ja niestety też nie mam jak na razie żadnych namiarów na DS..

irenaka, może dodaj w tytule w wątku że potrzebny pilnie chociażby DT.
Ona nie może trafić za kratki! To byłby dla niej koniec.. :-(

Posted

Ja też się zjawiam chociaż troche spóźniona :oops:. Na prawdę piekna jest ta Łatka :loveu:. Mam pudla i tym bardziej zdaję sobie sprawę, że jej wejście do schronu to jak wykonanie egzekucji. Na ten moment nie jestem wstanie nic pomóc. Moi znajomi albo mają juz psy, albo nie czuja potrzeby ich mieć.

Posted

Dziewczyny! Tytuł zmieniłam, allegro miała zrobić Asior w sobotkę i chyba tylko linku na wątek nie wstawiła.
Rozmawiałam z dziewczyną chętną do adopcji ( ten dom z soboty).
Umówiłam się, że podjadą poznać Łatkę.
Na podstawie rozmowy telefonicznej brzmi wszystko OK z wyjątkiem może błędów żywieniowych przy poprzednim psie, ale nie jest to akurat problem, aby dom ukierunkować na prawidłowe żywienie. Mają się umówić w ciągu paru dni na spotkanie. Oczywiście bez zobowiązań.
Dlatego DT szukamy nadal i czekamy co wyniknie ze spotkania.
Zawiadomiłam Frotkę o sytuacji, bo Łatka jest oficjalnie pod opieką TOZ.

Izuniu:loveu:! Czy Ty nie masz jeszcze żadnych odruchów wymiotnych po takiej ilości ogłoszeń?:evil_lol:
Dziękuję serdecznie!!

Gdybym się nie odzywała, to znaczy, że mnie całkiem grypa powaliła, co nie znaczy, że nie będę działać w temacie Łatki.

Posted

Fonik wykonam na 100%.
A dla rozluźnienia atmosfery;) zawiadamiam Cię uprzejmie, że odebrałam dzisiaj fonik w sprawie adopcji Majkiego. Pani chciała naszego małego do budy:diabloti:. Nie chciała uwierzyć, że ten psiak jest już dawno kanapowcem.

Posted

irenaka napisał(a):
Fonik wykonam na 100%.
A dla rozluźnienia atmosfery;) zawiadamiam Cię uprzejmie, że odebrałam dzisiaj fonik w sprawie adopcji Majkiego. Pani chciała naszego małego do budy:diabloti:. (...).

Dla rozluźnienia? Już ja bym pani dała ognia. Majki i buda, tesh coś. :angryy:

Posted

Mam ciąg dalszy złych wieści. Łatka ma cieczkę, prawdopodobnie dlatego Gruby tak się zachowywał:shake:.
Ona jest taka słodka. Wiecie, że już sobie "rozmawiają" z Agą?
Łatka to uwielbia. Jak ten Pan musiał ją kochać, była pewnie jego prawdziwym i jedynym przyjacielem:shake:.
Chce mi się wyć:-(