irenaka Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 marysia55 napisał(a):to może jakąś 'pluskwę' zamontuje i cos podsłucham :cool3: Ja mam wrażenie (po sobocie),że pluskwę już gdzieś mam:cool3:. Tylko jeszcze sobie nie sprawdziłam gdzie.:evil_lol: Jutro będzie info na wątku Aresa właśnie w sprawie wiadomego fonika. Quote
Asior Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 DRAMAT CZŁOWIEKA I PSA! ŚLICZNY PUDEL - Łatka (749940312) - Aukcje internetowe Allegro Quote
magda222 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Kurde ja też właśnie skończyłam robić... Sunia Łatka-śliczny,biały pudelek szuka domu!!! (749943425) - Aukcje internetowe Allegro Quote
irenaka Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 A ja na swoje usprawiedliwienie napiszę tylko, że bałam się, że Asiorek nie da rady, bo mały chory:shake:, stąd prośba do Madzi. Bardzo dziękuję dziewczyny:loveu: za pomoc i proszę o pw z rozliczeniem. Quote
Asior Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 kurde, jak mówię, ze zrobię to zrobię.... wkurzyłam się trochę, bo siedziałam prawie do 1-szej, zeby to zrobić .... :( Quote
irenaka Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Asior napisał(a):kurde, jak mówię, ze zrobię to zrobię.... wkurzyłam się trochę, bo siedziałam prawie do 1-szej, zeby to zrobić .... :( Asiu! Jeszcze raz serdecznie Cię przepraszam:oops:. Poprosiłam Madzię, bo myślałam, że jednak nie dasz rady. Jak Ci złość na mnie przejdzie, to spróbuję Cię jeszcze jakoś udobruchać:shake:. Konieczne jest usunięcie jednego allegro? Quote
magda222 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 irenaka napisał(a):Asiu! Jeszcze raz serdecznie Cię przepraszam:oops:. Poprosiłam Madzię, bo myślałam, że jednak nie dasz rady. Jak Ci złość na mnie przejdzie, to spróbuję Cię jeszcze jakoś udobruchać:shake:. Konieczne jest usunięcie jednego allegro? Z tego co wiem nie mogą być dwa allegra dotyczące tego samego psa. Do 12 godzin można zmienić opis aukcji.Tylko ja jestem teraz chwilowo na necie i nie dam rady tego zrobić.Muszę zaraz wyjść. Szkoda byłoby gdyby wyróżnione allegro się zmarnowało.Mógłby skorzystać inny psiak. A nie wiem czy Asia da radę...No i czy chciałaby zmieniać swoje allegro... Quote
Asior Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Pani Irenko, przecież nie jestem zła na Panią ;) Tak sobvie tylko powiedziałam... bo ostatnie dwa dni mam naprawde cięzkie.. śpię po 4 godz bo czuwam przy młodym :( Magda tak jak pisałam, opis aukcji można zmienić przez cały czas trwania aukcji.. Tyle, ze ja niewiem kiedyw domu dopadnę komputer bo wracam ok 17, zanim zrobię obiad i posprawdzam lekcję , będzie pewnie wieczór..... późny... A mnie zrobienie allegra zajmuje ok godz (przerobienie zdjęć, oprawa graficzna :) ) Ja to robię w specjalnym progrtamie, nie na stronie allegro, dlatego to tyle trwa... ewentualne poprawki potem już na stronie robię.. Dlatego nie mogę obiecać, ze dziś dam radę to zrobić.....zwłaszcza, ze mnie jeszcze czeka Uciechowski Grand do zrobienia..... No i krzyczki trzeba odnowić, bo wczoraj się skończyły.. ale akurat to szybko się robi.... Quote
majqa Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Asiu, a spróbuj zmienić tytuł (m.in. przebuduj go tak, by nie było w nim imienia, a rasa), to zrobisz od ręki. Pracownicy allegro nie są aż tak skrupulatni, ten numer może przejść. Quote
Asior Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Majqa, ale szkoda, zeby marnowały się dwa allegra, skoro tyle psiaków czeka na dom :( Quote
majqa Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Na to już nic nie poradzę Asiu, stało się. Inna sprawa, że 2 aukcje, o różnym tytule zwiększą Łatce szansę. Mało tego, jeśli możliwe jest wycofanie/ zawieszenie aukcji na np. 1-2 dni i wznowi się ją po tym czasie, daje to jeszcze większą możliwość na zauważenia suni, której pali się grunt pod łapkami. Quote
irenaka Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Asior napisał(a):Pani Irenko, przecież nie jestem zła na Panią ;) Tak sobvie tylko powiedziałam... bo ostatnie dwa dni mam naprawde cięzkie.. śpię po 4 godz bo czuwam przy młodym :( . Kochana Asiu:loveu:, wiem, że to ja zawaliłam, bo mogłam wczoraj dopisać do dowolnego sms ifo, że Madzia zrobi allegro. Jedno zdanie:oops:. Ale byłam myślami z Aresem i wyszło do d.. Masz prawo być na mnie zła, Madzia:loveu: też. Podobnie jak Majqa uważam, że jeżeli już się tak stało, to niech idą dwa allegra, mam z Łatką naprawdę sytuację podbramkową. Quote
Laima Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Wyjątkowo śliczna sunia. :loveu: Aż się zdziwiłam, ze jeszcze nie ma domu. To pewnie kwestia kilku dni... Mocno trzymam kciuki za Łatkę. Quote
irenaka Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Uprzejmie donoszę, że kciuki trzeba trzymać. Bardzo na dodatek mocno;) Podobał mi się ten telefonik. Zobaczymy co z tego wyniknie. Quote
malagos Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Pewnie, ze trzymamy... Ja tak marzyłam o pudelku, a mam same kundelki i nie zapowiada sie vacat :cool1: Quote
magda222 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Z uwagi na to,że obie z Asią zrobiłyśmy allegro Łatce wspólną decyzją podmieniam aukcję i na miejsce Łatki wstawiłam Karo. Pomóż mu opuścić właściciela! Śliczny Karo. (749943425) - Aukcje internetowe Allegro Quote
majqa Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 O jeny, Karo ma allegro? :multi: :multi: :multi: Idę szukać szczęki. Magdo, wiem, że ustalałyście wyróżnienie aukcji. Jeśli jest wyróżniona (zresztą, nawet jeśli nie jest to wystawienie też kosztuje) poproszę na PW o dane do uregulowania płatności. Quote
irenaka Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 majqa napisał(a):O jeny, Karo ma allegro? :multi: :multi: :multi: Idę szukać szczęki. Magdo, wiem, że ustalałyście wyróżnienie aukcji. Jeśli jest wyróżniona (zresztą, nawet jeśli nie jest to wystawienie też kosztuje) poproszę na PW o dane do uregulowania płatności. Ja chyba jednak muszę się z kimś dzisiaj pokłócić:mad:;) Przecież ja za dwa allegra płacę i niech się lepiej koleżanka nie wychyla:evil_lol: Quote
majqa Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 irenaka napisał(a):(...) Przecież ja za dwa allegra płacę i niech się lepiej koleżanka nie wychyla:evil_lol: Idę się :flaming:. Normalnie ostatni raz podsyłałam Ci :loveu: wątek. :evil_lol: Quote
Asior Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 majqa napisał(a):O jeny, Karo ma allegro? :multi: :multi: :multi: Idę szukać szczęki. Magdo, wiem, że ustalałyście wyróżnienie aukcji. Jeśli jest wyróżniona (zresztą, nawet jeśli nie jest to wystawienie też kosztuje) poproszę na PW o dane do uregulowania płatności. majeczko, no bo |Madzia się pytała, czy nie mam na cito jakiegoś psiaka do zrobienia :) to podesłałam jej zacytowane Twoje pw do mnie :oops: Quote
majqa Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Asior napisał(a):majeczko, no bo |Madzia się pytała, czy nie mam na cito jakiegoś psiaka do zrobienia :) to podesłałam jej zacytowane Twoje pw do mnie :oops: Czyli wiem już komu podziękować, co niniejszym czynię :loveu:, choć... to PW w sympatyczne słownictwo nie obfitowało. :oops: Oj, Asieczka... :mad: Quote
marysia55 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 majqa napisał(a):Czyli wiem już komu podziękować, co niniejszym czynię :loveu:, choć... to PW w sympatyczne słownictwo nie obfitowało. :oops: Oj, Asieczka... :mad: spuścisz Asiorowi łomot :mad: daj chociaz popatrzeć :diabloti: Quote
majqa Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 marysia55 napisał(a):spuścisz Asiorowi łomot :mad: (...) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...w rzeczy samej. Quote
Recommended Posts