Jump to content
Dogomania

Zora już w DS!!!! :) Dziękuję wszystkim za pomoc!!!!!!!!! SUPER!! Udało się!!!

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
Witam sunie i jej dobre anioły :loveu:. Na razie zaznaczam sobie wątek i póżniej poczytam historię Zory :lol: spróbuję spełnić prośbę obraczus87:loveu:

dziekuję :loveu::loveu::loveu:
a teraz życzę szybkiego powrotu do zdrówka :)

Posted

Zorka czuje sie lepiej, ryż bardzo chętnie zjadła, kroplówki dzisiaj nie było. Był zastrzyk przeciwzapalny z antybiotykiem. Więc w tej kwestii jest poprawa...
(koszt wizyty 35 zł, 10 zł paliwo)

Oczywiście życie byloby zbyt piękne, gdyby nie było problemów..
Zorka cały czas ma podwyższoną temp..Na pewno od niedzieli ją ma..nie wiemy czy wcześniej tez tak było. Zapewne było.
Trzeba koniecznie zrobić badania krwi - ponieważ w sobotę mam zajęcia, Darek powiedział, że w pon lub wtorek pojedzie z Zorką na pobranie krwi..

Niestety podwyższona temp przez dłuższy czas nie znaczy nic dobrego.... :-( także musimy się przygotować na ewentualne leczenie Zorki..

Ale wiem, że z Wami dam radę.

Posted

Zorka czuje się lepiej, z przyjemnością zajada się ryżem. Teraz jest w boksie z Rusti, ze swoja przyjaciółką :) na wybiegu szaleje sobie i jak to Darek określił: Zorka ma fajną budowe ciala i super stojące uszy :) to prawda :loveu:

Jutro wizyta u wet, a w pon bądź wtorek badanie krwi.
Kiedy bede znać wyniki badań, weźmiemy się za ogłoszenia. :)

Posted

Obraczus87 zobacz na NK jest tam pan zainteresowany Zorą http://nasza-klasa.pl/profile/26096038/gallery/album/4/229

Zora wygląda na pieska w typie owczarka niemieckiego,jeśli jesteście w stanie dostarczyć Ją gdzieś na dolny śląsk(nie wiem gdzie leży celestynów)to bardzo chętnie się nią zaopiekuje.Mam doświadczenie i wspaniałego owczarka,dam radę!

Dzięki za miłe słowa-po prostu kocham psy,kupiłem z rodziną dom na wsi,mam podwórze,wielki kojec(25m)ale mój Axel większość czasu spędza w domu,śpi tam gdzie ja,ponad godzine dziennie jasteśmy w lesie(syn,pies i ja)dokarmiamy zwierzęta leśne i ........