Jump to content
Dogomania

Zora już w DS!!!! :) Dziękuję wszystkim za pomoc!!!!!!!!! SUPER!! Udało się!!!

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam z Darkiem.
Jest duża poprawa, dzisiaj Zorka otrzymała 1 zastrzyk ( koszt 23 zł - skan rachunku będzie po najbliższej wizycie u Megi - tylko nie wiem kiedy :roll: ). Jutro Darek też z Nią pojedzie na zastrzyk.
Darek - jeszcze raz dziękuję!!!

Pani weterynarz stwierdziła, że Zorka jest bardzo wpatrzona w Darka :loveu: ja tez to mogę stwierdzić.
Poza tym Zorka podczas wczorajszej wizyty nie interesowała się za bardzo lekarzem. Wolała się skupić na moich oczach hihi.

Bardzo sie cieszę!!!:multi:

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z Darkiem. Dobrze, że z Jego strony jest szybka reakcja.

Zorka znowu ma lekki rozwolnienie. Dzisiaj dostała zastrzyk. Darek otrzymał 2 zastrzyki, na dwa kolejne dni.

Niestety lecznica ta nie sprawdziła się. Lekarz z niedzielnej wizyty był bardzo konkretny i postawił dobra diagnoze. Niestety lekarz z wczoraj i dzisiaj - :shake: sami nie wiedzą czego chcą. :shake:

Spróbujemy zorganizować Zorce innego lekarza - sprawdzonego.
Jak coś będę wiedział to napiszę.

Właśnie przelałam Darkowi 90 zł w sumie za 4 zastrzyki.

Posted

Awit napisał(a):
Za tydzień prześlę 50zł (w tym 10 zadeklarowanego), więcej chyba nie dam rady:-( a wcześniej tym bardziej:-(

Awit wielkie dzięki :loveu: :Rose:

Zora miała dzisiaj wizyte u weta - popołudniu... ale nie moge sie dodzwonić do Darka :roll:

Posted

Dzwonił Darek. Z zorą nie jest dobrze ,ma wysoką gorączkę i nadal brzydką kupę. Lekarz zaleciła dietę w postaci rozgotowanego ryżu.... ma w brzuszku jakiś guzek, mam nadzieję ,że to gruczolak mało groźny. Moja suka miała takie.... Martwię się o nią, bo miało być tak pięknie...... Musi być. Obiecałam jej ,że już nic złego jej nie spotka i może w tym roku będzie miała swoją choinkę z bąbkami.

Posted

Leyla napisał(a):
Dzwonił Darek. Z zorą nie jest dobrze ,ma wysoką gorączkę i nadal brzydką kupę. Lekarz zaleciła dietę w postaci rozgotowanego ryżu.... ma w brzuszku jakiś guzek, mam nadzieję ,że to gruczolak mało groźny. Moja suka miała takie.... Martwię się o nią, bo miało być tak pięknie...... Musi być. Obiecałam jej ,że już nic złego jej nie spotka i może w tym roku będzie miała swoją choinkę z bąbkami.

ojej, :shake:
Zorka musi mieć swoją choinkę

Posted

qrcze :placz::placz::placz:
trochę później zadzwonie do Darka. A tego Pana wet to chyba :2gunfire::2gunfire:

Moja biedna Zorka :( a choinkę na pewno będziesz miała, zobaczysz :) my już się o to zatroszczymy.

Posted

Rozmawiałam z Darkiem.
Wszystko to co napisała Leyla jest oczywiście prawdą. Poza tym Zorka jest odwodniona ( lekarz w niedzielę tego nie stwierdził ) no i ma tego guzka. Jak Ja wyleczymy, to trzeba koniecznie zrobic badania krwi oraz usg bądź prześwietlenie.

Na razie Zorka może jeść tylko rozgotowany ryż z marchewką. Wczoraj była pod kroplówką, otrzymała antybiotyk. Dzisiaj Darek będzię Ją obserwował, a jutro kolejna wizyta.

Za wczorajszą wizytę wraz z kroplówką, lekami wyszło 110 zł ( w tym 10 zł na paliwo ).

Pieniądze potrzebne na CITO! Za jutrzejszą wizyte nie mamy z czego zapłacić :-(
NA KONCIE ZORY ZOSTAŁO TYLKO 41 ZŁ.... TA KWOTA NIE WYSTARCZY, ABY POMÓC BIEDNEJ ZORZE.... MUSIMY JEJ POMÓC. UDAŁO NAM SIE WYCIĄGNĄĆ JĄ ZE SCHRONU... TYLE PRZEŻYŁA.. MUSI NAM SIE UDAĆ!