obraczus87 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Rozmawiałam z Darkiem. Jest duża poprawa, dzisiaj Zorka otrzymała 1 zastrzyk ( koszt 23 zł - skan rachunku będzie po najbliższej wizycie u Megi - tylko nie wiem kiedy :roll: ). Jutro Darek też z Nią pojedzie na zastrzyk. Darek - jeszcze raz dziękuję!!! Pani weterynarz stwierdziła, że Zorka jest bardzo wpatrzona w Darka :loveu: ja tez to mogę stwierdzić. Poza tym Zorka podczas wczorajszej wizyty nie interesowała się za bardzo lekarzem. Wolała się skupić na moich oczach hihi. Bardzo sie cieszę!!!:multi: Quote
Livka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Super wieści :loveu::loveu::loveu: Wiedziałam że tak będzie :cool3: Wielkie dzięki dla opiekuna naszej Zorki :p - jest nieoceniony jak widać :cool3: Quote
Nikus Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 :multi::multi::multi::multi: fajnie czytać dobre nowiny....zdrowiej Zorka Quote
obraczus87 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Bjuta - dotarły pieniażki - bardzo dziękuję :loveu: Zorka również pozdrawia Heksę :loveu: Quote
Leyla Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Mam nową nazwę hoteliku "Zorka i sforka":ylsuper:YEAH! ja to mam łeb, cooo?:roflt: Quote
obraczus87 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Leyla napisał(a):Mam nową nazwę hoteliku "Zorka i sforka":ylsuper:YEAH! ja to mam łeb, cooo?:roflt: Leyla, roozwaliłaś mnie tą nazwą :) ale bardzo fajnie hehehehe :megagrin: Quote
obraczus87 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 :loveu:tripti - dotarły pieniązki. Bardzo dziękuję :loveu: Quote
Awit Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Kochana Zoreczka, mam nadzieję, że już nie będzie chorowała. Podziękowania dla p.Darka Quote
obraczus87 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Zorka już się lepiej czuje. :) Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Rozmawiałam z Darkiem. Dobrze, że z Jego strony jest szybka reakcja. Zorka znowu ma lekki rozwolnienie. Dzisiaj dostała zastrzyk. Darek otrzymał 2 zastrzyki, na dwa kolejne dni. Niestety lecznica ta nie sprawdziła się. Lekarz z niedzielnej wizyty był bardzo konkretny i postawił dobra diagnoze. Niestety lekarz z wczoraj i dzisiaj - :shake: sami nie wiedzą czego chcą. :shake: Spróbujemy zorganizować Zorce innego lekarza - sprawdzonego. Jak coś będę wiedział to napiszę. Właśnie przelałam Darkowi 90 zł w sumie za 4 zastrzyki. Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Tak więc zostało na koncie Zory 150 zł... to zdecydowanie za mało! :roll::roll::roll: Prosze o wsparcie... Quote
Awit Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Za tydzień prześlę 50zł (w tym 10 zadeklarowanego), więcej chyba nie dam rady:-( a wcześniej tym bardziej:-( Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Awit napisał(a):Za tydzień prześlę 50zł (w tym 10 zadeklarowanego), więcej chyba nie dam rady:-( a wcześniej tym bardziej:-( Awit wielkie dzięki :loveu: :Rose: Zora miała dzisiaj wizyte u weta - popołudniu... ale nie moge sie dodzwonić do Darka :roll: Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Zapraszam :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13091581#post13091581 Quote
Leyla Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Dzwonił Darek. Z zorą nie jest dobrze ,ma wysoką gorączkę i nadal brzydką kupę. Lekarz zaleciła dietę w postaci rozgotowanego ryżu.... ma w brzuszku jakiś guzek, mam nadzieję ,że to gruczolak mało groźny. Moja suka miała takie.... Martwię się o nią, bo miało być tak pięknie...... Musi być. Obiecałam jej ,że już nic złego jej nie spotka i może w tym roku będzie miała swoją choinkę z bąbkami. Quote
Negri_2008 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Leyla napisał(a):Dzwonił Darek. Z zorą nie jest dobrze ,ma wysoką gorączkę i nadal brzydką kupę. Lekarz zaleciła dietę w postaci rozgotowanego ryżu.... ma w brzuszku jakiś guzek, mam nadzieję ,że to gruczolak mało groźny. Moja suka miała takie.... Martwię się o nią, bo miało być tak pięknie...... Musi być. Obiecałam jej ,że już nic złego jej nie spotka i może w tym roku będzie miała swoją choinkę z bąbkami. ojej, :shake: Zorka musi mieć swoją choinkę Quote
Nikus Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 ojej...piszcie jak tylko będą nowe wieści- jak po nocy?dlaczego zawsze coś się musi popieprzyć...:look3: Quote
obraczus87 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 qrcze :placz::placz::placz: trochę później zadzwonie do Darka. A tego Pana wet to chyba :2gunfire::2gunfire: Moja biedna Zorka :( a choinkę na pewno będziesz miała, zobaczysz :) my już się o to zatroszczymy. Quote
Livka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Będzie dobrze ;) nie martwcie się !!! Musi być dobrze:roll: Zorunia trzymaj się! Quote
obraczus87 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Rozmawiałam z Darkiem. Wszystko to co napisała Leyla jest oczywiście prawdą. Poza tym Zorka jest odwodniona ( lekarz w niedzielę tego nie stwierdził ) no i ma tego guzka. Jak Ja wyleczymy, to trzeba koniecznie zrobic badania krwi oraz usg bądź prześwietlenie. Na razie Zorka może jeść tylko rozgotowany ryż z marchewką. Wczoraj była pod kroplówką, otrzymała antybiotyk. Dzisiaj Darek będzię Ją obserwował, a jutro kolejna wizyta. Za wczorajszą wizytę wraz z kroplówką, lekami wyszło 110 zł ( w tym 10 zł na paliwo ). Pieniądze potrzebne na CITO! Za jutrzejszą wizyte nie mamy z czego zapłacić :-( NA KONCIE ZORY ZOSTAŁO TYLKO 41 ZŁ.... TA KWOTA NIE WYSTARCZY, ABY POMÓC BIEDNEJ ZORZE.... MUSIMY JEJ POMÓC. UDAŁO NAM SIE WYCIĄGNĄĆ JĄ ZE SCHRONU... TYLE PRZEŻYŁA.. MUSI NAM SIE UDAĆ! Quote
obraczus87 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Z Kundelkowej Skarbonki (dziekuję :loveu: ) mamy 110 zł. Na chwilę obecna mamy 151 zł... czyli na jutrzejsza wizytę sa pieniązki.. Quote
Nikus Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Zorka zdrowiej szybko psiaczku;)..czekamy na pomyślne wieści..będzie dobrze...:lol: Quote
obraczus87 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Darek wykupił Nifuroksazyd - 17 zł. Pieniazki przelewam Darkowi na konto. Zoreczko Skarbie mój :) Quote
obraczus87 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Zorka bardzo prosi o pomoc... każdą złotóweczkA NA WAGE ZŁOTA ! :roll: Quote
Recommended Posts