Jump to content
Dogomania

Zora już w DS!!!! :) Dziękuję wszystkim za pomoc!!!!!!!!! SUPER!! Udało się!!!

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zorka powinna jeśc taka karmę:

- http://www.zooexpress.pl/go/_info/?id=1183&utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2009-10&utm_content=1183

lub

http://www.telekarma.pl/p1112/nutra.nuggets.adult.lite.amp.senior.15.kg.htm

Może gdyby Zorka pojechała z takim workiem karmy to wtedy by to zachęciło p.Grzegorza do karmienia Zory taką właśnie karmą.

Co o tym sądzicie??

Na razie mam nadzieje, że wiadomość o usunięciu guzka nie zmieni decyzji p.Grzegorza.

Posted

[quote name='obraczus87']Zorka powinna jeśc taka karmę:

- http://www.zooexpress.pl/go/_info/?id=1183&utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2009-10&utm_content=1183

lub

http://www.telekarma.pl/p1112/nutra.nuggets.adult.lite.amp.senior.15.kg.htm

Może gdyby Zorka pojechała z takim workiem karmy to wtedy by to zachęciło p.Grzegorza do karmienia Zory taką właśnie karmą.

Co o tym sądzicie??

Na razie mam nadzieje, że wiadomość o usunięciu guzka nie zmieni decyzji p.Grzegorza.

Mam nadzieję,że teraz już wszystko będzie dobrze:p

Posted

Uff rozmawiałam z Panem Grzegorzem. Po każdej rozmowie przekonuje się, że Zorka będzie miała super dom! :loveu:

Pan Grzegorz od razu powiedział, że to dla Niego nie problem. Gdyby nie miał pieniędzy na utrzymanie psa, to by nie adoptował drugiego :)
o karme nie musimy się martwić, bo Pan swojego psiaka karmi: puszkami, gotowanym mięskiem, sucha karmą :)
Powiedział równiez, że nie po tyle czasu szukał tej jednej jedynej suni, żeby teraz rezygnować :) :) :)

Jestem bardzo szczęsliwa, że Nasza Zoreczka pojedzie do domku :) :) :) :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='obraczus87']Powiedział równiez, że nie po tyle czasu szukał tej jednej jedynej suni, żeby teraz rezygnować :) :) :)

Wygląda na to, ze Zora bedzie "tą jedyną". :loveu:

I tak powinno być: jak się wybiera psa to już na zawsze i mimo wszystko :p

Posted

Jak ktoś bardzo chce psiaka to nikt ani nic nie jest w stanie mu w tym przeszkodzić;) wygląda na to , że pan Grzegorz bardzo dobrze wszystko przemyślał :lol: i oczywiście podjął właściwą decyzję :cool3: inaczej nie mogło być :lol:
Zorunia będziesz miała wspaniały dom :loveu::loveu::loveu:

Posted

Szukał długo, ale znalazła. I nawet info o guzku nie przeszkodzi u w adpcji Zorki :) n

Nawet zaczął się ze mnie śmiać, że ja Mu sie tak "spowiadam" ze spraw związanych z Zorką... ale wytłumaczyłam Mu, że wolę aby w razie wątpliwości zrezygnowal przed adopcją niż po.

Zorka Skarbie jutro Cie wymiziam :) :loveu:

Posted

Wyobraziłam sobie spotkanie Zorki i p.Grzegorza. Zorka wychodząca z auta i jej nowy pan podchodzący do niej i jej niepewna radość, czy to to TEN JEJ PRAWDZIWY CZŁOWIEK... Aż mi się oko zaszkliło. Oby oby oby:loveu: bardzo mocno myślę o niej i nie mogę się doczekać. Wielkie szczęście spotka ich oboje gdy Zoreczka będzie w nowym domku.

Posted

Pieniążki...To mój wielki dół ostatnio. Szkoda, że nie mogę, bo dałabym więcej. Obraczus daj buzi mordeczce ode mnie, ja mogę tylko wirtualnie
:-*

Posted

[quote name='Malwi']obraczus87 - a jak z transportem zorki ? jeśli by wypalił w ten weekend to w poniedziałek o 11 będę dojeżdżać do wrocławia[/QUOTE]

Kochana w ten weekend nie da rady.

Wstępnie jestem umówiona z leyla i Nikusiem transport na przyszły weekend. Ale o Tobie cały czas pamiętam.... :)

Posted

oki ;) jakby co jestem do usług ;)

tak czy siak , jak będziecie osobiście wieźć Zorkę do Wrocławia to tez nie zapomniejcie o mnie :D chce zobaczyć i wymiziać piękną :D

Posted

[quote name='Awit']Pieniążki...To mój wielki dół ostatnio. Szkoda, że nie mogę, bo dałabym więcej. Obraczus daj buzi mordeczce ode mnie, ja mogę tylko wirtualnie
:-*[/QUOTE]

Kochana, dla Zorki każdy grosik sie liczy. :loveu:

Jutro razem z ciocia Leyla wymiziamy i wycałujemy Zorke hihi :)

Posted

No to wkońcu kiedy Zorunia jedzie do nowego domku ?? Bo jakoś nie wyczytałąm albo ja ślepa .

Co do karmy to myślę , że jezeli Pan ma kupować to czy Zroeczka pojedzie z karmą czy bez to nie ma znaczenia . Można Panu zasugerowac , że przy anemi potrzebna jest dobra karma plus żelazo.

Posted

[quote name='obraczus87']....

:loveu: Zorka szykuj się dzisiaj na mizianko :loveu:...[/QUOTE]

Tak się zastanawiam;) kto ma większą radochę z tych mizianek...:razz:

Posted

Zoreczka wczoraj została wymiziana i wycalowana :loveu: tak się do Niej przywiązałam.... ciesze się, że jedzie do domeczku, ale będę tęsknić..

Na wybiegu byłam z Nią, jak Ją wołałam to od razu przychodziła, chciała ciągle się miziać :)