obraczus87 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Awit dziękuję bardzo za pieniążki. :loveu: Powyżej jest odpowiedź na TWoje pytanie odnosnie guzka.. Quote
Livka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Witamy Śliczną Zorunię :lol: i oczywiście zaciskam kciuki:bigok: Quote
obraczus87 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Zorka powinna jeśc taka karmę: - http://www.zooexpress.pl/go/_info/?id=1183&utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2009-10&utm_content=1183 lub http://www.telekarma.pl/p1112/nutra.nuggets.adult.lite.amp.senior.15.kg.htm Może gdyby Zorka pojechała z takim workiem karmy to wtedy by to zachęciło p.Grzegorza do karmienia Zory taką właśnie karmą. Co o tym sądzicie?? Na razie mam nadzieje, że wiadomość o usunięciu guzka nie zmieni decyzji p.Grzegorza. Quote
Nikus Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='obraczus87']Zorka powinna jeśc taka karmę: - http://www.zooexpress.pl/go/_info/?id=1183&utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2009-10&utm_content=1183 lub http://www.telekarma.pl/p1112/nutra.nuggets.adult.lite.amp.senior.15.kg.htm Może gdyby Zorka pojechała z takim workiem karmy to wtedy by to zachęciło p.Grzegorza do karmienia Zory taką właśnie karmą. Co o tym sądzicie?? Na razie mam nadzieje, że wiadomość o usunięciu guzka nie zmieni decyzji p.Grzegorza. Mam nadzieję,że teraz już wszystko będzie dobrze:p Quote
obraczus87 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Darek zakupił żelazo - 11 zł. Pieniądze poszły na konto :) Quote
obraczus87 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Bardzo prosze o wsparcie dla Zory :roll: Quote
obraczus87 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Uff rozmawiałam z Panem Grzegorzem. Po każdej rozmowie przekonuje się, że Zorka będzie miała super dom! :loveu: Pan Grzegorz od razu powiedział, że to dla Niego nie problem. Gdyby nie miał pieniędzy na utrzymanie psa, to by nie adoptował drugiego :) o karme nie musimy się martwić, bo Pan swojego psiaka karmi: puszkami, gotowanym mięskiem, sucha karmą :) Powiedział równiez, że nie po tyle czasu szukał tej jednej jedynej suni, żeby teraz rezygnować :) :) :) Jestem bardzo szczęsliwa, że Nasza Zoreczka pojedzie do domku :) :) :) :loveu::loveu::loveu: Quote
Negri_2008 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='obraczus87']Powiedział równiez, że nie po tyle czasu szukał tej jednej jedynej suni, żeby teraz rezygnować :) :) :) Wygląda na to, ze Zora bedzie "tą jedyną". :loveu: I tak powinno być: jak się wybiera psa to już na zawsze i mimo wszystko :p Quote
Livka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Jak ktoś bardzo chce psiaka to nikt ani nic nie jest w stanie mu w tym przeszkodzić;) wygląda na to , że pan Grzegorz bardzo dobrze wszystko przemyślał :lol: i oczywiście podjął właściwą decyzję :cool3: inaczej nie mogło być :lol: Zorunia będziesz miała wspaniały dom :loveu::loveu::loveu: Quote
obraczus87 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Szukał długo, ale znalazła. I nawet info o guzku nie przeszkodzi u w adpcji Zorki :) n Nawet zaczął się ze mnie śmiać, że ja Mu sie tak "spowiadam" ze spraw związanych z Zorką... ale wytłumaczyłam Mu, że wolę aby w razie wątpliwości zrezygnowal przed adopcją niż po. Zorka Skarbie jutro Cie wymiziam :) :loveu: Quote
Awit Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Wyobraziłam sobie spotkanie Zorki i p.Grzegorza. Zorka wychodząca z auta i jej nowy pan podchodzący do niej i jej niepewna radość, czy to to TEN JEJ PRAWDZIWY CZŁOWIEK... Aż mi się oko zaszkliło. Oby oby oby:loveu: bardzo mocno myślę o niej i nie mogę się doczekać. Wielkie szczęście spotka ich oboje gdy Zoreczka będzie w nowym domku. Quote
Lu_Gosiak Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 zajrzyjcie pliss RUFII BLAGA O POMOC MOZE STRACIC ŁAPĘ!!! do 12.11 do godz 23 - Dogomania Forum Quote
obraczus87 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 awit dziekuję za pieniążki :) :loveu: Quote
Awit Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Pieniążki...To mój wielki dół ostatnio. Szkoda, że nie mogę, bo dałabym więcej. Obraczus daj buzi mordeczce ode mnie, ja mogę tylko wirtualnie :-* Quote
Malwi Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 obraczus87 - a jak z transportem zorki ? jeśli by wypalił w ten weekend to w poniedziałek o 11 będę dojeżdżać do wrocławia Quote
obraczus87 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='Malwi']obraczus87 - a jak z transportem zorki ? jeśli by wypalił w ten weekend to w poniedziałek o 11 będę dojeżdżać do wrocławia[/QUOTE] Kochana w ten weekend nie da rady. Wstępnie jestem umówiona z leyla i Nikusiem transport na przyszły weekend. Ale o Tobie cały czas pamiętam.... :) Quote
Malwi Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 oki ;) jakby co jestem do usług ;) tak czy siak , jak będziecie osobiście wieźć Zorkę do Wrocławia to tez nie zapomniejcie o mnie :D chce zobaczyć i wymiziać piękną :D Quote
obraczus87 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='Awit']Pieniążki...To mój wielki dół ostatnio. Szkoda, że nie mogę, bo dałabym więcej. Obraczus daj buzi mordeczce ode mnie, ja mogę tylko wirtualnie :-*[/QUOTE] Kochana, dla Zorki każdy grosik sie liczy. :loveu: Jutro razem z ciocia Leyla wymiziamy i wycałujemy Zorke hihi :) Quote
Laura1108 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 No to wkońcu kiedy Zorunia jedzie do nowego domku ?? Bo jakoś nie wyczytałąm albo ja ślepa . Co do karmy to myślę , że jezeli Pan ma kupować to czy Zroeczka pojedzie z karmą czy bez to nie ma znaczenia . Można Panu zasugerowac , że przy anemi potrzebna jest dobra karma plus żelazo. Quote
obraczus87 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Malwi OKI :)))) Laura, Zorka pojedzie do domku 7-8.11. Sprawa karmy jest już załatwiona. :loveu: Zorka szykuj się dzisiaj na mizianko :loveu: Quote
Nikus Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='obraczus87'].... :loveu: Zorka szykuj się dzisiaj na mizianko :loveu:...[/QUOTE] Tak się zastanawiam;) kto ma większą radochę z tych mizianek...:razz: Quote
Livka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Witaj Zoruś :loveu: Jeszcze tylko tydzień i do domku :multi::multi: Quote
obraczus87 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Nikus']Tak się zastanawiam;) kto ma większą radochę z tych mizianek...:razz:[/QUOTE] zdecydpwanie bardziej ja hihi :evil_lol: Quote
Livka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Cześć Zorunia :loveu: witaj w ten piękny słoneczny dzień , a jak przygotowania do podróży ? :cool3: Quote
obraczus87 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Zoreczka wczoraj została wymiziana i wycalowana :loveu: tak się do Niej przywiązałam.... ciesze się, że jedzie do domeczku, ale będę tęsknić.. Na wybiegu byłam z Nią, jak Ją wołałam to od razu przychodziła, chciała ciągle się miziać :) Quote
Recommended Posts