megii1 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ciąg dalszy wczorajszej sesji zdjęciowej - Zorka mimo choroby szczęśliwa:loveu: Quote
obraczus87 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Megi, dziekuję za fotki. Moje wyszły niezbyt fajnie, przez pogodę... Naprawdę- Zorka pomimo choroby wczoraj była bardzo zadowolona, co szczerze mówiąc bardzo mnie zmyliło, jesli chodzi o Jej stan zdrówka... Quote
obraczus87 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Zorka jest pięknym psem. Naprawdę. :loveu: Tylko teraz chorutka jest :roll: Quote
gos Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 obraczus, dobrze że z nią pojechałaś! Niech mała wraca do zdrowia. Quote
obraczus87 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 gos napisał(a):obraczus, dobrze że z nią pojechałaś! Niech mała wraca do zdrowia. gos - wiem, że dobrze. Mialabym wyrzuty sumienia jakbym tego nie zrobiła.... ale ile musiałam się nagadać i wyprosić...ehh... Acha, ważyłam dzisiaj Zorkę - jej waga to 20,8 kg. Quote
Nikus Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 obraczus87 napisał(a):gos - wiem, że dobrze. Mialabym wyrzuty sumienia jakbym tego nie zrobiła.... ale ile musiałam się nagadać i wyprosić...ehh... Acha, ważyłam dzisiaj Zorkę - jej waga to 20,8 kg. dobrze,że jesteś uparciuszkiem;) teraz Zorka szybko dojdzie do siebie Quote
obraczus87 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Nikus napisał(a):dobrze,że jesteś uparciuszkiem;) teraz Zorka szybko dojdzie do siebie uparciuszkiem, który nie cierpi się prosić. Z reguły, jak ktos nie chce mi pomóc, robię to sama... ale wiedziałam, że nie dam rady sama... Quote
sonikowa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Dobrze, że ją wzięłas do weta, że wzięlaś te 20 zl na paliwa itd - jak ratować to do końca. Wyciągnięcie psa z schronu to dobry początek, ale dopiero początek. Postaram sie pomóc z finansami, choć nie mogę na razie nic konkretnego obiecać.. Quote
obraczus87 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='sonikowa']Dobrze, że ją wzięłas do weta, że wzięlaś te 20 zl na paliwa itd - jak ratować to do końca. Wyciągnięcie psa z schronu to dobry początek, ale dopiero początek. Postaram sie pomóc z finansami, choć nie mogę na razie nic konkretnego obiecać.. sonikowa, święte słowa, to dopiero początek.. ale ja sie z tym liczę i mam tego pełna świadomosc. Quote
sonikowa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 obraczus87 napisał(a):sonikowa, święte słowa, to dopiero początek.. ale ja sie z tym liczę i mam tego pełna świadomosc. Pamietaj tez, że nie jesteś sama :-) Quote
obraczus87 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 sonikowa napisał(a):Pamietaj tez, że nie jesteś sama :-) wiem :) ale decyzja o wizycie u wet została podjęta wczoraj bardzo późnym wieczorem. I akurat wtedy bylam sama.... nie wiedziałam do kogo sie zwrócić z prośbą o pomoc... no ale.. bylo minęło. Teraz jest wiekszy problem z jutrzejszą wizyta.. Quote
Bjuta Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Zorka jest sobowtórem mojej Heksy... Muszę wynaleźć jakiś grosik na nią... Chociaż symboliczny, bo to jest jakbym Heksie odmówiła.. :shake: Obarczus, podaj mi nr konta a ja spróbuję coś jutro wygrzebać. Quote
obraczus87 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Bjuta wielkie dzięki :loveu: zaraz wysle konto na pw.. Quote
obraczus87 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Dostałam info od Leyli, że Darek pojedzie jutro z Zorką do wet. (utrudnieniem jest to, że trzeba z Nia pojechać w godz. 9-16). Darek - bardzo Ci dziękuję!!!! Leyla, Tobie tez dziekuję, wiesz za co :) Powiem Wam wszystkim, że nie mogliśmy lepiej trafić z DT. U Megi są super warunki, o wszystkim jestem na bieżąco informowana, kiedy chcę to mogę pojechać do Nich, wyjść na spacer z Zorką. Ich drzwi są zawsze otwarte dla opiekunów. Poza tym czyste boksy, zawsze woda w misce a co najbardziej mnie cieszy - na wybiegu zawsze sa jakieś psy. Zorka kilka razy dziennie ma mozliwość pobiegania :loveu: Magdo i Darku - dziękuję Wam bardzo! :loveu: Jesli będe szukała DT dla psiaka to chcę TYLKO u Was. Quote
Awit Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Obraczus, dobrze, że byłaś u weta, dobrze, że Zorka będzie miala jutro z kim jechać. Mam nadzieję, że dziewuszka szybko wyzdrowieje i że to tylko przejściowy stan zapalny. Teraz mam debet, gdybym miała zero na koncie, byłabym zadowolona, ale pod koniec m-ca postaram się wysłać ciut więcej. Ona jest taka piękna na tych fotkach, taka szczęśliwa, nie może być chora:shake: Quote
obraczus87 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Awit, ja sie debetów musiałam pozbyć, bo... Mam nadzieję, że Zorka jutro będzie się juz lepiej czuła. MUSI! Innej opcji nie ma! Quote
Livka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Trzymam kciuki :thumbs:będzie dobrze Zorka nie mogła lepiej trafić - hotelik super ;) a opiekunka to po prostu anioł:loveu::loveu: Quote
obraczus87 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Magda napisała mi, że z Zorką jest lepiej. Zastrzyki pomogły. Ale czekamy do wizuty u wet. Moja Kochana Zoreczka :) Quote
Nikus Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 o dzięki za dobre wieści....To dzięki Twojej szybkiej rekacji i super hotelikowym właścicielom:lol:..Szybko nam zdrowiej Zoruniu Quote
obraczus87 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='Nikus']o dzięki za dobre wieści....To dzięki Twojej szybkiej rekacji i super hotelikowym właścicielom:lol:..Szybko nam zdrowiej Zoruniu Tak, Magda i Darek są super :) Quote
obraczus87 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Bjuta napisał(a):Poszło małe co nieco. ;) dziekuję :multi: Quote
Livka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Czekamy na wieści z wizyty u wet., ale jestem przekonana że to tylko chwilowa niedyspozycja;) Bądźmy dobrej myśli :lol: Quote
Recommended Posts