Nikus Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='obraczus87']Zoreczka wczoraj została wymiziana i wycalowana :loveu: tak się do Niej przywiązałam.... ciesze się, że jedzie do domeczku, ale będę tęsknić.. Na wybiegu byłam z Nią, jak Ją wołałam to od razu przychodziła, chciała ciągle się miziać :)[/QUOTE] tak, tak "chciała się miziać" dobrze wiemy kto:evil_lol::eviltong: Quote
Livka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='obraczus87']Zoreczka wczoraj została wymiziana i wycalowana :loveu: tak się do Niej przywiązałam.... ciesze się, że jedzie do domeczku, ale będę tęsknić.. Na wybiegu byłam z Nią, jak Ją wołałam to od razu przychodziła, chciała ciągle się miziać :)[/QUOTE] No tak będziesz miała zgryz nie zazdroszczę Ci tego co przeżyjesz w przyszłą sobotę czy niedzielę ... POŻEGNANIE... ale domek znalazłaś superowy będzie tam miała Zoreczka jak u Pana Boga za piecem:lol: Quote
obraczus87 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Nikus']tak, tak "chciała się miziać" dobrze wiemy kto:evil_lol::eviltong:[/QUOTE] Ona zaczęła, a potem ja chcialam hihi :) Quote
obraczus87 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Livka']No tak będziesz miała zgryz nie zazdroszczę Ci tego co przeżyjesz w przyszłą sobotę czy niedzielę ... POŻEGNANIE... ale domek znalazłaś superowy będzie tam miała Zoreczka jak u Pana Boga za piecem:lol:[/QUOTE] :) ale bardzo się cieszę, że ma ten domek :) Quote
Negri_2008 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Zora jako najstarsza z rodu "Wołominianek" pojedzie do domku jako pierwsza. To chyba sprawiedliwe ;) Quote
obraczus87 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Negri_2008']Zora jako najstarsza z rodu "Wołominianek" pojedzie do domku jako pierwsza. To chyba sprawiedliwe ;)[/QUOTE] Hihi bardzo sprawiedliwe :) przed Nia była jednak Aidunia :loveu: Quote
obraczus87 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 No więc.... Zoreczka jedzie do Nowego Wspaniałego Domku w niedzielę :loveu::loveu::loveu: Skarbie juz niedługo :) Quote
Kinia1984 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 wplacilam deklaracje moja dla Zorki:) bardzo sie ciesze ze Zorka bedzie miala domek:) powodzenia psino:loveu: Quote
obraczus87 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Kinia1984']wplacilam deklaracje moja dla Zorki:) bardzo sie ciesze ze Zorka bedzie miala domek:) powodzenia psino:loveu:[/QUOTE] dziękuję w imieniu Zoreczki :loveu: Quote
obraczus87 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Zorka juz niedlugo :) Jutro Cie odwiedzę i.... sie pożegnam... :loveu: Quote
tripti Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 moja deklaracja poszła wczoraj:) Gratuluję Zorce i Wam wszystkim znalezienia tego jedynego wspaniałego domku dla psinki. Jak to Marta Ty będziesz żegnać się jutro? A to nie Ty ją wieziesz? Quote
obraczus87 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='tripti']moja deklaracja poszła wczoraj:) Gratuluję Zorce i Wam wszystkim znalezienia tego jedynego wspaniałego domku dla psinki. Jak to Marta Ty będziesz żegnać się jutro? A to nie Ty ją wieziesz?[/QUOTE] Tripti, pieniązki dotarły, dziekuję :loveu: ja niestety nie mogę, mam kurs na który MUSZĘ iść, bo firma mi płaci za niego... Zorke bedzie wiozła Leyla a potem Nikuś.. :) więc bedzie w super dobrych rekach :) :) :) Zorka możesz zaczynac się pakować powoli :) Quote
Livka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Witaj Zoreczko :loveu::loveu: Czekamy na niedzielę w pełnej gotowości :cool3: oby tylko pogoda dopisała :p Quote
obraczus87 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Zorka mi na pewno wybaczy.. potrzebujemy kasy na budę... albo kogoś kto umie robis porządne i oceiplone budy dla psa. Mój Pan umarł, karmi mnie rodzina, ale NIE MAM BUDY I MI ZIMNO!!! POMOCY!!!! - Dogomania Forum Quote
obraczus87 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Byłam wczoraj u Zoreczki. Wymiziałam, wycałowałam... popłakałam... wszystkiego po trochu... Zoreczka bardzo piszczała, merdała ogonkiem i w ogóle jak podchodziłam do innego psa to mnie wołała. Ale bardzo sie ciesze, że w niedzielę pojedzie do swojego nowego domku :loveu: Recepta, książeczka i umowa adopcyjna jest w Serocku. Leyla zabierze teczuszkę Zorki na podróż :) nie mogę sie juz doczekać chwili kiedy Zorka będzie w swoim nowym domu :) Quote
Livka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Wszystkiego najlepszego Zoreczko :loveu: mam nadzieję osobiście cię poznać psinko:cool3::cool3: jeszcze tylko piątek, sobota ... a w niedzielę... w drogę :lol: Quote
obraczus87 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Witaj Zorka :) już niedługo... jeszcze tylko dzisiaj i sobota... a w niedzielę wyjazd do DOMKUUUUUUUUUUU :multi::multi::multi: Quote
Nikus Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cześć Zorka:lol: zimówki założone...kocyk wyprany...:lol: ja jestem gotowy a Ty?:lol: Quote
obraczus87 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Nikus napisał(a):Cześć Zorka:lol: zimówki założone...kocyk wyprany...:lol: ja jestem gotowy a Ty?:lol: Ona jak najbardziej, Moja Niunia Kochana :) Quote
Kinia1984 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 jak dobrze tfutfu wszystko pojdzie to dwie panienki zora i lady beda w weekend w domach:multi: Quote
obraczus87 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Kinia1984 napisał(a):jak dobrze tfutfu wszystko pojdzie to dwie panienki zora i lady beda w weekend w domach:multi: dokładnie :) jutro tez wizyta w sprawie adoopcji Zojki :) Quote
obraczus87 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 :jumpie::jumpie::thumbs::lilangel::iloveyou::iloveyou: Juz w niedzielę ZORKA jedzie do DS :bigcool::bigcool: Jak ja sie cieszę !!!!!!!!!! Lalalalala :) Moja Niunia Kochana wyjeżdża do swojego ukochanego domeczku :loveu: :multi::multi::multi: Quote
obraczus87 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Wiem, że sie powtarzam, ale to co ! Niech juz będzie niedziela, niech juz stanie łapkami na swoim terenie :cool3::loveu: Quote
Recommended Posts