Jump to content
Dogomania

Zora już w DS!!!! :) Dziękuję wszystkim za pomoc!!!!!!!!! SUPER!! Udało się!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='obraczus87']Zoreczka wczoraj została wymiziana i wycalowana :loveu: tak się do Niej przywiązałam.... ciesze się, że jedzie do domeczku, ale będę tęsknić..

Na wybiegu byłam z Nią, jak Ją wołałam to od razu przychodziła, chciała ciągle się miziać :)[/QUOTE]

tak, tak "chciała się miziać" dobrze wiemy kto:evil_lol::eviltong:

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='obraczus87']Zoreczka wczoraj została wymiziana i wycalowana :loveu: tak się do Niej przywiązałam.... ciesze się, że jedzie do domeczku, ale będę tęsknić..

Na wybiegu byłam z Nią, jak Ją wołałam to od razu przychodziła, chciała ciągle się miziać :)[/QUOTE]

No tak będziesz miała zgryz nie zazdroszczę Ci tego co przeżyjesz w przyszłą sobotę czy niedzielę ... POŻEGNANIE... ale domek znalazłaś superowy będzie tam miała Zoreczka jak u Pana Boga za piecem:lol:

Posted

[quote name='Livka']No tak będziesz miała zgryz nie zazdroszczę Ci tego co przeżyjesz w przyszłą sobotę czy niedzielę ... POŻEGNANIE... ale domek znalazłaś superowy będzie tam miała Zoreczka jak u Pana Boga za piecem:lol:[/QUOTE]

:) ale bardzo się cieszę, że ma ten domek :)

Posted

[quote name='Negri_2008']Zora jako najstarsza z rodu "Wołominianek" pojedzie do domku jako pierwsza.
To chyba sprawiedliwe ;)[/QUOTE]

Hihi bardzo sprawiedliwe :) przed Nia była jednak Aidunia :loveu:

Posted

moja deklaracja poszła wczoraj:) Gratuluję Zorce i Wam wszystkim znalezienia tego jedynego wspaniałego domku dla psinki. Jak to Marta Ty będziesz żegnać się jutro? A to nie Ty ją wieziesz?

Posted

[quote name='tripti']moja deklaracja poszła wczoraj:) Gratuluję Zorce i Wam wszystkim znalezienia tego jedynego wspaniałego domku dla psinki. Jak to Marta Ty będziesz żegnać się jutro? A to nie Ty ją wieziesz?[/QUOTE]

Tripti, pieniązki dotarły, dziekuję :loveu:

ja niestety nie mogę, mam kurs na który MUSZĘ iść, bo firma mi płaci za niego... Zorke bedzie wiozła Leyla a potem Nikuś.. :) więc bedzie w super dobrych rekach :) :) :)

Zorka możesz zaczynac się pakować powoli :)

Posted

Byłam wczoraj u Zoreczki. Wymiziałam, wycałowałam... popłakałam... wszystkiego po trochu...

Zoreczka bardzo piszczała, merdała ogonkiem i w ogóle jak podchodziłam do innego psa to mnie wołała.

Ale bardzo sie ciesze, że w niedzielę pojedzie do swojego nowego domku :loveu:

Recepta, książeczka i umowa adopcyjna jest w Serocku. Leyla zabierze teczuszkę Zorki na podróż :) nie mogę sie juz doczekać chwili kiedy Zorka będzie w swoim nowym domu :)

Posted

Wszystkiego najlepszego Zoreczko :loveu: mam nadzieję osobiście cię poznać psinko:cool3::cool3: jeszcze tylko piątek, sobota ... a w niedzielę... w drogę :lol:

Posted

:jumpie::jumpie::thumbs::lilangel::iloveyou::iloveyou:

Juz w niedzielę ZORKA jedzie do DS :bigcool::bigcool:

Jak ja sie cieszę !!!!!!!!!! Lalalalala :) Moja Niunia Kochana wyjeżdża do swojego ukochanego domeczku :loveu: :multi::multi::multi: