Jump to content
Dogomania

Zora już w DS!!!! :) Dziękuję wszystkim za pomoc!!!!!!!!! SUPER!! Udało się!!!

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wizyta okazala się udana. Państwo bardzo mili, otwarci i odpowiedzialni. Tak jak pisałam wczesniej, maja piskaka w typie owczarka - według relacji Vito - psiak jest bardzo zadbany, grzeczny i wesoły :) Vito ma doświadczenie w adopcjach psów i bardzo liczę się z Jego zdaniem - a On jest jak najbardziej na TAK! :loveu: Napisałam do Pana Grzegorza aby skontaktował się ze mną, ale na razie cisza. Wiem, że ma u siebie bardzo słaby zasięg. Nawet Pan Grzegorz się dziwił, że Vito normalnie ze mną rozmawia przez telefon :lol: poczekam, aż odezwie sie do mnie i wtedy zacznę działa :loveu:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Wizyta okazala się udana. Państwo bardzo mili, otwarci i odpowiedzialni. Tak jak pisałam wczesniej, maja piskaka w typie owczarka - według relacji Vito - psiak jest bardzo zadbany, grzeczny i wesoły :) Vito ma doświadczenie w adopcjach psów i bardzo liczę się z Jego zdaniem - a On jest jak najbardziej na TAK! :loveu: Napisałam do Pana Grzegorza aby skontaktował się ze mną, ale na razie cisza. Wiem, że ma u siebie bardzo słaby zasięg. Nawet Pan Grzegorz się dziwił, że Vito normalnie ze mną rozmawia przez telefon :lol: poczekam, aż odezwie sie do mnie i wtedy zacznę działa :loveu:

No i znowu super wieści:loveu::loveu:
Obraczus87 zaczynam się przyzwyczajać że u Ciebie zawsze dobre wieści ;) ambitna z Ciebie dziewczynka szybko doprowadzasz sprawy do końca:cool3:
a jaka wojownicza - mieliśmy próbkę wczoraj:evil_lol: nawet Nikuś się wystraszył:eviltong:

Posted

Livka napisał(a):
No i znowu super wieści:loveu::loveu:
Obraczus87 zaczynam się przyzwyczajać że u Ciebie zawsze dobre wieści ;) ambitna z Ciebie dziewczynka szybko doprowadzasz sprawy do końca:cool3:
a jaka wojownicza - mieliśmy próbkę wczoraj:evil_lol: nawet Nikuś się wystraszył:eviltong:

P.Grzegorz nadal nie odbiera... ehh...

Livka - hehe jak na razie to dobre wieści odnośnie Zorki :) :loveu: bo złe też bywaja (patrz : Lady) :roll: ale ogólnie daje radę :cool1:

Nooo wojowniczka to ze mnie niezła :evil_lol::evil_lol:

Posted

Rozmawiałam z P.Grzegorzem :)

Planowany transport to weekend 7-8.11, czekam na decyzje p.Grzegorza kiedy Jemu najbardziej odpowiada wyjechac po Zoreczke do Wrocławia.

Potrzebne są pieniążki na wizyty u wet - chciałabym, aby Zorka pojechała zdrowa... (dzisiaj mamy kolejna wizyte u wet, zobaczymy co zaleci na walkę z anemią)

[B]Potrzebne pieniążki na transport!!! Czy osoby, które zadeklarowały się opłacić Hoteliku beda mogły przekazać te pieniądze na transport i leczenie Zorki??[/B]

Posted

Tak więc wychodzi na to, że

[B]ZORKA MA DOMECZEK SWÓJ UKOCHANY I NAJLEPSZY, W KTÓRYM SPĘDZI ŚWIETA I BĘDZIE MIAŁA SWOJA CHOINKĘ I ŚWIETEGO MIKOŁAJA HIHI[/B]

:laugh2_2::happy1::Dog_run::angel::laola::cunao::tree1:

Posted

wieści super szok:multi::multi::multi:

dziewczyny zajrzyjcie prosze:roll:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=133889[/url]
psiak niespełna roczny trafil do schronu i tak siedzi juz 4 lata wcisniety w najdalszy kat, sparalizowany strachem - to piekny pies ale w takim stanie szanse na adopcje zerowe
jest hotelik...nie ma pieniedzy...prosimy o jakikolwiek wsparcie, dla tego psa to wybawienie

Posted

Ale farciara z tej Zorki:) będzie miała prawdziwy domek:) Pan Grzegorz potrzymał nas trochę w niepewności, ale decyzja pewnie przemyślana w szerz i wzdłuż:) Ja za listopad swoją deklarację wpłacę.

Posted

[quote name='obraczus87']Tak więc wychodzi na to, że

[B]ZORKA MA DOMECZEK SWÓJ UKOCHANY I NAJLEPSZY, W KTÓRYM SPĘDZI ŚWIETA I BĘDZIE MIAŁA SWOJA CHOINKĘ I ŚWIETEGO MIKOŁAJA HIHI[/B]

:laugh2_2::happy1::Dog_run::angel::laola::cunao::tree1:[/QUOTE]

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees :multi::multi::multi::multi:

Posted

SIEKOWA - bardzo Ci dziekuję za umieszczenie Zorki na NK. Dzieki temu Zorkę znalazł p.Grzegorz :) :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Dziekuję!!!

Jeszcze nie zaczęłam akcji ogłoszeniowej a Zorka ma juz DOMEK. Ale na 100% bedę skakać z radości kiedy Zorka stanie łapkami na swoim nowym podwórku :) :loveu:

Posted

Wysłałam 50zł na Zorkę. Mam wielka nadzieję, że z tym domkiem się uda i dziewuszka będzie przeszczęśliwa. Niech ma domeczek, to te 10zł może by zaczęło wspomagać kolejnego bidulka:-(

Posted

[quote name='obraczus87']SIEKOWA - bardzo Ci dziekuję za umieszczenie Zorki na NK. Dzieki temu Zorkę znalazł p.Grzegorz :) :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Dziekuję!!!

Jeszcze nie zaczęłam akcji ogłoszeniowej a Zorka ma juz DOMEK. Ale na 100% bedę skakać z radości kiedy Zorka stanie łapkami na swoim nowym podwórku :) :loveu:[/QUOTE]

Ja też się przyłączam do podziękowań:modla:

Zora jest wspaniała, zazdroszczę facetowi normalnie:razz:

Posted

Wczoraj rozmawiałam z Naszą Panią Wet. Zorka przez okres 6 tygodni będzie dostwać żelazo z czymś tam jeszcze :cool3: ponadto będe rozmawiać z Panem Grzegorzem o karmie dla Zorki najlepiej Royal, ale zobaczymy co tam wyjdzie z rozmowy.

Rozmawiałam z wet. również o guzku Zorki... Po wyjściu z anemii trzeba ten guzek usunąć. Dlatego dzisiaj porozmawiam z p.Grzegorzem i zobaczę jak zareaguje na cała sytuację. Mam nadzieję, że sie nie rozmyśli.
Trzymac kciukasy :)

A tak w ogóle to Zorka już się rozbrykała :) zawsze jak wychodzi na wybieg musi zaczepić Brutusa heh :)