Livka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Trzymam bardzo mocno kciuki za nowy domek dla Zorki:thumbs: Oby okazał się tym najwspanialszym i na zawsze :lol: Quote
obraczus87 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Wizyta okazala się udana. Państwo bardzo mili, otwarci i odpowiedzialni. Tak jak pisałam wczesniej, maja piskaka w typie owczarka - według relacji Vito - psiak jest bardzo zadbany, grzeczny i wesoły :) Vito ma doświadczenie w adopcjach psów i bardzo liczę się z Jego zdaniem - a On jest jak najbardziej na TAK! :loveu: Napisałam do Pana Grzegorza aby skontaktował się ze mną, ale na razie cisza. Wiem, że ma u siebie bardzo słaby zasięg. Nawet Pan Grzegorz się dziwił, że Vito normalnie ze mną rozmawia przez telefon :lol: poczekam, aż odezwie sie do mnie i wtedy zacznę działa :loveu: Quote
obraczus87 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Chciałabym serdecznie podziekowac Vito :loveu: jesli Zorka pójdzie do tego domku to wizytę poadopcyjną mamy załatwioną :) dziękuję :loveu: Quote
Nikus Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 grzać maszynę jak rozumiem?:multi::multi: Quote
Nikus Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 obraczus87 napisał(a):myśle ze tak :) :cool2::cunao: Quote
Lu_Gosiak Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ale super wieci niesamowite - A wydawac sie moglo, ze Zorka jako najstarsza z tej 3 suniek miala najmniejsze szanse a tu prosze domek ma pierwsza:multi::multi: Quote
obraczus87 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 o domku na 100% powiem jak porozmawiam z p.Grzegorzem :lol: Quote
Livka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 obraczus87 napisał(a):Wizyta okazala się udana. Państwo bardzo mili, otwarci i odpowiedzialni. Tak jak pisałam wczesniej, maja piskaka w typie owczarka - według relacji Vito - psiak jest bardzo zadbany, grzeczny i wesoły :) Vito ma doświadczenie w adopcjach psów i bardzo liczę się z Jego zdaniem - a On jest jak najbardziej na TAK! :loveu: Napisałam do Pana Grzegorza aby skontaktował się ze mną, ale na razie cisza. Wiem, że ma u siebie bardzo słaby zasięg. Nawet Pan Grzegorz się dziwił, że Vito normalnie ze mną rozmawia przez telefon :lol: poczekam, aż odezwie sie do mnie i wtedy zacznę działa :loveu: No i znowu super wieści:loveu::loveu: Obraczus87 zaczynam się przyzwyczajać że u Ciebie zawsze dobre wieści ;) ambitna z Ciebie dziewczynka szybko doprowadzasz sprawy do końca:cool3: a jaka wojownicza - mieliśmy próbkę wczoraj:evil_lol: nawet Nikuś się wystraszył:eviltong: Quote
obraczus87 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Livka napisał(a):No i znowu super wieści:loveu::loveu: Obraczus87 zaczynam się przyzwyczajać że u Ciebie zawsze dobre wieści ;) ambitna z Ciebie dziewczynka szybko doprowadzasz sprawy do końca:cool3: a jaka wojownicza - mieliśmy próbkę wczoraj:evil_lol: nawet Nikuś się wystraszył:eviltong: P.Grzegorz nadal nie odbiera... ehh... Livka - hehe jak na razie to dobre wieści odnośnie Zorki :) :loveu: bo złe też bywaja (patrz : Lady) :roll: ale ogólnie daje radę :cool1: Nooo wojowniczka to ze mnie niezła :evil_lol::evil_lol: Quote
obraczus87 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Kupiłam własnie dla Zorki jej własną obrożę i smycz :) Kolor - czerwony :cool1: Zapłaciłam za całość 43,00. Paragon poniżej. Quote
Livka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Czerwony to taki radosny kolor - Zorunia jak prawdziwa dama będzie paradowała:loveu: Quote
obraczus87 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Rozmawiałam z P.Grzegorzem :) Planowany transport to weekend 7-8.11, czekam na decyzje p.Grzegorza kiedy Jemu najbardziej odpowiada wyjechac po Zoreczke do Wrocławia. Potrzebne są pieniążki na wizyty u wet - chciałabym, aby Zorka pojechała zdrowa... (dzisiaj mamy kolejna wizyte u wet, zobaczymy co zaleci na walkę z anemią) [B]Potrzebne pieniążki na transport!!! Czy osoby, które zadeklarowały się opłacić Hoteliku beda mogły przekazać te pieniądze na transport i leczenie Zorki??[/B] Quote
obraczus87 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Tak więc wychodzi na to, że [B]ZORKA MA DOMECZEK SWÓJ UKOCHANY I NAJLEPSZY, W KTÓRYM SPĘDZI ŚWIETA I BĘDZIE MIAŁA SWOJA CHOINKĘ I ŚWIETEGO MIKOŁAJA HIHI[/B] :laugh2_2::happy1::Dog_run::angel::laola::cunao::tree1: Quote
Lu_Gosiak Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 wieści super szok:multi::multi::multi: dziewczyny zajrzyjcie prosze:roll: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=133889[/url] psiak niespełna roczny trafil do schronu i tak siedzi juz 4 lata wcisniety w najdalszy kat, sparalizowany strachem - to piekny pies ale w takim stanie szanse na adopcje zerowe jest hotelik...nie ma pieniedzy...prosimy o jakikolwiek wsparcie, dla tego psa to wybawienie Quote
tripti Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ale farciara z tej Zorki:) będzie miała prawdziwy domek:) Pan Grzegorz potrzymał nas trochę w niepewności, ale decyzja pewnie przemyślana w szerz i wzdłuż:) Ja za listopad swoją deklarację wpłacę. Quote
obraczus87 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Super, dziekuję Tripti :loveu: Quote
Negri_2008 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='obraczus87']Tak więc wychodzi na to, że [B]ZORKA MA DOMECZEK SWÓJ UKOCHANY I NAJLEPSZY, W KTÓRYM SPĘDZI ŚWIETA I BĘDZIE MIAŁA SWOJA CHOINKĘ I ŚWIETEGO MIKOŁAJA HIHI[/B] :laugh2_2::happy1::Dog_run::angel::laola::cunao::tree1:[/QUOTE] jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees :multi::multi::multi::multi: Quote
obraczus87 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 SIEKOWA - bardzo Ci dziekuję za umieszczenie Zorki na NK. Dzieki temu Zorkę znalazł p.Grzegorz :) :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Dziekuję!!! Jeszcze nie zaczęłam akcji ogłoszeniowej a Zorka ma juz DOMEK. Ale na 100% bedę skakać z radości kiedy Zorka stanie łapkami na swoim nowym podwórku :) :loveu: Quote
Awit Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Wysłałam 50zł na Zorkę. Mam wielka nadzieję, że z tym domkiem się uda i dziewuszka będzie przeszczęśliwa. Niech ma domeczek, to te 10zł może by zaczęło wspomagać kolejnego bidulka:-( Quote
Leyla Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='obraczus87']SIEKOWA - bardzo Ci dziekuję za umieszczenie Zorki na NK. Dzieki temu Zorkę znalazł p.Grzegorz :) :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Dziekuję!!! Jeszcze nie zaczęłam akcji ogłoszeniowej a Zorka ma juz DOMEK. Ale na 100% bedę skakać z radości kiedy Zorka stanie łapkami na swoim nowym podwórku :) :loveu:[/QUOTE] Ja też się przyłączam do podziękowań:modla: Zora jest wspaniała, zazdroszczę facetowi normalnie:razz: Quote
Laura1108 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Zorunia trzymam te kciuki żebys juz stanęła czterema łapkami w sowim domku ;) Quote
obraczus87 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Wczoraj rozmawiałam z Naszą Panią Wet. Zorka przez okres 6 tygodni będzie dostwać żelazo z czymś tam jeszcze :cool3: ponadto będe rozmawiać z Panem Grzegorzem o karmie dla Zorki najlepiej Royal, ale zobaczymy co tam wyjdzie z rozmowy. Rozmawiałam z wet. również o guzku Zorki... Po wyjściu z anemii trzeba ten guzek usunąć. Dlatego dzisiaj porozmawiam z p.Grzegorzem i zobaczę jak zareaguje na cała sytuację. Mam nadzieję, że sie nie rozmyśli. Trzymac kciukasy :) A tak w ogóle to Zorka już się rozbrykała :) zawsze jak wychodzi na wybieg musi zaczepić Brutusa heh :) Quote
Recommended Posts