obraczus87 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 siekowa czekam na info w takim razie :) Quote
megii1 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 U Zorki była dzis Pani weterynarz. Pacjentka czuje się lepiej, temperatura ustapiła ale nadal jedynym składnikiem jej diety jest rozgotowany ryż:shake:. I nadal konieczne są badania krwi:lol: Ale powiem wam, ze gdybym nie widziała wczesniej jej wodnych kup nigdy bym nie pomyślała że ona jest chora - to wulkan energii i główna imprezowiczka na wybiegu:cool3: Quote
Nikus Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 dziękujemy za relację Megii i opiekę nad tą kochaną psinką:lol: Quote
obraczus87 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Megi super, dziękuję za informacje i za zdjecia :) poprawiaja humor jak sie patrzy na takiego pycholka :) Quote
obraczus87 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Zorka czuje się dobrze, temperatura spadła do 38stopni, kolejna wizyta u wet. po odebraniu wyników badań krwi. Wczorajsza wizyta kosztowała 35zł, w poniedziałek przeleje Darkowi rownież 100zł na poczet kolejnych badań. acha, otrzymałam namiary na Pana zainteresowanego zorką, dzisiaj po zajęciach będę się z Nim kontaktować. Info napiszę jutro :) Trzymajcie kciuki :) Quote
obraczus87 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Rozmawiałam z Panem. Pan jest bardzo zainteresowany adopcją Zory. Mieszka w domu, podwórko, boks 25m, ma juz psiaka ON w wieku 3 lat. Chce koniecznie sunię ze schroniska, nie chce już psiaków z rodowodem - chce pomóc psiakowi odzyskać wiarę w drugiego człowieka :loveu: Pan mieszka przy granicy z Czechami.. do Wrocławia ma ok.200km, powiedział, że po Zorę może wyjechać do Wrocławia :) Nazwę miejscowości, w której mieszka będę znała później (napisze mi sms), niestety nie zapamiętałam :roll: Pan jak usłyszał, że Zorka ma jednak 4-5 lat to ucieszył się, bo jak powiedział, psiaki bedą miały lepszy kontakt :loveu: Jego psiak nie toleruje innych psów, sunie jak najbardziej, ale nie jest niby aż za bardzo zainteresowany. Nie męczy suniek. Psiak nie jest wykastrowany, ale Zora jest wysterylizowana. Pan powiedział, że był w schronisku niedaleko swojej miejscowości (niestety też nie zapamiętałam), ale żaden psiak nie wpadł mu w oko... natomiast Zorka jak najbardziej :) Pan wie, że będziemy chcieli wykonać wizytę przedadopcyjną (mam nadzieję, że kogoś znajdziemy z dogomaniaków ), wie również o umowie adopcyjnej. Pan nie chce szczeniaka, bo woli popracować z dorosłym psiakiem, wie, że Zorka może na początku być wystraszona...ale Pan powiedział, że to dla Niego żaden problem, On jest przygotowany na wszystko :) :loveu: Tak więc po rozmowie jestem jak najbardziej na "TAK", ale to po rozmowie. Teraz czekam na smsa z nazwa miejscowości i wtedy zaczniemy szukać dogomaniak, który wykona wizytę :) Ach... :loveu: Quote
Malwi Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 nowopodlinkowany banerek dla Zorki ... NIECHAJ DZIAŁA!!! Quote
Leyla Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 jeeeej jak super:multi: Może się spełni Zorki marzenie i święta już spędzi w nowym ,własnym domu :roll: Quote
Lu_Gosiak Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 dziewczyny ida jak burza po nowe domki - Rusti teraz Zorka super:multi::multi: Quote
Leyla Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):dziewczyny ida jak burza po nowe domki - Rusti teraz Zorka super:multi::multi: taaa, ale podobno Lejdi dom wisi na włosku:shake: Quote
obraczus87 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Leyla napisał(a):taaa, ale podobno Lejdi dom wisi na włosku:shake: jeszcze nic pewnego... ale ... niestety.. no nic mając takich wspaniałych ludzi u boku, na pewno damy radę :) :) :) Quote
Malwi Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Mam plana co do ewentualngo transportu Zorki .... Z tego co Wiem Bonsai jeździ między Warzawą a Kaliszem, ja między Ostrowem a Wrocławiem ( Kalisz - Ostrów to 20km ;) .... ja deklaruję już teraz że do wrocławia bez problemu moge ją przewieźć ... Pytanie czy Bonsai będzie w stanie przewieźć ją do Kalisza Quote
obraczus87 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Ja tez mam kilka opcji transportu :) więc wybierzemy najlepsza. Ja czy Leyla zawsze możemy dowieźc Zorkę do jakiegoś miasta. Teraz... jeszcze nie dostałam smsa, ale przypomniałam sobie, że Pan mieszka w okolicach Bogatynii...na samym krańcu Polski.. zmykam teraz, będe jutro :) Quote
siekowa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Oby się udało z tym domkiem. :) Na NK ten Pan ma napisane Bogatynia / Kopaczków. Quote
obraczus87 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Pan mieszka w miejscowości - KOPACZÓW. SZUKAMY OSOBY DO WYKONANIA WIZYTY PRZEDADOPCYJNEJ!!!!!!!!!! Quote
sonikowa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ciotki, liczą się godziny - pies pożyje jeszcze z 40 godzin chyba, że uzbieramy na transport. Nie zostawiajcie go, proszę.. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13365127#post13365127 Quote
marysia55 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Leyla napisał(a):jeeeej jak super:multi: Może się spełni Zorki marzenie i święta już spędzi w nowym ,własnym domu :roll: świetna wiadomość, a miałam dzisiaj wkleić tekst do ogłoszeń dla Zory na prośbę Obraczusi. Uwielbiam takie chwile gdy są niepotrzebne, a tekst i tak sie przyda dla innej biedy, tyle ich jest na dogomanii :shake: Quote
obraczus87 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 obraczus87 napisał(a):Pan mieszka w miejscowości - KOPACZÓW. SZUKAMY OSOBY DO WYKONANIA WIZYTY PRZEDADOPCYJNEJ!!!!!!!!!! Ponawiam prośbe o szukanie osoby do wykonanai wizyty! Quote
obraczus87 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Dzięki GoniaP mamy osobę, która jest w stanie jutro wykonać wizytę :) czekam na telefon od P.Grzegorza. Mam nadzieję, że będą w domku jutro w tych godzinach :) Quote
Nikus Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 jejku jakie szybkie jesteście cioteczki:multi:.. Quote
obraczus87 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Nikus napisał(a):jejku jakie szybkie jesteście cioteczki:multi:.. info o wizycie napisałam juz chyba na wszystkich wątkach hihi :loveu: i opłacało się :) Quote
Nikus Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ja pisałem esa do kumpeli z Molosów ale jeszcze śpi:evil_lol: a Wy już macie sprawę załatwioną:lol::lol: Quote
obraczus87 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Nikus napisał(a):ja pisałem esa do kumpeli z Molosów ale jeszcze śpi:evil_lol: a Wy już macie sprawę załatwioną:lol::lol: Nikus, to jeszcze nic pewnego na 100%. Czekam na telefon od p.Grzegorza. Quote
Nikus Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 toteż jeszcze obraczus nic nie odwołałem;) Quote
Recommended Posts