Jump to content
Dogomania

Zora już w DS!!!! :) Dziękuję wszystkim za pomoc!!!!!!!!! SUPER!! Udało się!!!

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z Darkiem. Kolejna Pani weterynarz twierdzi, iż Zorka ma 8 lat... no nic.

Krew została pobrana - wyniki będą wieczorem. :) koszt 100zł (w tym paliwo)

Darek zahaczył o Naszą Panią Weterynarz - chciała zerknąć na Zorkę. Powiedziała, że już jest wszystko ok :) poziom cukru w normie :)
wizyta: 0 zł :loveu: dziekujemy :)

Posted

Ja też trzymam kciuki to będzie mega cudowny dzień kiedy Zorcka pojedzie po nowe lepsze życie bo wciąz mam ten widok przed oczyma jak wynoszą suki z kojców za ogon i kark :-(

Co do transportu to chyba łączony będzie najlepszą wersją ... ale to tak se głośno myślę .

Posted

Laura1108 napisał(a):
Ja też trzymam kciuki to będzie mega cudowny dzień kiedy Zorcka pojedzie po nowe lepsze życie bo wciąz mam ten widok przed oczyma jak wynoszą suki z kojców za ogon i kark :-(

Co do transportu to chyba łączony będzie najlepszą wersją ... ale to tak se głośno myślę .

Co???Kiedy..gdzie?????:crazyeye::crazyeye::-(:-(:-(:-(

Posted

No u Klamki tam gdzie Zoreczka byłą gdy udało się ją wypatrzeć . To było pewnego czwartkowego poranka kiedy pobiegła ja zabrać cztery sunie : Zojkę , Zorkę , Rusti , Lady ale niestety pozwolono zabrać tylko Rusti bo ona byłą już wcześniej zaklepana a reszta musiała jechać do Celestynowa i tak włąśnie wyglądał transport suniek za kark i ogon ja worek śmieci a mała Zojka za skóę na plecach ehhh... wtedy widok powodował atak histerycznego płaczu jak dzowniłam do Negri to zatykało mnie , że nie mogłam mówić .

OFF wybaczcie ale muszę siedem nieszczęść
Proszę zerknijcie sunia wraz z sześciorhiem dzieci mieszka pod chmurką niedaleko torów : http://www.dogomania.pl/forum/showth...6#post13374796

Posted

Laura1108 napisał(a):
No u Klamki tam gdzie Zoreczka byłą gdy udało się ją wypatrzeć . To było pewnego czwartkowego poranka kiedy pobiegła ja zabrać cztery sunie : Zojkę , Zorkę , Rusti , Lady ale niestety pozwolono zabrać tylko Rusti bo ona byłą już wcześniej zaklepana a reszta musiała jechać do Celestynowa i tak włąśnie wyglądał transport suniek za kark i ogon ja worek śmieci a mała Zojka za skóę na plecach ehhh... wtedy widok powodował atak histerycznego płaczu jak dzowniłam do Negri to zatykało mnie , że nie mogłam mówić .

OFF wybaczcie ale muszę siedem nieszczęść
Proszę zerknijcie sunia wraz z sześciorhiem dzieci mieszka pod chmurką niedaleko torów : http://www.dogomania.pl/forum/showth...6#post13374796

n TO JA SOBIE TYLKO MOGE TO WYOBRAZIĆ.....NA SAMO CZYTANIE MNIE DŁAWI W GARDLE:placz::placz::placz:.....tylko napisz jeszcze co to za Klamka???Bo ja troche nie w temaci..nie czytalam calego watku niestety:oops::oops::oops:

Posted

Wyniki badań Zorki są prawie w normie. Wykazały, że Zorka ma lekką anemię, ale to jest pikuś :lol: jutro pojadę do Serocka i razem z Darkiem podjedziemy do Naszej Wet, obejrzy Zorkę i przepisze albo jakieś suplementy diety albo dietę :) uff kamień z serca, bo szczerze mówiąc obawiałam się najgorszego.

:) :loveu:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Wyniki badań Zorki są prawie w normie. Wykazały, że Zorka ma lekką anemię, ale to jest pikuś :lol: jutro pojadę do Serocka i razem z Darkiem podjedziemy do Naszej Wet, obejrzy Zorkę i przepisze albo jakieś suplementy diety albo dietę :) uff kamień z serca, bo szczerze mówiąc obawiałam się najgorszego.

no to super wiadomości....czekamy na info o wizycie...a potem już pakowanko:multi:

Posted

W dalszym ciągu bardzo proszę o wsparcie finansowe. Dzisiejsza wizyta, leki, odpowiednia karma oraz transport do DS (jesli się uda wizyta) wymagają nakładów finansowych.

Pieniązki są nadal potrzebne :roll: proszę o wsparcie :roll:

Posted

obraczus87 napisał(a):

Ale dobre wieści :loveu::loveu:

Lekka anemia to rzeczywiście pikuś co prawda Pan Pikuś ale z tym już nie powinno być problemu
Nowy domek dokończy dzieła :p
Teraz będziej już tylko lepiej
A ja nadal trzymam kciuki :bigok:

Posted

gonia66 napisał(a):
n TO JA SOBIE TYLKO MOGE TO WYOBRAZIĆ.....NA SAMO CZYTANIE MNIE DŁAWI W GARDLE:placz::placz::placz:.....tylko napisz jeszcze co to za Klamka???Bo ja troche nie w temaci..nie czytalam calego watku niestety:oops::oops::oops:

Goniu, tu masz link do wątku Trevora, który zmarł przez Klamkę, czyli dr weterynarii Pana Marka Klamczyńskiego
http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-umiera-pomocy-drastyczne-146603/

a tu protest przeciwko jego działalności.

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=146670

Rusti, lLady, Zora i Zoja to wszyskie sunie które przeżyły to miejsce, już bezpieczne w hotelikach.
Była jeszcze jedna sunia staruszka, nie przeżyła, odeszła po tym transporcie o którym pisze Laura.
Często myślę o tej suni
  • :-(

Zoruś - obyś pojechała do domku. Będe Cię wspierać w miarę moich wątłych już możliwości :loveu:

• Posted

Negri_2008 napisał(a):
    Goniu, tu masz link do wątku Trevora, który zmarł przez Klamkę, czyli dr weterynarii Pana Marka Klamczyńskiego
    http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-umiera-pomocy-drastyczne-146603/

a tu protest przeciwko jego działalności.

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=146670

Rusti, lLady, Zora i Zoja to wszyskie sunie które przeżyły to miejsce, już bezpieczne w hotelikach.
    Była jeszcze jedna sunia staruszka, nie przeżyła, odeszła po tym transporcie o którym pisze Laura.
    Często myślę o tej suni
  • :-(

Zoruś - obyś pojechała do domku. Będe Cię wspierać w miarę moich wątłych już możliwości :loveu:

• Był jeszcze Łatek i Aidunia, ale Oni znaleźli już domki. :loveu:

Na szczęście jakoś się to wszystko poukładało z NAszymi psiakami od Klamki...

Negri - ja też bardzo często myślę o tej suni
  • ... :-(