obraczus87 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Jak się okazuje, Vito - który ma wykonać wizytę w sprawie Zorki, zna DT u Megi - prosił o wymizianie Patinki :loveu::loveu: Pati jest hotelowiczką u Magdy i Darka. Super pies :loveu: Quote
Livka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 :loveu:jeju strasznie się cieszę , żeby Zorce się poszczęściło z tym domkiem Trzymam oczywiście kciuki :thumbs: Quote
obraczus87 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Rozmawiałam z Darkiem. Kolejna Pani weterynarz twierdzi, iż Zorka ma 8 lat... no nic. Krew została pobrana - wyniki będą wieczorem. :) koszt 100zł (w tym paliwo) Darek zahaczył o Naszą Panią Weterynarz - chciała zerknąć na Zorkę. Powiedziała, że już jest wszystko ok :) poziom cukru w normie :) wizyta: 0 zł :loveu: dziekujemy :) Quote
Livka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 To cudowne wieści :multi::multi::multi: oby tylko wypaliło z domkiem :lol: Quote
obraczus87 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Jutro wizyta w DS :) Vito się zgodził, Pan Grzegorz także :) trzymajcie kciuki :) :loveu::loveu::loveu: Quote
Livka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Qrcze chyba mi kciuki odpadną do jutra:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale trzymam mocno za nowy domek dla naszej ulubienicy :thumbs: Quote
obraczus87 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 JA też trzymam kciuki hehe :loveu: Quote
Laura1108 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ja też trzymam kciuki to będzie mega cudowny dzień kiedy Zorcka pojedzie po nowe lepsze życie bo wciąz mam ten widok przed oczyma jak wynoszą suki z kojców za ogon i kark :-( Co do transportu to chyba łączony będzie najlepszą wersją ... ale to tak se głośno myślę . Quote
gonia66 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Laura1108 napisał(a):Ja też trzymam kciuki to będzie mega cudowny dzień kiedy Zorcka pojedzie po nowe lepsze życie bo wciąz mam ten widok przed oczyma jak wynoszą suki z kojców za ogon i kark :-( Co do transportu to chyba łączony będzie najlepszą wersją ... ale to tak se głośno myślę . Co???Kiedy..gdzie?????:crazyeye::crazyeye::-(:-(:-(:-( Quote
Laura1108 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 No u Klamki tam gdzie Zoreczka byłą gdy udało się ją wypatrzeć . To było pewnego czwartkowego poranka kiedy pobiegła ja zabrać cztery sunie : Zojkę , Zorkę , Rusti , Lady ale niestety pozwolono zabrać tylko Rusti bo ona byłą już wcześniej zaklepana a reszta musiała jechać do Celestynowa i tak włąśnie wyglądał transport suniek za kark i ogon ja worek śmieci a mała Zojka za skóę na plecach ehhh... wtedy widok powodował atak histerycznego płaczu jak dzowniłam do Negri to zatykało mnie , że nie mogłam mówić . OFF wybaczcie ale muszę siedem nieszczęść Proszę zerknijcie sunia wraz z sześciorhiem dzieci mieszka pod chmurką niedaleko torów : http://www.dogomania.pl/forum/showth...6#post13374796 Quote
gonia66 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Laura1108 napisał(a):No u Klamki tam gdzie Zoreczka byłą gdy udało się ją wypatrzeć . To było pewnego czwartkowego poranka kiedy pobiegła ja zabrać cztery sunie : Zojkę , Zorkę , Rusti , Lady ale niestety pozwolono zabrać tylko Rusti bo ona byłą już wcześniej zaklepana a reszta musiała jechać do Celestynowa i tak włąśnie wyglądał transport suniek za kark i ogon ja worek śmieci a mała Zojka za skóę na plecach ehhh... wtedy widok powodował atak histerycznego płaczu jak dzowniłam do Negri to zatykało mnie , że nie mogłam mówić . OFF wybaczcie ale muszę siedem nieszczęść Proszę zerknijcie sunia wraz z sześciorhiem dzieci mieszka pod chmurką niedaleko torów : http://www.dogomania.pl/forum/showth...6#post13374796 n TO JA SOBIE TYLKO MOGE TO WYOBRAZIĆ.....NA SAMO CZYTANIE MNIE DŁAWI W GARDLE:placz::placz::placz:.....tylko napisz jeszcze co to za Klamka???Bo ja troche nie w temaci..nie czytalam calego watku niestety:oops::oops::oops: Quote
Livka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 witaj Zorunia :loveu: :thumbs::thumbs::thumbs: za twój nowy domek:cool3: Jestem dobrej myśli:lol: Quote
obraczus87 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 gonia66 wszystko co napisała LAura jest prawdą... :roll: ale na szczescie było, minęło :) :) :) teraz Zorka jest szczęśliwa :) dzisiaj wizyta przedadopcyjna, trzymamy kciuki :) Quote
obraczus87 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Wyniki badań Zorki są prawie w normie. Wykazały, że Zorka ma lekką anemię, ale to jest pikuś :lol: jutro pojadę do Serocka i razem z Darkiem podjedziemy do Naszej Wet, obejrzy Zorkę i przepisze albo jakieś suplementy diety albo dietę :) uff kamień z serca, bo szczerze mówiąc obawiałam się najgorszego. :) :loveu: Quote
Nikus Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 obraczus87 napisał(a):Wyniki badań Zorki są prawie w normie. Wykazały, że Zorka ma lekką anemię, ale to jest pikuś :lol: jutro pojadę do Serocka i razem z Darkiem podjedziemy do Naszej Wet, obejrzy Zorkę i przepisze albo jakieś suplementy diety albo dietę :) uff kamień z serca, bo szczerze mówiąc obawiałam się najgorszego. :) :loveu: no to super wiadomości....czekamy na info o wizycie...a potem już pakowanko:multi: Quote
obraczus87 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 W dalszym ciągu bardzo proszę o wsparcie finansowe. Dzisiejsza wizyta, leki, odpowiednia karma oraz transport do DS (jesli się uda wizyta) wymagają nakładów finansowych. Pieniązki są nadal potrzebne :roll: proszę o wsparcie :roll: Quote
Livka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 obraczus87 napisał(a):Wyniki badań Zorki są prawie w normie. Wykazały, że Zorka ma lekką anemię, ale to jest pikuś :lol: jutro pojadę do Serocka i razem z Darkiem podjedziemy do Naszej Wet, obejrzy Zorkę i przepisze albo jakieś suplementy diety albo dietę :) uff kamień z serca, bo szczerze mówiąc obawiałam się najgorszego. :) :loveu: Ale dobre wieści :loveu::loveu: Lekka anemia to rzeczywiście pikuś co prawda Pan Pikuś ale z tym już nie powinno być problemu Nowy domek dokończy dzieła :p Teraz będziej już tylko lepiej A ja nadal trzymam kciuki :bigok: Quote
Negri_2008 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 gonia66 napisał(a):n TO JA SOBIE TYLKO MOGE TO WYOBRAZIĆ.....NA SAMO CZYTANIE MNIE DŁAWI W GARDLE:placz::placz::placz:.....tylko napisz jeszcze co to za Klamka???Bo ja troche nie w temaci..nie czytalam calego watku niestety:oops::oops::oops: Goniu, tu masz link do wątku Trevora, który zmarł przez Klamkę, czyli dr weterynarii Pana Marka Klamczyńskiego http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-umiera-pomocy-drastyczne-146603/ a tu protest przeciwko jego działalności. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=146670 Rusti, lLady, Zora i Zoja to wszyskie sunie które przeżyły to miejsce, już bezpieczne w hotelikach. Była jeszcze jedna sunia staruszka, nie przeżyła, odeszła po tym transporcie o którym pisze Laura. Często myślę o tej suni :-( Zoruś - obyś pojechała do domku. Będe Cię wspierać w miarę moich wątłych już możliwości :loveu: Quote
obraczus87 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Negri_2008 napisał(a):Goniu, tu masz link do wątku Trevora, który zmarł przez Klamkę, czyli dr weterynarii Pana Marka Klamczyńskiego http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-umiera-pomocy-drastyczne-146603/ a tu protest przeciwko jego działalności. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=146670 Rusti, lLady, Zora i Zoja to wszyskie sunie które przeżyły to miejsce, już bezpieczne w hotelikach. Była jeszcze jedna sunia staruszka, nie przeżyła, odeszła po tym transporcie o którym pisze Laura. Często myślę o tej suni :-( Zoruś - obyś pojechała do domku. Będe Cię wspierać w miarę moich wątłych już możliwości :loveu: Był jeszcze Łatek i Aidunia, ale Oni znaleźli już domki. :loveu: Na szczęście jakoś się to wszystko poukładało z NAszymi psiakami od Klamki... Negri - ja też bardzo często myślę o tej suni ... :-( Quote
obraczus87 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Zorka prosi o wsparcie... wizyta trwa..... Quote
Negri_2008 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 obraczus87 napisał(a):Zorka prosi o wsparcie... wizyta trwa..... jestem dobrej myśli :p Quote
Recommended Posts