Jump to content
Dogomania

Zora już w DS!!!! :) Dziękuję wszystkim za pomoc!!!!!!!!! SUPER!! Udało się!!!

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zorka to starsza sunia... bez deklaracji stałych nie moge Jej zabrac na DT :( Nie moge, ponieważ nie utrzymam Jej tam, a nie chcę, żeby po miesiącu wróciła do schronu. Oprócz tego muszę się liczyć z tym, że Zorka musi być zbadana dokładnie przez weta. Jest to Sunia 8-letnia także należy uwazniej przyjrzec się Jej zdrowiu.

W imieniu Zorki, bardzo proszę o deklaracje.
Deklaracje jednorazowe równiez mile widziane!
Bardzo prosze. :oops: :roll:

Posted

sonikowa napisał(a):
Ciotki, ile Zorce brakuje, żeby mogła wyjść ze schronu? Jednorazowo coś was urządza?

odpowie wujaszek;) wszystko nas urządza a brakuje na stałe 160 ale bierzemy co dają...:razz:
Dzięki ,że zaglądasz...

Posted

Przebrnęłam przez wątek kochanej Zorki ze łzami w oczach:-( ,serce pęka deklaruję stałą wpłatę - 20 złotych tylko tyle :oops: bo potrzebujących biedulków tyle:shake:
Proszę o numer konta;)

Posted

Livka napisał(a):
Przebrnęłam przez wątek kochanej Zorki ze łzami w oczach:-( ,serce pęka deklaruję stałą wpłatę - 20 złotych tylko tyle :oops: bo potrzebujących biedulków tyle:shake:
Proszę o numer konta;)

Super!!! :multi: Dziękujemy :buzi:
Czyli 140 zł stałych deklaracji rakuje jeszcze!

Posted

sonikowa napisał(a):
Ciotki, ile Zorce brakuje, żeby mogła wyjść ze schronu? Jednorazowo coś was urządza?

Dziękuję, że zajrzałaś :) oczywiście, wpłaty jeorazowe są równiez na wage złota :oops:
doba w DT kosztuje 12 zł, także każda złotówka sie liczy..

Posted

Livka napisał(a):
Proszę o numer konta;)

bardzo dziękuję za to, że przejęłaś się losem Zorki... :roll:

nr konta wysyłam na PW i dziekuję.

Posted

eloonia napisał(a):
Jak dziewczynka się czuje po sterylce?

Nic nie chcieli powiedzieć. Dostałam tylko info, że została wczoraj "zrobiona"... :roll::roll::roll:
Wiem, że sterylki w Celestynowie robią dobrze, ale tak czy siak to starsza sunia wiec ... :roll: