Jump to content
Dogomania

Zora już w DS!!!! :) Dziękuję wszystkim za pomoc!!!!!!!!! SUPER!! Udało się!!!

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super imię. :) Niestety nie mogę pomóc finansowo ale jutro będę mieć nowy limit na naszej klasie seniorów, wiec wreszcie będę mogła wstawić tam Zorke z prośbą o pomoc finansową na tymczas dla niej.

Posted

siekowa napisał(a):
Super imię. :) Niestety nie mogę pomóc finansowo ale jutro będę mieć nowy limit na naszej klasie seniorów, wiec wreszcie będę mogła wstawić tam Zorke z prośbą o pomoc finansową na tymczas dla niej.

Siekowa - dziekujemy :)

Posted

Przypomnę:

Ta biedna starowinka dziś została potarkotwana jak worek śmieci :placz:

Dali kochanej usypiacza i do wozu za ogon i za kark nieśli w spoóśb w jaki wynsoi się cieżki wór śmieci . Na ten widok moje serce rozpadło się na kawałki . Tak bardzo chciałabym jej pomóc tak bardzo .

Proszę ogłaszajcie .

Proszę o deklaracje stale jak i jednorazowe .

Bazarki

Gdyby była kasa można by te kochaną sunie wyrwac z Celestynowa .

POMÓZCIE

Posted

ja na razie tez finansowo nie mogę :roll:

łapiemy już kilka m-cy zdziczałą sukę i nie wiemy czy nie będziemy musieli jej kojca całego kupić, ponieważ suka jest naprawdę w okropnym psychicznym stanie :(
a to koszty...

ale zapisuję się, jutro pomyślę jak mogę pomóc

Posted

Cieszę się.
Dodam, że mam pierwsze zamówienie na psi portret od mru :multi:, która chce przeznaczyć pieniądze na Zorę.
Myślę, żeby od razu wpłaciła na Twoje konto - nie ma sensu chyba przepuszczać tego jeszcze przez moje.