obraczus87 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 ihabe napisał(a):Nikus jest bardzo przekonowujący i ściągnął mnie na Wasz wątek, z czego bardzo ale to bardzo się cieszę, bo starsze pieski zajmują prawie całe moje serce:loveu::loveu::loveu: Macie moje 30 zł stałe ( chyba dam radę, bo ostatnio to już przeginam). Dajcie nr konta.... Postaram się zaprosic tez inne ciotki na wątek:loveu: ihabe - :loveu: wielkie dzięki :) :) :) w imieniu Zorki dziękuję :) Quote
obraczus87 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Uwaga!!! Brakuje 48 zł stałych deklaracji, aby Zorka miała zapewniony dt!!! Quote
obraczus87 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Zorka bardzo prosi o 48 zł stałych deklaracji.. :cool3: Quote
Bjuta Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Podnoszę dziewczynę, to niewiele brakuje jej do wolności! :loveu: Quote
obraczus87 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Bjuta napisał(a):Podnoszę dziewczynę, to niewiele brakuje jej do wolności! :loveu: Bjuta dokładnie :) Quote
obraczus87 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 W sobotę - jesli nic nie stanie na przeszkodzie - a nie może stanąc - Zorka pojedzie do DT!!!! :multi::multi::multi: Do wspaniałego DT! Quote
Nikus Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 :laola::cunao: i to jest wiadomość dnia:loveu: Quote
obraczus87 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Bedzie miała u megii1 swoja nową osobistą budę, tylko i wyłącznie dla siebie :) Także trzymajcie wszyscy kciuki :) Quote
Leyla Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Wchodzę do Zory, i co widzę:crazyeye: Czyli w sobotę jadę po sierotkę :multi: Dzięki ,kochani jesteście ,że daliście Zorce szansę. Napewno się uda!! Quote
obraczus87 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Leyla napisał(a):Wchodzę do Zory, i co widzę:crazyeye: Czyli w sobotę jadę po sierotkę :multi: Dzięki ,kochani jesteście ,że daliście Zorce szansę. Napewno się uda!! Leyla - :loveu::loveu::loveu: ja dzisiaj rano jak weszłam, to tak się wzruszyłam i sama do siebie sie smiałam :) wszyscy w pracy się dziwili, że mam taki super humorek, gdzie za oknem szaro i zimno a ja z usmiechem :) :p Quote
obraczus87 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 ihabe napisał(a):Nikus jest bardzo przekonowujący i ściągnął mnie na Wasz wątek, z czego bardzo ale to bardzo się cieszę, bo starsze pieski zajmują prawie całe moje serce:loveu::loveu::loveu: Macie moje 30 zł stałe ( chyba dam radę, bo ostatnio to już przeginam). Dajcie nr konta.... Postaram się zaprosic tez inne ciotki na wątek:loveu: ihabe - doszła wpłata :) dziękuję :) :loveu: Quote
Negri_2008 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 W górę struszeczko. Ciotki, brakuje tylko 48 zł czyli prawie nic. Kto jeszcze da Zorce troszkę pieniążków? :modla::modla::modla: Quote
tripti Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 a powiedzcie mi jeszcze na jakiej zasadzie ją Wam wydadzą? ktoś adoptuje ją na siebie? Quote
obraczus87 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Negri_2008 napisał(a):W górę struszeczko. Ciotki, brakuje tylko 48 zł czyli prawie nic. Kto jeszcze da Zorce troszkę pieniążków? :modla::modla::modla: Ciocia Negri ma racje - 48 zł - Zorka prosi o te 48 zł. Przypomne oczywiście, iż Zorka potrzebuje pieniązków nie tylko na DT, ale równiez na wizyty u weta, szczepienia itd itd.. Dlatego każda złotóweczka na wage złota :) :loveu: Quote
Negri_2008 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Przelałam na konto Zory czyli Obraczuś 111 zł tytułem: 50 zł moja wpłata i 61 zł tytułem rozliczenia wątku Aidy od Klamki Zora! Rychtuj się ;):loveu: Quote
ihabe Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Nowe życie stoi juz tuż tuż i macha do Ciebie Zorko:loveu::loveu: A nastepnym krokiem bedzie super domekkkkkkkkkk:loveu: Quote
Laura1108 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 No Zorcia ten lepszy świat już o kroczek bo dla niej domek o megii będzie już prawie rajem jeszcze tylko akcja promocyjna i emeryturka w cieplutkim domku u boku cudownej rodzinki :loveu: Quote
Negri_2008 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 A ja pojadę do Megii1 w sobotę i zobaczę wszystkie trzy: Zore Zoję i Rusti _____________ :eviltong:;) Quote
obraczus87 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='Negri_2008']Przelałam na konto Zory czyli Obraczuś 111 zł tytułem: 50 zł moja wpłata i 61 zł tytułem rozliczenia wątku Aidy od Klamki Zora! Rychtuj się ;):loveu: Negri :thumbs::cool2::klacz: bardzo dziekuję :) :) :) Quote
Bjuta Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Podnosimy prośbę o pomoc! Już tak malutko... Quote
obraczus87 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 A ja w niedzielę zobacze wszystkie 3 pociechy :razz: :p:p Doszły wplaty od: tripti i Livka - bardzo dziekuję :loveu: Quote
obraczus87 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='Bjuta']Podnosimy prośbę o pomoc! Już tak malutko... Tak niewiele zostalo do DT! Prosimy o pomoc :p Cioteczki i Wujku - tak bardzo się nie moge doczekać momentu kiedy Zorka trafi do megii1 :loveu: Były chwile podłamania... ale za każdym razem, gdy wchodzilam na wątek Zorki usmiech pojawiał sie na twarzy. Albo były nowe deklaracje, albo były słowa wsparcia - a przecież wsparcie w takich przypadkach jest bardzo ważne. Wiem, wiem, podziękuję wtedy kiedy Zorka trafi juz do megii1. a wszystko się zaczęło od tego, że Laura wypatrzyła Suńki w Wołominie. Wśród nich była rownież Zorka. Laura jako pierwsza przejęła sie Jej losem. Chciala Ją zabrac stamtą, ale nie udało się.. ze łzami w oczach patrzyła jak Zorkę wleka za ogon po ziemi i wrzucają jak worek śmieci do auta... Zojka jest juz u megii1... w schronisku nadal czeka ta cudna Sunia - Lady - wejdźcie chociaż: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/lady-onkowata-sunia-z-wolomina-trafila-do-celestynowa-pomoc-w-ogloszeniach-dt-ds-146880/ Kiedy już ochłonelam po sytuacjach zwiazanych z Wolomińska mordownia postanowiłam zawalczyc o Zorkę.. kilka dni tylko podnosiłam wątek, ale była cisza... aż do momentu kiedy pojawiła się Leyla. To Ona była dla mnie takim motorkiem do działania. Wniosła bardzo dużo optymizmu, a przede wszystkim chciała, tak jak ja, zawalczyc o Zorkę :) A później byliście Wy :loveu: dziekuje Wam wszystkim :) :loveu: alez się rozpisałam... :oops: Quote
Nikus Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 To może ja coś napiszę...gdyby nie to co zrobiła założycielka tego wątku...nie było by dziś tej radości:shake:...nie byłoby też nadziei dla psiaka....To my Tobie dziękujemy..w imieniu Zory:loveu: Quote
Recommended Posts