Jump to content
Dogomania

Zora już w DS!!!! :) Dziękuję wszystkim za pomoc!!!!!!!!! SUPER!! Udało się!!!

Recommended Posts

Posted

Kinia1984 napisał(a):
o ty diablico:diabloti:

Ja??? Skąd :evil_lol:

Ja jestem grzeczna i spokojna dziewczyna hihi :lol:

RAZEM WSPÓLNYMI SIŁAMI UDAŁO SIE UZBIERAĆ DEKLARACJE NA DT. POZA TYM MAMY TROSZKĘ DEKLARACJI JEDNORAZOWYCH, KTÓRE BĘDĘ MOGŁA PRZEZNACZYC NA WIZYTY U WET, SZCZEPIENIA I EWENTUALNE LEKI. ALE W DALSZYM CIĄGU KASIORKA POTRZEBNA - NIGDY NIC NIE WIADOMO.

DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM :loveu::loveu::loveu: BEZ WAS NIE DAŁABYM RADY.

TAK WIĘC W SOBOTĘ LEYLA JEDZIE PO ZORKĘ. W SOBOTE ZORKA BĘDZIE MOGŁA WYGRZEWAC SWOJĄ DOOPKE W SWOJEJ WŁASNEJ BUDZIE. A WTEDY POZNAMY JEJ ZACHOWANIA, NAWYKI, CHARAKTER I... NIE MARTWCIE SIĘ - NIE ODPUSZCZE WAM - bedzie trzeba zrobic ogłoszenia :evil_lol:

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niech Ci sie poszczęsci Zorka:) a u mnie pod blokiem biega kolejny fajny psiak...przyjazny, raczej mlody w typie jack russel teriera (chyba tak to sie pisze:oops:) narazie dokarmiam...ma jakies male ranki na grzebiecie, wygladaja jak pogryzienia pchel...:roll:kolejna bida eh...

Posted

obraczus87 zaszalałaś:lol:...skończycie faktycznie na tym DT,ale oki pozbieram deklaracje:loveu::loveu::loveu:...super...To teraz mogę to napisać...pamietasz obiecałem Tobie,że do niedzieli dostaniesz te brakujące deklaracje:lol: i masz je:eviltong:..hihi Samosia....a ja chciałem z Livką razem uzupełnić te braki;)

Posted

Brawo, co za zespół:loveu::loveu: Szkoda, że nie na każdym wątku tak jest:-(
Tak się cieszę, że następny psiak będzie bezpieczny:loveu::loveu:

Posted

Nikus napisał(a):
obraczus87 zaszalałaś:lol:...skończycie faktycznie na tym DT,ale oki pozbieram deklaracje:loveu::loveu::loveu:...super...To teraz mogę to napisać...pamietasz obiecałem Tobie,że do niedzieli dostaniesz te brakujące deklaracje:lol: i masz je:eviltong:..hihi Samosia....a ja chciałem z Livką razem uzupełnić te braki;)

Ja wiem, wiem, tak myslałam, że bedziecie chcieli uzupełnic za co dziękuję :loveu:
Byc może bedzie trzeba później zbierac jeszcze kase także wiesz :)

cały czas szukam DT dla siebie i KINI :evil_lol:

Posted

Nikus napisał(a):
Ten wasz DT z Kinią nie przejdzie....:cool3: po tym co dziś pisałyście..potrzebny byłby cały blok;)

to może jakieś małe miasteczko wynajmiemy ?? :) ciekawe czy ktoś by nam cokolwiek wynajął :evil_lol:

Posted

Nikus napisał(a):
pustynia Nevada...:lol: i psiaki miały duuuuuuży wybieg:evil_lol:

o nie, nie - tak łatwo się nas nie pozbędziecie :evil_lol: wyslecie nas na pustynię i tylko psiaki bedziecie nam dosyłać?? :evil_lol: nie ma tak łatwo :lol:

Posted

hehe....to skutki uboczne tych tabletek pewnie:evil_lol:.. A tak serio nie licz na wakacje na pustyni...mamy tu dużo do zrobienia..;)..Skarbonkę jeszcze musimy rozkręcić..:mad:

Posted

Nikus napisał(a):
hehe....to skutki uboczne tych tabletek pewnie:evil_lol:.. A tak serio nie licz na wakacje na pustyni...mamy tu dużo do zrobienia..;)..Skarbonkę jeszcze musimy rozkręcić..:mad:

no musimy, ale ta sprawą zajme sie od poniedziałku, bo ostatnie dni wyczerpały mnie maxymalnie.

Zorka jest moim motorkiem :)

Posted

jestem osoba zdyscyplinowaną i jesli chodzi o psiaki to bardzo się pilnuję :)

ale oczywiście będe pewnie potrzebowac pomocy :oops:

a najgorsze jest to, że przez wknd nie bede miec dostępu do netu :( i chyba umrę z ciekawości... jest mi bardzo przykro, że nie moge osobiście pojechać po Zorę :-( pociesza mnie fakt, że w niedzielę zobaczę Zorkę już u megii1 :)

Posted

ja to juz mam plany zagospodarowania podworka przy domu ktory buduje moj TZ:evil_lol: TZ oczywiscie mnie przejrzal i czasem zartuje ze on musi sie grubo zastanowic czy zostane jego ślubną:evil_lol:

Posted

Kinia - doszła wplata :loveu:

my takich planów nie mamy... :( może kiedyś ..

ale to dobrze wiedziec Kinia - kiedy bedziecie miec ten dom?? :evil_lol: na pewno przyjęłabys jakiegos psiaka jakbym Cie ładnie poprosiła :evil_lol:

Posted

pewnie bedzie stal na jesieni 2010...wiec jeszcze troszke...ale ja juz widze to oczyma wyobraźni...te piekne budy, trawa, zero lancuchow, a w domu to juz nie mowie...ehhh....ciotka obraczus ty to pierwszenstwo bedziesz miala:) i dla ciebie tymczas znajde:evil_lol:

Posted

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

jupi :loveu: bede miała własny tymaczs :) ufff a do tego czasu zdąże sprzedac wszystko co mam, żeby pomóc bidom :p Ty mi bedziesz gotować, a ja będe sprzatać na podwórku i bede spacerowac z psami ;)