obraczus87 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Kinia1984 napisał(a):o ty diablico:diabloti: Ja??? Skąd :evil_lol: Ja jestem grzeczna i spokojna dziewczyna hihi :lol: RAZEM WSPÓLNYMI SIŁAMI UDAŁO SIE UZBIERAĆ DEKLARACJE NA DT. POZA TYM MAMY TROSZKĘ DEKLARACJI JEDNORAZOWYCH, KTÓRE BĘDĘ MOGŁA PRZEZNACZYC NA WIZYTY U WET, SZCZEPIENIA I EWENTUALNE LEKI. ALE W DALSZYM CIĄGU KASIORKA POTRZEBNA - NIGDY NIC NIE WIADOMO. DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM :loveu::loveu::loveu: BEZ WAS NIE DAŁABYM RADY. TAK WIĘC W SOBOTĘ LEYLA JEDZIE PO ZORKĘ. W SOBOTE ZORKA BĘDZIE MOGŁA WYGRZEWAC SWOJĄ DOOPKE W SWOJEJ WŁASNEJ BUDZIE. A WTEDY POZNAMY JEJ ZACHOWANIA, NAWYKI, CHARAKTER I... NIE MARTWCIE SIĘ - NIE ODPUSZCZE WAM - bedzie trzeba zrobic ogłoszenia :evil_lol: Quote
Kinia1984 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 niech Ci sie poszczęsci Zorka:) a u mnie pod blokiem biega kolejny fajny psiak...przyjazny, raczej mlody w typie jack russel teriera (chyba tak to sie pisze:oops:) narazie dokarmiam...ma jakies male ranki na grzebiecie, wygladaja jak pogryzienia pchel...:roll:kolejna bida eh... Quote
Bjuta Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Zorko!!! Ty SZCZĘŚCIARO!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Nikus Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 obraczus87 zaszalałaś:lol:...skończycie faktycznie na tym DT,ale oki pozbieram deklaracje:loveu::loveu::loveu:...super...To teraz mogę to napisać...pamietasz obiecałem Tobie,że do niedzieli dostaniesz te brakujące deklaracje:lol: i masz je:eviltong:..hihi Samosia....a ja chciałem z Livką razem uzupełnić te braki;) Quote
ihabe Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Brawo, co za zespół:loveu::loveu: Szkoda, że nie na każdym wątku tak jest:-( Tak się cieszę, że następny psiak będzie bezpieczny:loveu::loveu: Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Nikus napisał(a):obraczus87 zaszalałaś:lol:...skończycie faktycznie na tym DT,ale oki pozbieram deklaracje:loveu::loveu::loveu:...super...To teraz mogę to napisać...pamietasz obiecałem Tobie,że do niedzieli dostaniesz te brakujące deklaracje:lol: i masz je:eviltong:..hihi Samosia....a ja chciałem z Livką razem uzupełnić te braki;) Ja wiem, wiem, tak myslałam, że bedziecie chcieli uzupełnic za co dziękuję :loveu: Byc może bedzie trzeba później zbierac jeszcze kase także wiesz :) cały czas szukam DT dla siebie i KINI :evil_lol: Quote
Nikus Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ten wasz DT z Kinią nie przejdzie....:cool3: po tym co dziś pisałyście..potrzebny byłby cały blok;) Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Nikus napisał(a):Ten wasz DT z Kinią nie przejdzie....:cool3: po tym co dziś pisałyście..potrzebny byłby cały blok;) to może jakieś małe miasteczko wynajmiemy ?? :) ciekawe czy ktoś by nam cokolwiek wynajął :evil_lol: Quote
Nikus Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 pustynia Nevada...:lol: i psiaki miały duuuuuuży wybieg:evil_lol: Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Nikus napisał(a):pustynia Nevada...:lol: i psiaki miały duuuuuuży wybieg:evil_lol: o nie, nie - tak łatwo się nas nie pozbędziecie :evil_lol: wyslecie nas na pustynię i tylko psiaki bedziecie nam dosyłać?? :evil_lol: nie ma tak łatwo :lol: Quote
Nikus Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 :oops: przejrzałaś mój plan...:cool3: a myślałem,że sprytnie to sobie wymysliłem..;) Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 a widzisz :) hihi ;) choroba mi umysł otworzyła he :evil_lol: Quote
Nikus Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 hehe....to skutki uboczne tych tabletek pewnie:evil_lol:.. A tak serio nie licz na wakacje na pustyni...mamy tu dużo do zrobienia..;)..Skarbonkę jeszcze musimy rozkręcić..:mad: Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Nikus napisał(a):hehe....to skutki uboczne tych tabletek pewnie:evil_lol:.. A tak serio nie licz na wakacje na pustyni...mamy tu dużo do zrobienia..;)..Skarbonkę jeszcze musimy rozkręcić..:mad: no musimy, ale ta sprawą zajme sie od poniedziałku, bo ostatnie dni wyczerpały mnie maxymalnie. Zorka jest moim motorkiem :) Quote
Nikus Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 wiem wiem....ale po weekendzie Tobie nie odpuszczę:cool3: a teraz :drink1:..za zdrówko Zorki...no i Twoje oczywiście też..:lol: Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 jestem osoba zdyscyplinowaną i jesli chodzi o psiaki to bardzo się pilnuję :) ale oczywiście będe pewnie potrzebowac pomocy :oops: a najgorsze jest to, że przez wknd nie bede miec dostępu do netu :( i chyba umrę z ciekawości... jest mi bardzo przykro, że nie moge osobiście pojechać po Zorę :-( pociesza mnie fakt, że w niedzielę zobaczę Zorkę już u megii1 :) Quote
Nikus Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 pamiętaj,że obiecałaś wycałować w pycholek Zorę od wszystkich:lol: Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 obiecalam i dotrzymam obietnicy :loveu: Quote
Kinia1984 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 ja to juz mam plany zagospodarowania podworka przy domu ktory buduje moj TZ:evil_lol: TZ oczywiscie mnie przejrzal i czasem zartuje ze on musi sie grubo zastanowic czy zostane jego ślubną:evil_lol: Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Kinia - doszła wplata :loveu: my takich planów nie mamy... :( może kiedyś .. ale to dobrze wiedziec Kinia - kiedy bedziecie miec ten dom?? :evil_lol: na pewno przyjęłabys jakiegos psiaka jakbym Cie ładnie poprosiła :evil_lol: Quote
Kinia1984 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 pewnie bedzie stal na jesieni 2010...wiec jeszcze troszke...ale ja juz widze to oczyma wyobraźni...te piekne budy, trawa, zero lancuchow, a w domu to juz nie mowie...ehhh....ciotka obraczus ty to pierwszenstwo bedziesz miala:) i dla ciebie tymczas znajde:evil_lol: Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: jupi :loveu: bede miała własny tymaczs :) ufff a do tego czasu zdąże sprzedac wszystko co mam, żeby pomóc bidom :p Ty mi bedziesz gotować, a ja będe sprzatać na podwórku i bede spacerowac z psami ;) Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 mnie również :) a tak zmieniając temat - co słychac o GABI?? :razz: Quote
Recommended Posts