obraczus87 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 a tak przypadkiem napisałam :) Słuchajcie, pieniązków jest więcej... ale.dopoki nie będę mięc jeszcze deklaracji stałych to nici z DT...:shake: Quote
obraczus87 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 DT czeka.... ale jest coraz zimniej, nie wiadomo czy Zorka jest zdrowa, jest to starsza sunia, która sobie nie radzi. Każdy dzień zwłoki z DT może kosztowac Ją życie :shake: juz były przypadki kiedy było za późno na pomoc. Nie chcę, aby w przypadku Zorki było za późno. Zorka jest w bardzo złej kondycji. Jest wycofana, apatyczna, nie chce jeść, nic Ją nie interesuje. Na pewno źle znosi zimne wieczory i noce. Zwłaszcza teraz kiedy została wysterylizowana.. Nie chcę czekać ani dnia dłużej, ale sama nie utrzymam Jej w DT. Nie jestem w stanie dokładać 160 zł.. a gdzie jeszcze wet, leki itd.. :shake: Cioteczki i Wujkowie - pomóżcie. Trzeba powiadomić jak najwięcej osób o Zorce. Ja mogłabym juz po Nia jechać we czwartek, ale.. :roll::roll::roll: Quote
gonia66 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Jestem i ja....ale kurcze finansowo teraz nie mam mozliwosci zadnej...:shake:Mam nadzieje ze się uda szybko.... Quote
obraczus87 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 gonia66 napisał(a):Jestem i ja....ale kurcze finansowo teraz nie mam mozliwosci zadnej...:shake:Mam nadzieje ze się uda szybko.... gonia66 witamy Cie na wątku zorki. Trzymaj kciuki :roll: Quote
Nikus Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 cześć Goniu :loveu: dzięki że wpadłaś....podaj dalej tą biedulkę...plisss Quote
gonia66 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Nikus napisał(a):cześć Goniu :loveu: dzięki że wpadłaś....podaj dalej tą biedulkę...plisss No na ten czas tylko tyle mogę....ale czasy sie zmieniaja wiec postaram sie pamietac.... Quote
obraczus87 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Z wieczorka przypominam - Zorka ma szansę pójsc do DT ale brakue 140 zł stałych deklaracji... :shake: Quote
Malwi Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 obraczus87: jeśli możesz to pomniejsz zdjęcia w pierwszym poście do regulaminowych rozmiarów bo jak cie Mod dorwie.... ;p i jakbyś mogła podsumuj deklaracje stałe żeby było wiadomo od razu w pierwszym poście ile jest. a ja podniosę Zorkę... Quote
sonikowa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 obraczus87 napisał(a):Z wieczorka przypominam - Zorka ma szansę pójsc do DT ale brakue 140 zł stałych deklaracji... :shake: Nie jestem zwolenniczką posyłania psa do hotelu bez deklaracji, ale około 100 zł miesięcznie mozna uzbierać bazarkami. Ja na razie mogę wpłacić 20 zł jednorazowo.. ale będę o Zorce pamiętać. Zabierzcie ja juz stamtąd.. Quote
obraczus87 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 sonikowa napisał(a):Nie jestem zwolenniczką posyłania psa do hotelu bez deklaracji, ale około 100 zł miesięcznie mozna uzbierać bazarkami. Ja na razie mogę wpłacić 20 zł jednorazowo.. ale będę o Zorce pamiętać. Zabierzcie ja juz stamtąd.. sonikowa - dziekuję ślicznie :loveu: ja własnie tez nie jestem zwolenniczką. Quote
obraczus87 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Malwi napisał(a):obraczus87: jeśli możesz to pomniejsz zdjęcia w pierwszym poście do regulaminowych rozmiarów bo jak cie Mod dorwie.... ;p i jakbyś mogła podsumuj deklaracje stałe żeby było wiadomo od razu w pierwszym poście ile jest. a ja podniosę Zorkę... Malwi - Slonce :) to, że zdjęcia sa takie duże to oznacza, iz dopiero sie uczę pewnych rzeczy :oops: udzielac się na wątkach umiem, ale zabawa w wklejanie zdjęć jest dla mnie nowa zabawą... w robienie banerków nie bede wnikać :oops: dopiero 10 minut temu dobra duszyczka mi powiedziała jak mam poprawnie wklejac fotki...więc mysle, że najpóźniej jutro wszystko bedzie tak jak byc powinno. Quote
obraczus87 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Spij dobrze Zorko :) Jednoczesnie zapraszam ponownie na bazarek... http://www.dogomania.pl/forum/f99/kiermasz-ksiazkowy-dla-zory-czy-musi-umierac-do-31-10-a-148059/#post13091581 Quote
Malwi Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 obraczus87 napisał(a):Malwi - Slonce :) to, że zdjęcia sa takie duże to oznacza, iz dopiero sie uczę pewnych rzeczy :oops: udzielac się na wątkach umiem, ale zabawa w wklejanie zdjęć jest dla mnie nowa zabawą... w robienie banerków nie bede wnikać :oops: dopiero 10 minut temu dobra duszyczka mi powiedziała jak mam poprawnie wklejac fotki...więc mysle, że najpóźniej jutro wszystko bedzie tak jak byc powinno. dobrze dobrze ;) ja tylko ostrzegam, bo modzi potrafią być bezwzględni ;)) Quote
tripti Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ja ze swojej strony deklaruję jeden dzień w miesiącu pobytu suni w hoteliku czyli 12 zł. Jeszcze kilka takich osób i zmienimy jej życie na duuużo lepsze. Jest już bliżej niż dalej. Do dzieła:) P.S. czy może być przelew na to samo konto co dla Rusti? Jeżeli nie to poproszę o dane do przelewu. Quote
gos Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Doliczcie jeszcze stałe 50zł dla biedy (czyli w sumie 100, bo już deklarowałam). I może weźcie ją już ze schroniska... Niewiele zabraknie, jakoś to uzbieramy. Quote
Laura1108 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 No teraz to chyba brakuje tylko 50 zł z tego co policzyłąm ale biorąc pod uwagę fakt , że jest juz 3 rano to mogłam źle policzyć więc obraczuś licz licz i na pierwszym poście zrób podsumowanie :) Quote
Nikus Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 dzień dobry Zorka:multi: ale to była fajna noc...dziękuję cioteczki za te deklaracje:lol::lol::lol: Quote
Livka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Jeszcze dziś wpłacę pieniążki dla Zorki ;) trzymaj się psinko :bye: Quote
Nikus Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 z tymi rachunkami nocnymi to coś nie tak,ale....ja myślę,że wyjazd to już sprawa godzin a nie tygodni...;)..damy radę.... Quote
obraczus87 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 gos napisał(a):Doliczcie jeszcze stałe 50zł dla biedy (czyli w sumie 100, bo już deklarowałam). I może weźcie ją już ze schroniska... Niewiele zabraknie, jakoś to uzbieramy. gos - wielkie dzięki :) :) naprawdę! Quote
obraczus87 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 tripti napisał(a):Ja ze swojej strony deklaruję jeden dzień w miesiącu pobytu suni w hoteliku czyli 12 zł. Jeszcze kilka takich osób i zmienimy jej życie na duuużo lepsze. Jest już bliżej niż dalej. Do dzieła:) P.S. czy może być przelew na to samo konto co dla Rusti? Jeżeli nie to poproszę o dane do przelewu. tripti przesłałam na PW numer konta - u Zorki ja zbieram pieniążki :) tripti - bardzo dziękuję :) zapewniłas naszej Zorce calutki dzionek w DT :) Quote
obraczus87 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Moja mama wpłaciła na Zorkę jednorazowo 50 zł oraz tata - jednorazowo 20 zł :loveu::loveu::loveu: Na dzień dzisiejszy pieniążków mamy 562 zł, deklaracji stałych brakuje na kwotę 78 zł. Tak się wzruszyłam z rana... że teraz ta okropna pogoda nie jest w stanie mi popsuc humoru :placz: to ze wzruszenia :) Cioteczki i Wujku - bardzo dziękuję za zangażowanie. Jest tyle dobrych duszyczek :loveu: Przypomnę tylko, że każda złotóweczka na wage złota.. Zorce na pewno jest potrzebna wizyta u weta, nie wiem jaki jest jej stan zdrowotny.. Quote
ihabe Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Nikus jest bardzo przekonowujący i ściągnął mnie na Wasz wątek, z czego bardzo ale to bardzo się cieszę, bo starsze pieski zajmują prawie całe moje serce:loveu::loveu::loveu: Macie moje 30 zł stałe ( chyba dam radę, bo ostatnio to już przeginam). Dajcie nr konta.... Postaram się zaprosic tez inne ciotki na wątek:loveu: Quote
Recommended Posts