obraczus87 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='mtf zalesie']najwiecej o celestynowie wiedza osoby ktorych nigdy tam nie widzialam jezdzac od lat 15 ,te osoby z postow powyzej nie zadeklarowaly nic na powyzsze psy.klepcie sobie dalej[/quote] dla Twojej wiadomości, nie będe deklarowac wpłat stałych jesli nie moge. I bardzo ciekawe, ze nie wiedząc jak wygladam TY WIESZ ZE MNIE TAM NIGDY NIE WIDZIALAS. i to ty klep sobie dalej. Quote
obraczus87 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Dziewczyny może powalczymy o ta sunię?? Może spórbujemy jakies deklaracje uzbierac?? warto byloby ja do DT przeniesc po sterylce. Quote
obraczus87 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Hopaj do góry sunieczko :) nikt nie zagląda do Ciebie :( Quote
obraczus87 Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 DO gory !!! Nikt nie zaglada tutaj :( Quote
siekowa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Czy ktoś może zrobić tej suni lepsze zdjęcia? Quote
Leyla Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 No ja nie wytrzymam!!! Celestynów?? kto powiedział ,że tam się psom nie dzieje krzywda?? Ja tam byłam po Miszę i to trzy razy!!!!!!!!!!! widziałam te psie państwa w państwie,widziałam rany Miszy ,widziałam jego budę z blachy ,w której łysy przezimował!!! DEKLARUJĘ 50 zł miesięcznie i 100 jednorazowo żeby tylko wyszła stamtąd. Jak worek ją potraktowali???:-( szit!! Quote
obraczus87 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 [quote name='Leyla']No ja nie wytrzymam!!! Celestynów?? kto powiedział ,że tam się psom nie dzieje krzywda?? Ja tam byłam po Miszę i to trzy razy!!!!!!!!!!! widziałam te psie państwa w państwie,widziałam rany Miszy ,widziałam jego budę z blachy ,w której łysy przezimował!!! DEKLARUJĘ 50 zł miesięcznie i 100 jednorazowo żeby tylko wyszła stamtąd. Jak worek ją potraktowali???:-( szit!! Dziękujemy ślicznie. Kal worek potraktowali ją w Wolominie :( zaraz ustalę kto będzie zbierał kasę na tą suńke :) Quote
obraczus87 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Zrobię wszystko, że trafiła do DT. Quote
obraczus87 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Acha, Sunia musi miec imię :) jakie proponujecie ?? :D Quote
obraczus87 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Uwaga! Zbieramy Deklaracje na sunię! Chciałabym ją stamtąd wyciągnąc - to taka fajna sunia. Czy poradzi sobie w schronisku?? Może kiedyś mieszkała w ciepłym mieszkaniu, miała swoje posłanie?? Komus mogła się znudzić, bo była za spokojna?? Bo szczekała?? Bo wymagała uwagi??? Nie wiadomo i tego się nigdy nie dowiemy... Czy mając 8 lat nie zasługuje na miłość ?? Nie zasługuje na swojego właściciela?? Prosze pomóżcie! Jak zawsze przypominam - liczy się każda złotówka. Na DT potrzebujemy około 350-400zł. Nie mamy jeszcze DT..możemy to zrobić dopiero po uzbieraniu deklaracji :( Quote
obraczus87 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Negri czy Ty chcesz zbierac kase na DT dla SUni?? Czy ja mam to robic?? Quote
megii1 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 I ja sobie zapisuję sunię:) Ale jak tu jest Leyla to napewno znajdzie tymczas a potem domek, a może od razu domek:multi: Quote
obraczus87 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 megii1 napisał(a):I ja sobie zapisuję sunię:) Ale jak tu jest Leyla to napewno znajdzie tymczas a potem domek, a może od razu domek:multi: Leyla?? Widze, że jesteś znana z pomocy niesionej psinkom :D SUPER :) Quote
Leyla Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 megii1 napisał(a):I ja sobie zapisuję sunię:) Ale jak tu jest Leyla to napewno znajdzie tymczas a potem domek, a może od razu domek:multi: Tą naszą Megii to chyba Bóg opuścił:splat: Właśnie miałam ją błagac o miejsce dla suczki. Skąd ja mam wziąć jej domek:placz: Megii przyjmij ją proszę:roll: Quote
Negri_2008 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='Leyla']Tą naszą Megii to chyba Bóg opuścił:splat: Właśnie miałam ją błagac o miejsce dla suczki. Skąd ja mam wziąć jej domek:placz: Megii przyjmij ją proszę:roll: Ciociu Leylo :loveu: Czy pomożesz nam w transporcie tej Malizny wyrwanej z Wołomina do Megi http://www.dogomania.pl/forum/f1161/przerazone-malenstwo-ma-dt-u-megii-prosimy-o-pomoc-w-transporcie-ogloszeniach-146710/index8.html#post13065754 Quote
Leyla Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='Negri_2008']Ciociu Leylo :loveu: Czy pomożesz nam w transporcie tej Malizny wyrwanej z Wołomina do Megi http://www.dogomania.pl/forum/f1161/przerazone-malenstwo-ma-dt-u-megii-prosimy-o-pomoc-w-transporcie-ogloszeniach-146710/index8.html#post13065754 Proste,że tak!!!!! Kiedy??? w ten piątek tylko nie mogę.. Quote
obraczus87 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Leylo, trzeba zabrac Suynie z Celestynowa do Warszawy :) a poźniej Karolina ją zawiezie. Chyba, że TY możesz od razu do megii1 zabrac Ją :)\ Acha, JUTRO. Quote
Negri_2008 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Leyla napisał(a):Proste,że tak!!!!! Kiedy??? w ten piątek tylko nie mogę.. jesssssu, jak ja bym chciała się z Tobą spotkać i Cię wyściskać :loveu: Quote
Negri_2008 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Bohaterce wątku trzeba koniecznie imię nadać, jakieś najpiękniejsze i zacząc zbierać dla niej deklaracje na hotelik. Ja stoję grzecznie w kolejce u Megi i jakbyśmy uciułały kasę sunia mogłaby z tego miejsca skorzystać. Megi1 - koryguj mnie, jeśli coś krzywo zeznaję :razz: Quote
obraczus87 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 obraczus87 napisał(a):Acha, Sunia musi miec imię :) jakie proponujecie ?? :D Tia..juz kilka wątków wczesniej ogłosiłam konkurs na imię :P Jak to dobrze, że ściągnełam tutaj tyle osób :) bo już myslałam, że się nie uda... tyle psiaków z Wołomina.. ehh DZIEKUJE!!!! Quote
obraczus87 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Imię: Lala, Daisy, Puma, Tessa, Zora, Czata... nie wiem :) nie znam się na imionach :D Quote
Leyla Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Negri_2008 napisał(a):jesssssu, jak ja bym chciała się z Tobą spotkać i Cię wyściskać :loveu: Negri, za co??? rozumiem jakbym słonia miała zawieżć..... nie ma sprawy;) To ja dziś muszę zacząć czarować Darka,że by ją przyjął chociaż do garażu. Tam by miała posłanko... w Celestynowie nie ma bud dla każdego psa:shake: Czyli jak Darek się zgodzi, to kiedy odbiór?? aaa.. mi podobają się dwa ostatnie imionka;) Quote
obraczus87 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Leyla napisał(a):Negri, za co??? rozumiem jakbym słonia miała zawieżć..... nie ma sprawy;) To ja dziś muszę zacząć czarować Darka,że by ją przyjął chociaż do garażu. Tam by miała posłanko... w Celestynowie nie ma bud dla każdego psa:shake: Czyli jak Darek się zgodzi, to kiedy odbiór?? aaa.. mi podobają się dwa ostatnie imionka;) Zora i Czata?? :) Quote
Recommended Posts