Jump to content
Dogomania

Zora już w DS!!!! :) Dziękuję wszystkim za pomoc!!!!!!!!! SUPER!! Udało się!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='mtf zalesie']najwiecej o celestynowie wiedza osoby ktorych nigdy tam nie widzialam jezdzac od lat 15 ,te osoby z postow powyzej nie zadeklarowaly nic na powyzsze psy.klepcie sobie dalej[/quote]

dla Twojej wiadomości, nie będe deklarowac wpłat stałych jesli nie moge.
I bardzo ciekawe, ze nie wiedząc jak wygladam TY WIESZ ZE MNIE TAM NIGDY NIE WIDZIALAS. i to ty klep sobie dalej.

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ja nie wytrzymam!!! Celestynów?? kto powiedział ,że tam się psom nie dzieje krzywda?? Ja tam byłam po Miszę i to trzy razy!!!!!!!!!!! widziałam te psie państwa w państwie,widziałam rany Miszy ,widziałam jego budę z blachy ,w której łysy przezimował!!!

DEKLARUJĘ 50 zł miesięcznie i 100 jednorazowo żeby tylko wyszła stamtąd. Jak worek ją potraktowali???:-( szit!!

Posted

[quote name='Leyla']No ja nie wytrzymam!!! Celestynów?? kto powiedział ,że tam się psom nie dzieje krzywda?? Ja tam byłam po Miszę i to trzy razy!!!!!!!!!!! widziałam te psie państwa w państwie,widziałam rany Miszy ,widziałam jego budę z blachy ,w której łysy przezimował!!!

DEKLARUJĘ 50 zł miesięcznie i 100 jednorazowo żeby tylko wyszła stamtąd. Jak worek ją potraktowali???:-( szit!!

Dziękujemy ślicznie. Kal worek potraktowali ją w Wolominie :(

zaraz ustalę kto będzie zbierał kasę na tą suńke :)

Posted

Uwaga! Zbieramy Deklaracje na sunię!
Chciałabym ją stamtąd wyciągnąc - to taka fajna sunia. Czy poradzi sobie w schronisku?? Może kiedyś mieszkała w ciepłym mieszkaniu, miała swoje posłanie?? Komus mogła się znudzić, bo była za spokojna?? Bo szczekała?? Bo wymagała uwagi??? Nie wiadomo i tego się nigdy nie dowiemy...
Czy mając 8 lat nie zasługuje na miłość ?? Nie zasługuje na swojego właściciela??
Prosze pomóżcie!
Jak zawsze przypominam - liczy się każda złotówka.
Na DT potrzebujemy około 350-400zł. Nie mamy jeszcze DT..możemy to zrobić dopiero po uzbieraniu deklaracji :(

Posted

megii1 napisał(a):
I ja sobie zapisuję sunię:) Ale jak tu jest Leyla to napewno znajdzie tymczas a potem domek, a może od razu domek:multi:

Leyla?? Widze, że jesteś znana z pomocy niesionej psinkom :D SUPER :)

Posted

megii1 napisał(a):
I ja sobie zapisuję sunię:) Ale jak tu jest Leyla to napewno znajdzie tymczas a potem domek, a może od razu domek:multi:

Tą naszą Megii to chyba Bóg opuścił:splat: Właśnie miałam ją błagac o miejsce dla suczki. Skąd ja mam wziąć jej domek:placz:
Megii przyjmij ją proszę:roll:

Posted

[quote name='Leyla']Tą naszą Megii to chyba Bóg opuścił:splat: Właśnie miałam ją błagac o miejsce dla suczki. Skąd ja mam wziąć jej domek:placz:
Megii przyjmij ją proszę:roll:

Ciociu Leylo :loveu:

Czy pomożesz nam w transporcie tej Malizny wyrwanej z Wołomina do Megi
http://www.dogomania.pl/forum/f1161/przerazone-malenstwo-ma-dt-u-megii-prosimy-o-pomoc-w-transporcie-ogloszeniach-146710/index8.html#post13065754

Posted

Bohaterce wątku trzeba koniecznie imię nadać, jakieś najpiękniejsze i zacząc zbierać dla niej deklaracje na hotelik.

Ja stoję grzecznie w kolejce u Megi i jakbyśmy uciułały kasę sunia mogłaby z tego miejsca skorzystać.

Megi1 - koryguj mnie, jeśli coś krzywo zeznaję :razz:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Acha, Sunia musi miec imię :) jakie proponujecie ?? :D

Tia..juz kilka wątków wczesniej ogłosiłam konkurs na imię :P

Jak to dobrze, że ściągnełam tutaj tyle osób :) bo już myslałam, że się nie uda... tyle psiaków z Wołomina.. ehh

DZIEKUJE!!!!

Posted

Negri_2008 napisał(a):
jesssssu, jak ja bym chciała się z Tobą spotkać i Cię wyściskać :loveu:

Negri, za co??? rozumiem jakbym słonia miała zawieżć..... nie ma sprawy;)
To ja dziś muszę zacząć czarować Darka,że by ją przyjął chociaż do garażu. Tam by miała posłanko... w Celestynowie nie ma bud dla każdego psa:shake: Czyli jak Darek się zgodzi, to kiedy odbiór??
aaa.. mi podobają się dwa ostatnie imionka;)

Posted

Leyla napisał(a):
Negri, za co??? rozumiem jakbym słonia miała zawieżć..... nie ma sprawy;)
To ja dziś muszę zacząć czarować Darka,że by ją przyjął chociaż do garażu. Tam by miała posłanko... w Celestynowie nie ma bud dla każdego psa:shake: Czyli jak Darek się zgodzi, to kiedy odbiór??
aaa.. mi podobają się dwa ostatnie imionka;)

Zora i Czata?? :)