Jump to content
Dogomania

Zora już w DS!!!! :) Dziękuję wszystkim za pomoc!!!!!!!!! SUPER!! Udało się!!!

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinia1984 napisał(a):
Moge teraz wpłacić te 38 zł ale od listopada moge dac juz tylko 10 zł deklaracji stalej, moze tak byc?

Kinia to ja wpisałam, że deklaraujesz 10 zł na stałe. A deklaracja jednorazowa to 28 zł :)
Czyli od tej chwili potrzebujemy TYLKO 28 zł stałych deklaracji!!!! :multi:

Posted

Kinia1984 napisał(a):
wiem wiem:B-fly:
i czeka mnie niedlugo dieta: chleb ze smalcem:lol:

Ciesz się,że jeszcze masz gdzie mieszkać:rofl: bo przy naszym tempie to się może zmienić..:eviltong:

Posted

obraczus87 napisał(a):
ja juz sobie szukam DT na własna reke :) tylko chętnych brak :evil_lol: nie dziwie się :D

no tak....masz za dużo wydatków:lol:..ale napisz w ogłoszeniu,że masz też skarbonkę....to może..kto wie:eviltong:

Posted

Kinia1984 napisał(a):
ja umiem gotowac wiec moze ktos mnie przyjmie na tymczas w zamian za obiady:cool3:

Kinia jak już znajde DT to wezme Cie ze soba :) bede przynajmniej najedzona chodziła :)

Posted

Kinia1984 napisał(a):
jesssuuuuu az sie boje pomyslec jakbysmy dwie mialy jakis lokal :-o...oczyma wyobrazni widze mieszkanie, na lozkach stada psow, a w lazience na karimatach obraczus i kinia:lol:

W łazience?? No coś Ty - chyba zwariowałaś :evil_lol: na balkonie albo na korytarzu przytulone do drzwi mieszkania :evil_lol: w łazience zmieszczą sie jakies psy :evil_lol:

Posted

Obliczyłam sobie wszystko, lada dzień pójdę z torbami... które będe musiała sprzedac, aby mieć pieniądze :evil_lol:

Deklaruję dla Zorki brakująca sume - 28 zł :p
musiałam troche adrenalinki wnieść na wątek :evil_lol:

Także............:bigcool::angel::laugh2_2: Kochana Zorka ma zapewniony DT u megii1 :)