Jump to content
Dogomania

Zora już w DS!!!! :) Dziękuję wszystkim za pomoc!!!!!!!!! SUPER!! Udało się!!!

Recommended Posts

Posted

Nikus napisał(a):
To może ja coś napiszę...gdyby nie to co zrobiła założycielka tego wątku...nie było by dziś tej radości:shake:...nie byłoby też nadziei dla psiaka....To my Tobie dziękujemy..w imieniu Zory:loveu:

Pierwotną założycielką wątku była Laura - watek został na mnie przepisany... :oops:

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Awit napisał(a):
Poproszę numer konta, po 10 zł m-nie do końca roku przeleję.

Dziękujemy:multi:...ten dzisiejszy sen niech się nie kończy :lol: obraczus87 uszczypnij mnie -to sie dzieje naprawdę?

Posted

Nikus napisał(a):
Dziękujemy:multi:...ten dzisiejszy sen niech się nie kończy :lol: obraczus87 uszczypnij mnie -to sie dzieje naprawdę?

Tak, Nikus - to się dzieje naprawdę!!! :multi::multi::multi: po prostu nie wiem co mam powiedzieć... tylko tyle, że w imieniu Zorki dziękuje :)

Zobaczycie ile radości bedziecie mieć podczas oglądania zdjęć Zorki z DT :)

Posted

och jakie dobre wiadomości:loveu: jedź psinko do nowego domku i niech ci się tam dobrze wiedzie biedulko:loveu:

:klacz::klacz::klacz: wielkie brawa dla wytrwałych założycielek wątku

Posted

Nikus napisał(a):
Ale Ty potrafiłaś to dokończyć:multi:...(a ja znowu nie doczytałem:-o):razz:..

Nikus..Ty skromniachu..:razz:ja tu juz nie chce słodzic i pisać, kto oprocz osob wymienionych miał ogromne "zasługi" dla wątku i dla Zorki przede wszystkim:lol::lol:A już o Twoim optymiźmie to w ogóle nie wspomne:loveu::loveu:BArdzo dizękujemy wszystkim za wszystko-teraz Zorka zacznie nowe zycie i niech Jej sie wiedzie- to będzie najlepsza nagroda dla wszystkich "zasłużonych":loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
Nikus..Ty skromniachu..:razz:ja tu juz nie chce słodzic i pisać, kto oprocz osob wymienionych miał ogromne "zasługi" dla wątku i dla Zorki przede wszystkim:lol::lol:A już o Twoim optymiźmie to w ogóle nie wspomne:loveu::loveu:BArdzo dizękujemy wszystkim za wszystko-teraz Zorka zacznie nowe zycie i niech Jej sie wiedzie- to będzie najlepsza nagroda dla wszystkich "zasłużonych":loveu::loveu::loveu:

Wiem, wiem :) pojedyncze podziekowania będa po umieszczeniu Zorki w DT :p

Posted

Nikus napisał(a):
ojejku cioteczki przestańcie:oops: najważniejsza w tym wszystkim jest kochana psina:loveu:....

No oczywiscie, ze tak- to dla nich wszystkich tu jestesmy:loveu:- ale ,ze po drodze mozemy poznac "ociupinkę" wspaniłych ludzi i na nowo uwierzyć w dobro- to inna sprawa-:lol:....do niedawna myslalam, ze swiat jest juz tylko zly...teraz wiem, ze jednak nie...i nabrałam nowej ochoty na zycie:loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
No oczywiscie, ze tak- to dla nich wszystkich tu jestesmy:loveu:- ale ,ze po drodze mozemy poznac "ociupinkę" wspaniłych ludzi i na nowo uwierzyć w dobro- to inna sprawa-:lol:....do niedawna myslalam, ze swiat jest juz tylko zly...teraz wiem, ze jednak nie...i nabrałam nowej ochoty na zycie:loveu:

Pod tym to się obiema rękami podpiszę...to fakt:lol::loveu:

Posted

[quote name='kometa']to zabieracie ją juz??

:eviltong: Kometa a Ty z jakiego świata przyleciałaś?:lol: W sobotę..Zorka jedzie Fiesta trwa od wczoraj:cunao: