obraczus87 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Nikus napisał(a):To może ja coś napiszę...gdyby nie to co zrobiła założycielka tego wątku...nie było by dziś tej radości:shake:...nie byłoby też nadziei dla psiaka....To my Tobie dziękujemy..w imieniu Zory:loveu: Pierwotną założycielką wątku była Laura - watek został na mnie przepisany... :oops: Quote
Nikus Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ale Ty potrafiłaś to dokończyć:multi:...(a ja znowu nie doczytałem:-o):razz:.. Quote
obraczus87 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Nikus napisał(a):Ale Ty potrafiłaś to dokończyć:multi:...(a ja znowu nie doczytałem:-o):razz:.. Nikus - trzeba Ci to przyznać- umiesz wybrnąć z sytuacji obronną reką :evil_lol: Quote
Awit Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Poproszę numer konta, po 10 zł m-nie do końca roku przeleję. Quote
Bjuta Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 O jak dobrze!!! Dziękujemy :loveu::loveu::loveu: No to brakuje już tylko 38!! :lol::lol::lol: Quote
Nikus Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Awit napisał(a):Poproszę numer konta, po 10 zł m-nie do końca roku przeleję. Dziękujemy:multi:...ten dzisiejszy sen niech się nie kończy :lol: obraczus87 uszczypnij mnie -to sie dzieje naprawdę? Quote
obraczus87 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Awit napisał(a):Poproszę numer konta, po 10 zł m-nie do końca roku przeleję. :multi::multi::multi: dziekuję :) Quote
obraczus87 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Nikus napisał(a):Dziękujemy:multi:...ten dzisiejszy sen niech się nie kończy :lol: obraczus87 uszczypnij mnie -to sie dzieje naprawdę? Tak, Nikus - to się dzieje naprawdę!!! :multi::multi::multi: po prostu nie wiem co mam powiedzieć... tylko tyle, że w imieniu Zorki dziękuje :) Zobaczycie ile radości bedziecie mieć podczas oglądania zdjęć Zorki z DT :) Quote
obraczus87 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Brakuje TYLKO 38 zł na opłacenie miesięcznego pobytu Zory w DT u megii1. Quote
Laura1108 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Wybaczcie tego offa ale sunia nie może czekać :shake: Fredzia pilnie potrzebuje pomocy , siedzi sama na odludziu , przykuta do łanucha i rozwalającej się prowizorycznej budy , w takich warunkach zima może ją zabić :placz: . Pomóżcie błagam . http://www.dogomania.pl/forum/f1156/fredka-przesympatyczna-nieszczesliwa-szuka-domu-147014/ Proszę o banerek i ogłoszenia .... DS albo chociaz DT . POMOCY !! Quote
Livka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 och jakie dobre wiadomości:loveu: jedź psinko do nowego domku i niech ci się tam dobrze wiedzie biedulko:loveu: :klacz::klacz::klacz: wielkie brawa dla wytrwałych założycielek wątku Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Witam Zorke z rana :) moja ulubienicę :razz: Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Zorka prosi o zainteresowanie :) Quote
ihabe Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Oczywiście, że je ma:loveu::loveu::loveu: Jutro już piątek , uhuuuuuuu:loveu: Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 ihabe napisał(a):Oczywiście, że je ma:loveu::loveu::loveu: Jutro już piątek , uhuuuuuuu:loveu: a w sobotę :D Quote
gonia66 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Nikus napisał(a):Ale Ty potrafiłaś to dokończyć:multi:...(a ja znowu nie doczytałem:-o):razz:.. Nikus..Ty skromniachu..:razz:ja tu juz nie chce słodzic i pisać, kto oprocz osob wymienionych miał ogromne "zasługi" dla wątku i dla Zorki przede wszystkim:lol::lol:A już o Twoim optymiźmie to w ogóle nie wspomne:loveu::loveu:BArdzo dizękujemy wszystkim za wszystko-teraz Zorka zacznie nowe zycie i niech Jej sie wiedzie- to będzie najlepsza nagroda dla wszystkich "zasłużonych":loveu::loveu::loveu: Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 gonia66 napisał(a):Nikus..Ty skromniachu..:razz:ja tu juz nie chce słodzic i pisać, kto oprocz osob wymienionych miał ogromne "zasługi" dla wątku i dla Zorki przede wszystkim:lol::lol:A już o Twoim optymiźmie to w ogóle nie wspomne:loveu::loveu:BArdzo dizękujemy wszystkim za wszystko-teraz Zorka zacznie nowe zycie i niech Jej sie wiedzie- to będzie najlepsza nagroda dla wszystkich "zasłużonych":loveu::loveu::loveu: Wiem, wiem :) pojedyncze podziekowania będa po umieszczeniu Zorki w DT :p Quote
Nikus Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 ojejku cioteczki przestańcie:oops: najważniejsza w tym wszystkim jest kochana psina:loveu:.... Quote
gonia66 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Nikus napisał(a):ojejku cioteczki przestańcie:oops: najważniejsza w tym wszystkim jest kochana psina:loveu:.... No oczywiscie, ze tak- to dla nich wszystkich tu jestesmy:loveu:- ale ,ze po drodze mozemy poznac "ociupinkę" wspaniłych ludzi i na nowo uwierzyć w dobro- to inna sprawa-:lol:....do niedawna myslalam, ze swiat jest juz tylko zly...teraz wiem, ze jednak nie...i nabrałam nowej ochoty na zycie:loveu: Quote
Nikus Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 gonia66 napisał(a):No oczywiscie, ze tak- to dla nich wszystkich tu jestesmy:loveu:- ale ,ze po drodze mozemy poznac "ociupinkę" wspaniłych ludzi i na nowo uwierzyć w dobro- to inna sprawa-:lol:....do niedawna myslalam, ze swiat jest juz tylko zly...teraz wiem, ze jednak nie...i nabrałam nowej ochoty na zycie:loveu: Pod tym to się obiema rękami podpiszę...to fakt:lol::loveu: Quote
Kinia1984 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Moge teraz wpłacić te 38 zł ale od listopada moge dac juz tylko 10 zł deklaracji stalej, moze tak byc? Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Nikus - juz Ci dziekowałam wielokrotnie, ale nigdy na forum, więc żeby nie było - DZIEKUJĘ :) Quote
Nikus Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 koniec dziękowań:lol:...trzeba zacząć myśleć o ogłoszeniach dla Zorki jak trochę dojdzie do siebie:loveu: Quote
kometa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='kinia1984']moge teraz wpłacić te 38 zł ale od listopada moge dac juz tylko 10 zł deklaracji stalej, moze tak byc? to zabieracie ją juz?? Quote
Nikus Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='kometa']to zabieracie ją juz?? :eviltong: Kometa a Ty z jakiego świata przyleciałaś?:lol: W sobotę..Zorka jedzie Fiesta trwa od wczoraj:cunao: Quote
Recommended Posts