Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

uwielbiam jak duże i puchate są na plusie ;)

Cajus dziękuję :)
dobrze, że są tcy solidni deklarowicze :)
często się czyta, że jak ktoś przestał płacic to już koniec

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

w oczekiwaniu na ruch na watku pozwolę sobie wkleić linki do bazarków na biafrowe zwierzaki
moze akurat komuś coś przypasuje :)

aktualne bazarki na biafrowe zwierzaki:

1. ksiażki ekonomia i zarzadzanie
ekonomia i zarządzanie - do 20.11

2. gadzety fundacyjne
Pilniki, pomadki, breloki z logo - do 20.11

3. świąteczny
ręcznie robione cuda na święta - do 30.11

4. licznik siana
Wielki licznik siana - do końca kwietnia 2011 ;)

Posted

Cajus JB napisał(a):
Na którym znajdę coś dla panów.

Edit

Jak mi się nie uda jutro to moja deklaracja przyjdzie w następnym tygodniu.

jesli lubisz breloki przy kluczach to są psie i kocie na bazarku nr 2
jesli to ty ubierasz choinkę to bazarek nr 3
jesli uczysz sie ekonoimi i zarzadania to bazarek numer 1

jesli nic z powyzszych Ci nie interesuje to mozesz sprawić przyjemności innym konikom płci dwojakiej ;) i kupić im na bazarku nr 4 siano do jedzenia
wszak wiadomo że najedzony zwierz to szcześliwy zwierz ;)

Posted

Sprawdziłam stan konta i dziękuję za kolejne wpłaty:

30 - MAGDYSKA25
20 - migdalena
100 - gos (za X i XI)
15 - Selenga
20 - rencia42
50 - mysza1

Mojo na sporym plusie :D Choć tu miło jest patrzeć na rozliczenia :)

• 2 weeks later...
Posted

Dopisałam kolejne wpłaty, opłaciłam grudzień (465 zł) i zostało na dzień dzisiejszy 356,20 na koncie Mojo[B].

Dziękuję wszystkim wspierającym naszego Misia :D

[/B]Cajus JB - rozumiem.

Posted

przepraszam za prywatę:
APSA - [URL="http://www.dogomania.pl/threads/197631-Czekolady-Krawawica-Gremlina-chałwa-ze-wschodu-owoce-morza-do-11.12-dla-FZNJR/page2"]chałwy ;)[/URL]

• 2 weeks later...
Posted

A Mojo ma się jak zwykle :-) zachowuje się jak stary tetryk :-P Ma swoje lepsze i gorsze dni, jest pamiętliwy i bywa upierdliwy. No cudny psiaczek :-)

• 2 weeks later...
Posted

APSA napisał(a):
Nawet całą watahę gości :-)
A co Mojo na te odwiedziny?

znajac życie to pewnie darł ryja ile wlezie ;)

to tylko jedna którast watahy - mam jeszzce kilka zdjęc gdzie one idą idą i idą i to podobno cały czas inne przechodza koło Mojo :)
fajnie tam ma nasz kawaler :)

Posted

Nie było mnie na dogo trochę ...;)
Ponad pół roku :oops:

Zacznę więc od życzeń.
W Nowym Roku życzę wszystkim dużo zdrowia, szczęścia i słońca każdego dnia oraz spełnienia najskrytszych marzeń.
Mam nadzieję, że ten rok będzie dla wszystkich lepszy i łaskawszy od poprzedniego i nie przyniesie niespodzianek w postaci kataklizmów, powodzi i innych pyłów wulkanicznych.

To, że wróciłam na dogo i do własnego domu zawdzięczam Wam, przyjaciołom z dogo i miau a także osobom, które znam tylko wirtualnie albo wcale .
Wszystkim , którzy choć w najmniejszym stopniu się do tego przyczynili ogromnie dziękuję .:calus:

Dzięki łańcuszkowi różnych osób udało się zorganizować pomoc dla zwierząt, karmę, żwir na drogę, nowe rury do wody, generator prądotwórczy i wiele innych rzeczy.
Dzięki Wam zwierzęta przebywające pod moją opieką przeżyły ten ciężki okres bez szwanku na zdrowiu z pełną miską i żłobem i niezbędnymi lekami. Dzięki Wam przeżyłam ja i to dosłownie.

Nie sposób wymienić tutaj wszystkich, ale każdemu bardzo, bardzo dziękuję.
Dziękuję Gosi - 3 x i Ani – Anna33 za prowadzenie moich wątków, bazarki, pośredniczenie między mną a resztą świata kiedy nie byłam odcięta od netu, prądu i jakiejkolwiek cywilizacji.
Dziękuję Małgosi, że przygarnęła mnie pod swój dach gdy zostałam ewakuowana z własnego domu
i za to, że woziła mnie z jedzeniem do pozostawionych zwierząt do czasu aż nie udało się wydostać z przepaści mojego samochodu.
Dziękuję , że Ksera wykazała się uporem większym niż moje kozy i dała radę w szalejącej ulewie i błocie do kolan dociągnąć je siłą kilometr do swojego auta, żeby zabrać do domu.

Dziękuję, dziękuję, dziękuję

Mogłabym tu pisać i pisać do rana, ale chyba nie ma sensu zaśmiecać wątku i wracać do starego roku. Cieszę się, że się skończył :evil_lol:

Jeszcze raz bardzo wszystkim dziękuję i życzę cudownego 2011 roku. :BIG:
Jesteście niesamowici .

Posted

dzis przelałam moja zaległą wpłatę za grudzien i za styczeń. (Jeśli nie dojdzie w przeciągu 3 dni roboczych dajcie znać proszę/przelałam inna drogą niż ostatnim razem i nie jestem pewna do końca, jak to działa;))