3 x Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 ma ktoś pomysł na reklamę allegro? bo jeszcze nic nie zeszło :( Quote
morisowa Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ja się nie nadaję do reklamy z łopatą i taczką idzie mi znacznie lepiej. Quote
morisowa Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Wpłaty - maj: 10 - DAKA 10 - Apsa 50 - morisowa _____ 70,00 + 122 zł z zeszłego miesiąc = 192 zł - tyle własnie przelałam na konto Biafry jako 1ą ratę za maj. Za hotel trzeba jeszcze dopłacić 273 zł. Quote
morisowa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 dopisałam do rachunku Mojo dwie wpłaty: 10 - 3 x 30 - Gremlin [B]Biafro[/B], czy dotarł lek dla Mojo? Quote
3 x Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 uff, dobrze ze moja wpłata doszla coś mi w mbanku sie popitoliło i w końcu nie wiedzialam/widzialam czy wyszła btw. na allegro zeszło 19 zdjęć jakoś na tyg bedą to ogarniac szału nie było ale zawsze coś :) Quote
3 x Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 mam pytanie: przechwyciliśmy karmę dla Mojo od Apsy ale z róznych przyczyn karma jest nadal u nas znacie moze kogoś mobilnego z wawy kto byłny w stanie podrzucić karmę na puławską (okolice poleczki, chyba ?) my mozemy karmy podrzucić do kogoś którymś wieczorem ale w dzień nei mamy szansy znalezc się na puławskiej :( Quote
3 x Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='APSA']Hmmm, ja mogę, pracuję przy Puławskiej :p To byłaby najwięcej podróżująca po Warszawie karma :evil_lol:[/QUOTE] o kurde super by było zaraz naskrobię pw Quote
mysza 1 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='logowanie_nie_dziala_gos']Posłałam majową.[/QUOTE] Ja też..... Quote
morisowa Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 A oto kolejne wpłaty :) 20 - Migdalena 50 - gos 10 - Ciencienia 50 - Mysza1 15 - Selenga W sumie Mojo ma na koncie 185 zł :) Quote
3 x Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 ogarnełam w końcu allegro :oops: suma wpłat na jakie było allegro to: 95 zł czekam jeszcze na dwie wpłaty w zasadzie na jedna bo jedna to pewnie pójdzie od razu do morisowej a na konto ;) byc może jedna wpłata będzie większa (takie dostałam inf ale czekam aż pojawi się u mnie na koncie) czyli ogarnęłam ale jak widać nie do końca ;) więc pewnie w sprawie allegro będę się odzywać jeszcze w przyszłym tyg bo chyba lepiej jak wpłacę za jednym razem cała kwotę? niż teraz cześć i jak dojdzie ostatnia wpłata to kolejną część? btw. ponieważ robiłam dwa allegra a z natury jestem leniwa i nie chce mi się rozliczać które ile mnie kosztowało wiec ochotniczo zgłaszam swoją kandydaturę na sponsora wystawienia allegro ;) edit: Apsa masz maila w związku z wysyłka fot. z allegro Quote
mysza 1 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 3x co Ty się tak w sponsora bawisz ;) jakaś ekstra kasa wpadła czy jak:eviltong: Quote
morisowa Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 3 x - dziękuję! dwie pierwsze cegiełki ja kupiłam, żeby zachęcić innych do licytacji. Rano pisałam i post gdzieś wcięło :/ Quote
3 x Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 mysza 1 napisał(a):3x co Ty się tak w sponsora bawisz ;) jakaś ekstra kasa wpadła czy jak:eviltong: nie nie nie ekstra leń sie mnie czepił i ni cholery nie chce mi się rozluczac wartości poszczegolnych allegro zwłaszcza ze juz uregulowalam zapłate i na razie mnie to nie boli zaczne sie martwic pod koniec miesiąca najwyzej zrobię allegro dla siebie :D tylko kto kupi moje zdjęcie :evil_lol: Quote
morisowa Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Zapraszam na bazarek m. in. na Mojo: http://www.dogomania.pl/threads/185182-Alkohol-kawa-s%C5%82odycze-na-kaukazy-u-Biafry-i-Karin%C4%99-z-otwartym-z%C5%82amaniem-do-20.05. Quote
3 x Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='3 x']ogarnełam w końcu allegro :oops: suma wpłat na jakie było allegro to: 95 zł czekam jeszcze na dwie wpłaty w zasadzie na jedna bo jedna to pewnie pójdzie od razu do morisowej a na konto ;) byc może jedna wpłata będzie większa ogarnełam do końca sprzedało sie 19 cegiełek - 95 zł minus dwie cegiełki morisowej to - 85 zł no i ta jedna większa wpłata to o 50 zł więcej :multi: czyli mojo ma z allegro 135 zł które własnie przelałam na konto morisowej Quote
3 x Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 APSA napisał(a):Zdjęcie wylicytowane z allegro przesłane (i przepraszam za opóźnienie ;)) napisałam, że zebrane pieniądze pójdą na preparat na stawy - bo chyba mniej więcej taką kwotę sie uzbierało z tego allegro. dzięki :) czesc osób chciała zdjęcie przystojniaka ;) ale to za chwilę jak się ogarnę a biafra obfoci chłopaka w "wolnym" czasie :) Quote
morisowa Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='3 x']ogarnełam do końca sprzedało sie 19 cegiełek - 95 zł minus dwie cegiełki morisowej to - 85 zł no i ta jedna większa wpłata to o 50 zł więcej :multi: czyli mojo ma z allegro 135 zł które własnie przelałam na konto morisowej Pieniądze dotarły, czyli dopisuję 145 zł z allegro :) Wszystkim bardzo dziękuję!!!:Rose: Biafro, prosimy o zdjęcia chłopaczka :modla: (i daj proszę znać, czy doszedł Arthrofos) Quote
morisowa Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Aktualne rozliczenie: Wpłaty - maj: 10 - DAKA 10 - Apsa 50 - morisowa 10 - 3 x 30 - Gremlin 20 - Migdalena 50 - gos 10 - Ciencienia 50 - Mysza1 15 - Selenga 20 - rencia42 145 - allegro 3 x i Apsy 20 - Igusia _____ 440,00 + 122 zł z kwietnia = 562 zł Wydatki - maj: 192 - hotel 1. rata 273 - hotel 2. rata _____ 465,00 Stan konta 14.05.: 97 zł (hotel opłacony do końca maja) Dziś poszedł przelew (273 zł i Mojo ma już maj opłacony). W czerwcu znów będzie trzeba kupić Arthrofos, bo jakoś w połowie miesiąca się skończy. Quote
Cajus JB Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Mogę prosić o przypomnienie konta. Gdzieś mi wcięło. Na razie wyślę, jedną z zaległych deklaracji. Do końca czerwca uzupełnię wszystkie. Odzyskuję powoli zdolność finansową. Quote
Biafra Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Zdjęć chwilowo nie mam, bo od trzech tygodni leje deszcz :shake: Arthrofos doszedł, Mojo dzielnie go wcina. Muszę go bardzo pochwalić :loveu: Nie ma drugiego psa, który byłby taki czysty. Przebił nawet Freda. Wszędzie mam błoto i rwące strumienie, a on nie ma na sobie nawet jednej mokrej i błotnej kropki :loveu: Nienawidzi deszczu i omija kałuże. Nie chce teraz chodzić na spacery , ledwo wychodzi do jedzenia. No chyba, ze mu kot przechodzi koło kojca to wylatuje z budy jak torpeda...mam wrażenie , że kiedyś nie trafi w otwór i wyleci razem ze ścianą :evil_lol: Bardzo boi się burzy, trzeba mu żarcie wkładać do budy bo nie wyjdzie...i odszczekuje na każde uderzenie pioruna :shake: Quote
3 x Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Mojo jest w hoteliku u Ksery jego kojec ucierpiał podczas ulew/powodzi/schodzącego błota nie czuje się tam najlepiej psychicznie - duzo psów, szczekanie, hałas (Ksera wzieła tezjakies z ewakuowanego schroniska z Krakowa, jak również Bacę od Biafry) ale jest bezpieczny Quote
Recommended Posts