3 x Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 dzisiaj Mojo był kąpany :) podobno podczas kąpieli tak się ozywił ze wskoczył na "beczkowóz" wiecie to co jak Iza nie miała wody to miała na przyczepie taki zbiornik duzy na wodę to własnie tam wskoczył Mojo ;) potem dostał wielką kość (półmetrową) z która się rozprawił nie bez problemów tzn nie wiem czy kośc została bardziej umęczona czy Mojo ;) Quote
3 x Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='3 x'] potem dostał wielką kość (półmetrową) z która się rozprawił nie bez problemów tzn nie wiem czy kośc została bardziej umęczona czy Mojo ;) pamietacie tą kość? już wiem kość nie przezyła spotkania z Mojo ;) rozprawił sie z nią doszczetnie i o zgrozo przy pomocy kości rozprawił się ze swoim nadziąślakiem :crazyeye: czym o mało nie przyprawił Biafry o zawał bo cały pychol miał umazany krwią dzięki czemu Biafra oczami wyobraźni widziala już zwłoki czegoś* w kojcu u Mojo po blizszych oględzinach okazało się (tutaj teoretyzuję) iz kośc w samobronie przed mordem dokonywanym na niej przez Mojo zamordowała mu nadziąslaka ;) * czegoś: innego zwierzęcia tudzież niezorientowanego w ilości i jakości zwierzaków u Biafry sasiada a teraz na poważnie: nadziąslaka nie ma wszytko ładnie się zarosło, jak gdyby nigdy nic tam nie było ale Biafra czujnie obserwuje to miejsce na wszelki wypadek poza tym, Mojo strzela focha gdy Biafra przychodzi do niego w pelerynie bo (tak nam się wydaje) jak był ewakuowany, co bardzo przezy, wszyscy wokół niego, z Izą na czele ganiali w pelerynach. Więc na spacery z Mojo w deszczu peleryna odpada faktycznie pamiętliwy ten Mojo Quote
rencia42 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Poszła wplata za sierpień 20,00zl.Co tu tak cicho. Quote
morisowa Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 3 x - dziękujemy za świetne relacje :lol: Mojo woli sam rozprawiać się z "obcymi" niż zdawać się na wetów ;) Zaraz stworzę aktualne rozliczenie. Od dwóch tygodniu miałam kiepski (lub żaden) dostęp do netu) Quote
morisowa Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Uzupełnienie wpłat lipcowych: 10 - APSA 20 - Aziza 20 - Igusia 15 - Selenga 50 - Mysza 1 ___ 115 zł ostatnie rozliczenie:Stan konta 14.07.: 53 zł (hotel opłacony do końca lipca) + 115 zł = 168zł na dzień 31.07.10. Quote
morisowa Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Wpłaty w sierpniu: 10 - APSA 50 - morisowa 10 - Daka 10 - 3 x 10 - Ciencienia 15 - Selenga 30 - Magdyska25 20 - rencia42 ____ 155 + 200 - wpłata anonimowa na konto Biafry :multi: _____ 355 zł + 168 zł z lipca = 523 zł Wydatki - sierpień: 265 - hotel 1. rata 200 - hotel 2. rata ______ 465,00 Stan konta 11.08. : 58 zł (hotel opłacony do końca sierpnia) Quote
morisowa Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 A ja dostałam świeżutkie zdjęcie Mojo :eviltong: ale na komórkę i nie umiem tego przegrać na komputer. Pewnie 3 x niedługo się pochwali. Wpłynęło 20 zł od migdaleny :) Kupiłam wreszcie kolejną porcję preparatu na stawy - Arthrofos 90 tabl x 2 - 61,80zł, będzie miał Mojo na 2 miesiące. Na koncie zostało 16,20 zł. Quote
KWL Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Z ostatnich wieści od Biafry. Mojo pędzi żywot szczęśliwego emeryta i bardzo ceni ten status :-) . A wygląda to mniej więcej tak że jest miły, sympatyczny i zadowolony z życia dopóki Biafra nic od niego nie chce. Natomiast jeśli tylko na horyzoncie pojawia się cień jakiejkolwiek wymagalności Mojo natychmiast nabiera podejrzeń że może to zakłócić jego leniwą egzystencję i robi się podejrzliwy, co wymaga od Biafry stosowania różnych przemyślnych forteli aby skłonić go do współpracy :-) . Ogólnie Mojo się bardzo uspokoił, zaakceptował hałasującą dziczyznę i regularnie mijających go sąsiadów i przestał na to wszystko zwracać uwagę. Ot emeryt na działce :-) Quote
3 x Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 morisowa napisał(a): Pewnie 3 x niedługo się pochwali. pochwalę, jak sie ogarnę ;) Quote
3 x Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 przelałam własnie dla Mojo 15 zł z bazarku o tego - klik doszła zaległa wpłata bazarkowa prosze o potwierdzenie jak pieniązki dojdą [quote name='morisowa']Wpłaty w sierpniu: 200 - wpłata anonimowa na konto Biafry :multi: wpłata anonimowa pochodzi od Pana, który brał udział w allegro cegiełkowym ze zdjęciami przyrodniczymi od Apsy pamietacie takie? Pan nie chciał zdjęć przyrodniczych ale poprosił o zdjęcia Mojo a że Mojo miał sesję do artykułu w "Cao i kuzyni" to podesłałam Panu zdjęcia nie wiem czy było to bezpośrednią czy chociaz pośrednią przyczyna pojawienia się 200 zł ale fajnie że Pan o Mojo nie zapomniał :) wczraj odczytalam maila od Pana, że wpłacił te 200 zł więc to muszą być TE pieniążki :) Dziękujemy :) Quote
KWL Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Mieliśmy z Izą niezłą zagwozdkę skąd te pieniądze - obstawiliśmy że z artykułu w CAO i kuzyni. Jak się okazuję błędnie. ale nie mam nic przeciwko temu aby nadal błędnie obstawiać darczyńców Mojo. Oby byli :-) Quote
3 x Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 ja wczorajw nocy dotarłam do maili dlatego taka "mundra" jestem ;) ale żeby nie było ze tylko ględzę i ględze na poczatek jedno ze zdjęc Mojo już po parówkowym przekupstwie , półnagi kawałek Gremlina pieszczocha Mojo przez kraty :) Quote
KWL Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Pieknie i dostojnie wygląda... ale się strasznie postarzał :-( Pisałem o nim emeryt, a patrząc na to zdjęcie pomyślałem - nie tylko emeryt, dziadzio kaukaz... kiedyś jego oczy były czujne i płonące, teraz przymknięte i spokojne... Quote
3 x Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 tak mi dobrze tak mi rób: pólnagi Gremlin pieszczocha Mojo nadal ;) tak sobie myslę jak to ująć zeby było dobrze ale Mojo wygląda najlepiej ale wiecie ile ja z nim milałam do czynienia wy znacie go lepiej jedno wiem - ma u Izy dobrze :) Quote
3 x Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 APSA napisał(a):Nie spodziewałam sie, ze z tego mojego allegro zdjęciowego się tyle uzbiera :) wiem, ze to dziwnie zabrzmi ale oby więcej takich allegro gdzie ludzie nie będą chcieli wylicytowanych zdjęc :evil_lol: Quote
KWL Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 U Izy ma niesamowicie dobrze - stary wielkopies na emeryturze chyba nie mógłby trafić lepiej. Quote
morisowa Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Pies wygląda cudnie :loveu: nie wiem, kwl czemu aż takiego emeryta z niego robisz. No ma swoje latka, ale jak się dobrze trzyma! :loveu: dotarły ostatnimi dniami wpłaty: 15 - bazarek książkowo-płytowy od 3 x 50 - Mysza 1 20 - Aziza 100 - gos (VIII i IX) Quote
3 x Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 przekleję się ze zdjeciami Mojo z wątku Bacy i Freda: sesja parwkowa, zaczynamy od Mojo :) na połnagiego Gremlina w tle proszę nie zwracac uwagi Quote
3 x Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Mojo bardzo ale tak super bardzo delikatnie bierze parówki no taki jedzeniowy dzentelmen parówkowy :) Quote
3 x Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 j jeszcze raz Mojo sesja drapaniowa :) to by było na tyle :) reszta zdjęc po kolejnych odwiedzinach czyli nie wiem kiedy ;) Quote
3 x Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='rencia42']Cudny jest.[/QUOTE] no to poszła moja wrzesniowa delegacja na cudnego charakternego psa :) edit. mam nadzieję, ze nie tylko moja ;) Quote
eria Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Ten pies-niezmiennie- mnie zachwyca. Ta duma w spojrzeniu... [url]http://img829.imageshack.us/img829/4053/mp8130773.jpg[/url] Czy mogę prosić o wszystkie dane do przelewu na PW ? Quote
3 x Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='eria']Ten pies-niezmiennie- mnie zachwyca. Ta duma w spojrzeniu... [url]http://img829.imageshack.us/img829/4053/mp8130773.jpg[/url] Czy mogę prosić o wszystkie dane do przelewu na PW ?[/QUOTE] Wysłałam pw z nr konta morisowej bo to ona zajmuje sie finansami Mojo :) jeszcze mi sie przypomniało, pierwsza parówka moje Gremlin za ogrodzeniem kojca na przeciwko budy Mojo nic nie wyjdzie z budy i juz wiec ja podeszłam do kojca z boku tak ok 1,5 m od budy i nęcę Mojo parówką wystawił łeb z budy ja tez sie trochę zbliżyłam Mojo się podniósł wyszedł z budy do połowy złapał parówkę i wrócił z nią do budy :evil_lol: po następne juz musiał iśc przez cały kojec ;) Quote
rencia42 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Poszła deklaracja na wrzesień -20zl. Quote
Recommended Posts