morisowa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Eria, miło powitać cichą wielbicielkę :) 3 x wstawiłam: http://www.dogomania.pl/threads/111911-Owczarki-kaukaskie-i-w-typie-mixy-rasy-pokrewne-WAE-tek-zbioczy/page34 Quote
Ciencienia Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Witam Cioteczki prosze o sprawdzenie mojej wpłaty, nie wiedzę swojej dyszki w marcu, a mam stałe zlecenie :) Quote
morisowa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Wpłacałaś na moje konto czy bezpośrednio do Biafry? ja u siebie też nie widzę na koncie takiej wpłaty Quote
3 x Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 dzisiaj poszła deklracja dla Mojo co taka cisza u chłoptasia? Quote
Ciencienia Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Przepraszam za zamieszanie, rzeczywiście, nie zeszło mi zlecenie, nie wiem czym było to spowodowane, ale oprócz Mojo, jeszcze jedna deklaracja nie poszła, ale pozostałe psiaki jak najbardziej, więc w ogóle nie wiem o co chodzi. Ale już w tej chwili zrobiłam przelew za zaległy III, a wczoraj poszedl właściwy za IV - pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za zamieszanie Quote
rencia42 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Deklaracja na kwiecień -20 zł.poszła.Pozdrawiam Quote
Biafra Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Mojo ma się dobrze :loveu: Żyjemy w zgodzie :lol:. Bardzo lubi czesanie i suchy szampon, dzięki któremu płaty futra z G... w całości odklejają się od skóry. Producent tylko powinien napisać na opakowaniu "szampon na ćwierć psa" :evil_lol: Mojo czuje się już jak u siebie,nie szczeka nocami, dniami też nie nawet jeśli inne psy się drą. On sobie siedzi i czeka. Nie ucieka do budy jak wchodzę z żarciem tylko radośnie mnie wita. Już się nie krępuje tylko je w locie jak mu wywalam jedzenie do wiaderka. Zawsze mam opory czy nie przestać dokładać mu żarcia jak już zabrał się za to co wpadło :roll: Na wszelki wypadek zostawiam sobie otwarte drzwi :p Ostatnio miła kobieta pomagała mi sprzątać teren po zimie. Wszedzie krety, gałęzie, błoto, psie q , i nie wiadomo co jeszcze. Mojo nie mógł jej znieść, choć widział ją nie pierwszy raz. Podeszłyśmy bliżej, stoimy pół metra od kojca...mówię Mojo nie szczekaj... Przestał szczekać, my gadamy- on patrzy w przestrzeń. Nieobecny. W pewnym momencie nie wiem co ona zrobiła, bo cały czas stała tak samo... Ja widziałam tylko kątem oka wielki łeb z otwartą koparą , który stoi na tylnych łapach. W ułamku sekundy przyszło mi do głowy, żeby złapać rękami panel ogrodzeniowy, który jest przybity "od zewnątrz" :shake: Mojo trzasnął łapami , nasypał mi gliny do oczu i poszedł położyć się obok budy. Kobiety przez chwilę nie widziałam bo stała na tle jodły i kolor miała mniej więcej taki sam :evil_lol: Miły piesek. Zawsze mogę na niego liczyć.:loveu: Jedyne co mnie martwi, to ten nadziąślak troszkę mu urósł :-( Quote
morisowa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 (Od dwóch tygodni mam utrudniony dostęp do internetu.) Wpłaty kwietniowe: 10 - DAKA 50 - mysza1 60 - magdyska25 10 - 3x 30 - Gremlin 20 - Ciencienia 20 - rencia42 55 - morisowa ___ 255 + 95 zł, które były wcześniej = 350 zł - za moment zrobię przelew dla Biafry Na kwiecień trzeba jeszcze 100zł. Quote
3 x Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='morisowa'](Od dwóch tygodni mam utrudniony dostęp do internetu.) Wpłaty kwietniowe: (...) 255 + 95 zł, które były wcześniej = 350 zł - za moment zrobię przelew dla Biafry Na kwiecień trzeba jeszcze 100zł. ok, to dpiero poczatek kwietnia ale pierwsza mysl jaka mi przyszła do głowy to "o matko ponad połowa deklaracji nie przyszła" ale potem spojrzałam na kalendarz więc poki co nie panikuję ;) Quote
Charly Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 wspomnę,(żeby nie było), że moje 100 z ostantniego miesiące stanowią wpłatę 5 x 20 zł, czyli z czerwcem włącznie. (Morisowa wpisałam to w przelewie:)) Quote
morisowa Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Część osób wpłaciła wcześniej na kilka miesięcy. W rozliczeniu opuściłam jedną wpłatę : 20 zł - migdalena Cieszę się, że Mojo zaaklimatyzował się u Biafry, choć mógłby tak nie straszyć miłych kobiet :diabloti: Biafro, wspaniale się nim opiekujesz :loveu: Jak odzyskam internet na stałe to zrobię bazarek na paskuda - trzeba w końcu kupić mu jakieś suplementy na stawy. Quote
3 x Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 morisowa napisał(a): Jak odzyskam internet na stałe to zrobię bazarek na paskuda - trzeba w końcu kupić mu jakieś suplementy na stawy. Michał dostaje od dwóch tyg NUTRADYL i efekt jest taki ze zaczal brykac jak szczyl, na spacery truchciem facet gania natomiast ma tez efekt ujemny - na mózg mu chyba padło bo zaczyna warczec na inne psy i strasznie duzo "gada" opakowanie nutradylu płacimy 50 zł za 30 tabletak czyli na 15 dni Quote
morisowa Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Zmotywowałaś mnie i pogrzebałam na allegro :) Sporo tych różnych preparatów do wyboru, a Nutradyl możesz mieć razem z przesyłką za 42,50 :) Quote
3 x Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 morisowa napisał(a):Zmotywowałaś mnie i pogrzebałam na allegro :) Sporo tych różnych preparatów do wyboru, a Nutradyl możesz mieć razem z przesyłką za 42,50 :) kurde nie pomyslalam, zeby szukac po allegro myslalam, ze skoro to lek weterynaryjny to tylko u weta :roll: dzięki :) Quote
Gremlin Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Tak OFFTopic - fotki małego pieska spotkanego przez mojego brata w sobotę w Dziwnówku: Quote
mysza 1 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Gremlin napisał(a):Tak OFFTopic - fotki małego pieska spotkanego przez mojego brata w sobotę w Dziwnówku: Co z tym psem? Wziął go? Quote
morisowa Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Dopisałam na pierwszej kolejne wpłaty: 15 - Selenga :loveu: 20 - Igusia :loveu: Dodałam trochę od siebie i opłaciłam Mojo hotel do końca kwietnia. Wreszcie też kupiłam mu suplementy na stawy - Arthrofos. Na maj mamy póki co 92 zł. Quote
Gremlin Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 mysza 1 napisał(a):Co z tym psem? Wziął go? a skąd... raz, że się psiaka obawiał (wielkość i postura kaukaza, z pyska haszczak), a dwa, jak to określił - psiak go ignorował Quote
mysza 1 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 morisowa napisał(a):Dopisałam na pierwszej kolejne wpłaty: 15 - Selenga :loveu: 20 - Igusia :loveu: Dodałam trochę od siebie i opłaciłam Mojo hotel do końca kwietnia. Wreszcie też kupiłam mu suplementy na stawy - Arthrofos. Na maj mamy póki co 92 zł. Ten lek to psi czy ludzki? Bo ludzkie dużo tańsze. Gremlin napisał(a):a skąd... raz, że się psiaka obawiał (wielkość i postura kaukaza, z pyska haszczak), a dwa, jak to określił - psiak go ignorował Staruszek, wszystko mu jedno. Mam nadzieję, ze ma jakiś dom i tylko na spacer poszedł :( Quote
morisowa Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Lek psi, ale i tak sporo tańszy od np Nutradylu. Masz doświadczenie w stosowaniu ludzkich? Akurat takich na stawy nigdy nie dawałam, nie znam się. Quote
mysza 1 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 morisowa napisał(a):Lek psi, ale i tak sporo tańszy od np Nutradylu. Masz doświadczenie w stosowaniu ludzkich? Akurat takich na stawy nigdy nie dawałam, nie znam się. Ortopedzi psi doradzali jednak ludzkie, twierdzą, że to to samo tylko tańsze. Stosowałam różne- nie pamiętam teraz nazw, wiem, ze najlepsze sa te, które zawieraja kombinację glukozaminy i chroitydyny. Teraz mój pies je Royala Mobility large i wg mnie jest skuteczny, nie trzeba dawać suplementów. Quote
3 x Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 ja mogę powiedziec tyle ze michałowi od nutradylu psycha siada i gaworzy dziadek sam do siebie ;) a przechodzac do tematu Mojo dzięki APSIE Mojo ma allegro tapetowo cegiełkowe zapraszam do kupowania i reklamowania :) ALLEGRO DLA MOJO KWL może jakiś banerek dasz radę popełnic? Quote
morisowa Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 3 x , APSA - dzięki za allegro !!! Do konta Mojo dopisuję 10 zł - kwietniowa deklaracja Apsy :) Apsa, o Harrego miałam Cię wypytać, czy on coś teraz dostaje, bo co dostawał to wiem. I jak oceniasz efekty? To co kupiłam dla Mojo ma uboższy skład, ale np dla Harrego to by kosztowało 20 zł miesięcznie (Mojo - 30 zł ) Quote
Recommended Posts