Jump to content
Dogomania

**Pabianice-6 szczeniaków ze śmietnika: 5z nich ma NOWE DOMKI:)a 1 za TM:(

Recommended Posts

Posted

modliszka84 napisał(a):
juro bardzo wcześnie rano jest transport do Zakopanego, w związku z tym trasa idzie przez Katowice, Kraków.

Czy ktoś byłby w stanie odebrać te maluchy z trasy - ok godz. 12-13 ?
i dowieźć do halbiny i martyny

od razu piszę, że ja nie mam możliwości... jutro pracuję do 15.00, maluchy można przywieźć do lecznicy wet. Formicy na ul. Piłsudskiego 48 w Zabrzu, zostaną przebadane, a ja je odbiorę po pracy.

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DG32 napisał(a):
Dopisuje się.
Jak trafią do Halbiny i Martyny to się wpraszam zawczasu do Was dziewczyny :diabloti:.

ja też, ja też !!!!:loveu::loveu::loveu:
Czy bedzie potrezbne mleko dla szczeniąt?

Jeśli tak to kupię dla maluchów:loveu::loveu::loveu:

Pierwsza strona mnie dobiła i okulary zaszły mi parą a tu wchodze na kolejne strony i taki progres:loveu::loveu::loveu:

To jest niesamowite!!!!:loveu::loveu:

Posted

halbina napisał(a):
od razu piszę, że ja nie mam możliwości... jutro pracuję do 15.00, maluchy można przywieźć do lecznicy wet. Formicy na ul. Piłsudskiego 48 w Zabrzu, zostaną przebadane, a ja je odbiorę po pracy.

mogę pomóc w dowózce:loveu:

Posted

Tak , wezmę 2 .

LOTIIE . Śląsk - wrocław jeżdzi kilka osób z dogo

Wiem , że teraz ma jechac Gunar , wiesz Halbinko bo już go znasz .
Jeżdzi Frubka , już nam woziła świnki i psa

NaamahsChild też jeżdzi , bo we Wrocku studiuje weterynarię
Z Milicza od Elzy też mogę odebrać , bośmy się już prawie rok nie widziały :oops:
A Reno2001 nie jedzie ?
Ogólnie to ze śląska jest więcej transportów . Halbinka sie nie obrazi chyba , jak je przetrzyma chwilkę :roll:

Posted

to ja jade jutro do Zakopanego,tak jak pisala modliszka jesli wszytsko zagra(bo musze bardzo wczesnie wyjechac ) moge male zabrac na Sląsk ale bezwzglednie musialby ktos je odebrac z trasy gdzies po drodze bo

jade sluzbowo , na 15:00 musze byc na konferencji w Zakopanym i to i tak bedzie wyscig z czasem, nie mam czasowych mozliwosci zjeżdzac w miasta i bladzic

Posted

ihabe - kochana, czy jesteś w stanie jutro odebrać je z trasy? czy mamy pakować wszytskie? czy tylko tą część halbiny i martyny?
będzie jechała dzodzo i na 15 MUSI byc na konferencji w Zakopanem, więc musiałybyscie być na telefonie i umówić się już w drodze

Posted

Wywołana pojawiam się na wątku ;).
Jeśli nic kompletnie nie wypali to mogę z maluchami pojechac, ale to dopiero na weekendzie no i niestety za wsparciem finansowym. Mamy środę, więc może jednak wcześniej ktoś inny będzie mógł.

Posted

modliszka84 napisał(a):
ihabe - kochana, czy jesteś w stanie jutro odebrać je z trasy? czy mamy pakować wszytskie? czy tylko tą część halbiny i martyny?
będzie jechała dzodzo i na 15 MUSI byc na konferencji w Zakopanem, więc musiałybyscie być na telefonie i umówić się już w drodze

dajcie mi na priva info gdzie na trasie, nr telefonów i gdzie dowózka, mój tel to 601 495 949:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

zraz mi chyba oczy wyjdą z orbit z szoku...

czyli podsumujmy,

halbina ile możesz wziąć maluchów...2? i miałyby jechac do ZABRZA
MartynaP bierze jednego i jedzie do ŚLĄSKA/BĘDZIN
Bianka1 bierze 2
no i zostaje jeden ten co jest aktualnie na tymczasie czyli kto bierze?

na trasie odebrać je może ihabe i rozwieść do odmów tak?dobrze rozumiem?

dziś może przyjda ludzie obejrzeć jednego, jako na DT

aha
maluchy dziś załatwiają się juz prawidłowo, rozłażą sie po całym boksie jak małe owsiki, merdają ogonkami jak opętane:) i co chwile zasypiają po takiej rundce wokół boksu:) dostały antybiotyki i narazie powinno być dobrze, a ich najsłabszy braciszek w DT ciągnie melko z butki jak szalony, jakby w życiu jedzenia nie widział!! co chwilę dopomina się o jeszcze. Jego dzień wygląda tak: butla,kupa, spanie,i butka i spanie:) psy pani S zakochały się w małym i śpią przy nim. Mały jest zawijany w tysiace tęczników jak w becik i mu ciepło i dobrze:)

Posted

ihabe napisał(a):
dajcie mi na priva info gdzie na trasie, nr telefonów i gdzie dowózka, mój tel to 601 495 949:loveu::loveu::loveu::loveu:

co do tego gdzie na trasie, to poki co jeszcze nie wiem bo nie wiem jak bedziemy jechac, ale zapewne najlepiej byloby gdzies na przelotowce przez Katowice ale musze jeszcze to dograc, dam znac po poludniu jak ogarne temat

no i pozostaje sprawa odbioru ich ze schroniska rano wczesnie i podrzucenie mi ich

Posted

no właśnie mam teraz gwoździa do myślenia gdzie je dzisiaj zabrać, bo nad ranem żadna z nas nie może ich zabrać, czyli trzeba je dziś wziąć przenocować i zawieść do dzodzo rano:-(

kurde ja nie mogę ich wziąć bo moja 13-letnia sucz zapłacze się z miłości do nich gdyz ma permanentną ciążę urojoną:(

Posted

potrzebny jeszcze ktoś kto maluchy zabierze ze schronu wczesniej rano i dowiezie do Dobronia

BIanka - 2 szt
Halbina - 2 szt
Martyna - 1 szt

zostaje ten najsłabszy, to może ci luzie chętni z pabianic niech go wezmą za pare dni ?

Posted

dobra, juz wiem mniej wiecej

wyjezdzam z dobronia gdzies ok 7 rano niestety nie przez Pabianice a na Sieradz, bo musze stamtąd odebrac 2 osoby

Ihabe-Slaskiem jadę przez Siewierz, Dabrowę Górniczą, Sosnowiec, Jaworzno, Mysłowice-więc odbior gdzie na tej trasie myśle ze w godzinach 11-12-13 w poludnie

Posted

Ciotki może was poratuję ... czytalam wcześniej że macie transport do poznania ... jak znajdziecei z poznania do ostrowa to moge maluchy do wrocławia w poniedziałek do południa wziąć. ( jakby był transport wcześniej to spokojnie przez weekend mogą u mnie pobyć;)

Posted

a więc tak, nowe wieści

maluchy przenocują u pani S:)przyjedzie po nie ok 22 do schronu.Mam już duże pudło dla nich naszykowane. Wprawdzie dziś spała 4 godziny przez naszego malucha i kolejna noc taka sama albo i gorsza się zapowiada ale jakoś to zniesie dla ich dobra:)
ten słabeusz który jest u niej pójdzie w sobotę do adopcji w Łodzi, a teraz pojechał do adopcji kolejny:) czyli do wydania są 4:) w takim razie kto bierze ile:)
ja może uproszę mamę to zawieziemy rano maluchy do dzodzo,ale to jeszcze nic pewnego.

Posted

z mojej strony tak-o ile tylko ihabe odbierze je ode mnie, zebym nie zostala z 4 szczeniakami :cool3:

i oczywiscie szczeniory w transporterku please, bo po pierwsze nie jade sama, po drugie biore słuzbowy samochod bo wiekszy niz moj

Posted

MAM TRANSPORT DLA BIANKI Z ŁODZI DO WROCŁAWIA!!!

Moja znajoma (studiuje weterynarie) będzie jechać W TEN piątek pociągiem z Łodzi do Wrocławia. Wyjazd o 06:36 z samego rana!! Czy ktoś dostarczy jej szczeniaka na dworzec? Proszę o kontakt na PW a najlepiej pod numer 609368788. Trzebaby wszystko dogadać żeby nie było pomyłek i niedomówień a szczeniak bezpiecznie dotarł do Bianki.

EDIT:
Widzę że znaleźliście w między czasie transport? W akim razie odwołać koleżankę?