Jump to content
Dogomania

**Pabianice-6 szczeniaków ze śmietnika: 5z nich ma NOWE DOMKI:)a 1 za TM:(

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lottie']MAM TRANSPORT DLA BIANKI Z ŁODZI DO WROCŁAWIA!!!

Moja znajoma (studiuje weterynarie) będzie jechać W TEN piątek pociągiem z Łodzi do Wrocławia. Wyjazd o 06:36 z samego rana!! Czy ktoś dostarczy jej szczeniaka na dworzec? Proszę o kontakt na PW a najlepiej pod numer 609368788. Trzebaby wszystko dogadać żeby nie było pomyłek i niedomówień a szczeniak bezpiecznie dotarł do Bianki.

Lottie , dziękuję , ale może już nie mieszajmy dziewczynom .
Niech wszystkie jada na Śląsk jutro rano , a ja jednego odbiorę od Halbiny .
Jeśli Gunar nie da radę w sobote , to coś sie innego wymyśli .
Bo jak dzisiaj wszystkie zabiora ze schronu , to mały nie będzie miał gdzie przeczekac do piatku .

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piechcia15 napisał(a):
ElzaMilicz to strzał w dziesiątkę...zajechałby prawie do samej bianki. zadzwonię jutro do Elzy. Lotti a jak ty patrzysz trasę. od nas do Poznania a z Poznania chcesz do bianki do Wrocka zawieść?czy Leszna? bo juz gubie się. Kto mieszka w Lesznie?:p bosheee jak już głupiejęęę:placz::crazyeye::crazyeye::shake::shake:

Bo Bianka ma kilka miejscowości z których może odebrać psa. Są to Wrocław, Żmigród i Leszno (Leszno jest blisko poznania więc pomyślałam że jakby się nic nie znalazło, to żeby załątwić transport Łódź - Poznań i potem by jej dowiozła szczeniaka do Leszna).

BIANKA1 napisał(a):
Lottie , dziękuję , ale może już nie mieszajmy dziewczynom .
Niech wszystkie jada na Śląsk jutro rano , a ja jednego odbiorę od Halbiny .
Jeśli Gunar nie da radę w sobote , to coś sie innego wymyśli .
Bo jak dzisiaj wszystkie zabiora ze schronu , to mały nie będzie miał gdzie przeczekac do piatku .

Ok, czyli odwołuję :)

PS. szybko działacie ;) jeszcze wczoraj wieczorem nie było żadnego transportu a dziś z rana już wszystko załątwione :multi:

Posted

piechcia15 napisał(a):
czyli co... cała 4 jedzie z dzodzo jutro i ihabe odbierze je gdzieś na trasie i rozwiezie do domów tak? dobrze kumam?

no ja czekam na jakieś info na PW:loveu:

Posted

ja zawiozę maluchy rano do dzodzo, tylko napisz mi dzodzo dokładny adres jak i gdzie jechać bo rano nie jestem zbyt rozgarnięta w orientacji w terenie :)

ihabe co do wskazówek gdzie i kiedy to już z dzodzo musisz sama dogadac, tak chyba bedzie najlepiej. wymieńcie się telefonami i załatwione:)

Posted

piechcia15 napisał(a):
ja zawiozę maluchy rano do dzodzo, tylko napisz mi dzodzo dokładny adres jak i gdzie jechać bo rano nie jestem zbyt rozgarnięta w orientacji w terenie :)

ihabe co do wskazówek gdzie i kiedy to już z dzodzo musisz sama dogadac, tak chyba bedzie najlepiej. wymieńcie się telefonami i załatwione:)

zrobione, telefony wymienione:diabloti::loveu:
Czekamy na rozpoczęcie akcji " Szczeniorki na tymczasie":loveu:

Posted

Nie.....no....jestem w szoku:-o:-o:-o:-onie ..niew szoku- a w MEGA szoku:-o:-o:-oPo prostu blyskawice teraz to okazują się PIKUŚ..w porownaniu z dziewczynami na dogo....ale się cieszę...wszystko juz w zasadzie zalatwione...:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

halbina napisał(a):
Martynko, to może od Formicy... przy okazji Ci przebada malucha...

niewiem wlasnie,jutro moge liczyc tylko na siebie i autobusy bo moj maz w pracy bedzie :roll: niewiem czy bede miala z kim zostawic córcie

Posted

halbina napisał(a):
Martynko, Ihabe trzeba pytać, podała swój numer telefonu na wątku ;)

Halbonko a gdzie ja mam zawieźć maluchy jak je odbiorę?
Dasz mi adres na PW?

Posted

dziś dwa wyadoptowałam w dobre domki:) w sumie to 3:) jeden pojedzie do Łodzi(jest teraz w DT) jeden do mojej sąsiadki, a po trzeciego przyjadą ludzie o 22, gdy my je będziemy zabierać do domu na noc to oni jednego przejmą i wezmą do domku:)rozumiecie to??? 3 MALUCHY MAJĄ DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!! któraś z was musi z jednego zrezygnować :)

Posted

piechcia15 napisał(a):
dziś dwa wyadoptowałam w dobre domki:) w sumie to 3:) jeden pojedzie do Łodzi(jest teraz w DT) jeden do mojej sąsiadki, a po trzeciego przyjadą ludzie o 22, gdy my je będziemy zabierać do domu na noc to oni jednego przejmą i wezmą do domku:)rozumiecie to??? 3 MALUCHY MAJĄ DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!! któraś z was musi z jednego zrezygnować :)

Niech na razie przyjadą, to pomyślimy... może Biankę odciążymy, ona i tak ma ciągle świnki morskie pod opieką... :loveu: