halbina Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 niestety... już niedługo... :roll: pogadałyśmy z Bianką na gg... jej maleństwo zostanie u mnie, a kochana Bianeczka uratuje kociaki! teraz pozostaje pytanie, czy Martynka chce koniecznie maleństwo, czy może uda się ją nakłonić na innego malucha - jamnika... w końcu ten szczenior to jej krajan... ale prawdą też jest, że ma suczkę na dt (wydatki np na sterylizację) i obiecała mężowi nie brać kolejnych psów... :roll: Quote
__Lara Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 halbina napisał(a):niestety... już niedługo... :roll: pogadałyśmy z Bianką na gg... jej maleństwo zostanie u mnie, a kochana Bianeczka uratuje kociaki! teraz pozostaje pytanie, czy Martynka chce koniecznie maleństwo, czy może uda się ją nakłonić na innego malucha - jamnika... w końcu ten szczenior to jej krajan... ale prawdą też jest, że ma suczkę na dt (wydatki np na sterylizację) i obiecała mężowi nie brać kolejnych psów... :roll: .... miejmy cichą nadzieję...... Quote
ihabe Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 a ja głośną nadzieję... Martunko i mężu Martynki błagamy weźcie jamniora, zobaczycie to będzie na krótko, bardzo krótko ......:loveu::loveu::loveu::loveu: Pleaseeeeeee:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiara Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 JejQku jakie śliczności będę miała co wyprowadzać na spacerki,wyglądają jak rasowe... Quote
taks Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 ihabe napisał(a):a ja głośną nadzieję... Martunko i mężu Martynki błagamy weźcie jamniora, zobaczycie to będzie na krótko, bardzo krótko ......:loveu::loveu::loveu::loveu: Pleaseeeeeee:loveu::loveu::loveu::loveu: przyłączam się do błagań:help1: Quote
__Lara Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 taks napisał(a):przyłączam się do błagań:help1: I jaaaaaaaaaaaaaaaa :Help_2::Help_2::Help_2: Quote
Tigraa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Halbinko, dziękuję :buzi: A my mamy taki problem... http://www.dogomania.pl/forum/f1161/ratunku-szczeniatko-znalezione-w-lesie-blaga-o-zycie-grozi-jej-smierc-146768/ Quote
DG32 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Piękne są te twoje dziewczyny Halbinko :loveu::loveu::loveu:. Quote
MartynaP Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 jamnika nie da rady,nawet nie bede pytala bo juz dzis sie naprodukowalam zeby na dwa sie zgodzil.Zreszta juz dawno mialam zapowiedziane ze szczeniaki owszem ale kilku tygodniowe. w sumie jak zadnego nie wezne to tez nic sie nie stanie :eviltong: Quote
halbina Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 nie no... aż takie nie będziemy... damy jedno maleństwo... :p a MartynkaP zadba o ogłoszonka! I DG32 na pewno pomoże... :loveu: Quote
MartynaP Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='halbina']nie no... aż takie nie będziemy... damy jedno maleństwo... :p a MartynkaP zadba o ogłoszonka! I DG32 na pewno pomoże... :loveu: jest jeszcze szczeniak tu:pilnie szuka tymczasu http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-szczeniaczki-w-typiepinczerka-pilnie-dt-ds-inaczej-czeka-je-smierc-146231/index4.html wiec szybka decyzja :mad: Quote
halbina Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 jeśli można uratować jakiegoś maluszka, decyzja moja może być tylko jedna: bierz go, ja dam radę z trzema! ;) Quote
BIANKA1 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Jak minęła nocka ? Halbinko , jeszcze się zastanów czy dasz radę . Masz czas do jutra . Ja jutro odbieram kocieta , jak dożyją , i w kolejce czeka czips . Muszę go odebrać po kastracji .Nawet świnek nie wziełam , bo już nie wiadomo w co ręce włożyć :-( Quote
halbina Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Spały bardzo ładnie, najpierw w koszu - legowisku, potem już na mnie gdzieś... ze trzy razy piszczały, że chcą się załatwić. Przyssały się do mojego ucha i palców... Są zdrowe, kupki dwóch bardzo ładne, jednej nie bardzo, ale bez dramatu. Apetyt dopisuje wszystkim. Są na razie niekłopotliwe, bo dużo śpią, a kupki niewielkie robią, choć niby często i potrójne. Takie z nich drobinki, że zostawać muszą w kontenerku, żeby ich Inka nie podeptała, a koty nie podrapały, ale są tak małe, że jeszcze luz mają. Dam radę. Quote
Gosiara Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Halinko mogę Ci jakoś pomóc przy tych maluszkach?może wpadnę dziś popołudniu do Ciebie co? Quote
ihabe Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Kochani Halbinko Piechciu...... dziś rano znalazłam witaminki w torebce :oops::oops::oops: Ale mi wstyd:oops::oops: Przepraszam, Halinus podaj mi adres na PW to Ci je przesle pocztą. Nie gniewajcie się:-( Quote
MartynaP Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 halbina napisał(a):jeśli można uratować jakiegoś maluszka, decyzja moja może być tylko jedna: bierz go, ja dam radę z trzema! ;) tamten narazie czeka,moze cos znajdzie sie blizej ja zaofeowalam sie gdyby mial tafic do schonu,ma tez inny tymcas awaryjny. w takim razie szczeniaki zostaja u ciebie a ja mam wolne Quote
__Lara Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 MartynaP napisał(a):tamten narazie czeka,moze cos znajdzie sie blizej ja zaofeowalam sie gdyby mial tafic do schonu,ma tez inny tymcas awaryjny. w takim razie szczeniaki zostaja u ciebie a ja mam wolne WOlne? :diabloti: a może jakiś inny szczeniorek skorzysta? :diabloti::cool1: Quote
halbina Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 maluszki mają sie dobrze, teraz pojadły i załatwiły swoje potrzeby, trochę połazikowały i zabierają się do kolejnej drzemki... a ja muszę zanieść kociaka Formicy, wyjść z Inką przy okazji... potem szybki prysznic i wychodzę na jakieś dwie godziny... Quote
piechcia15 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 cieszę się ze dziewuszki mają się dobrze:) o wiele łatwiej się śpi z myślą że te maluchy są bezpieczne i z dala od chorób ! Quote
ihabe Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 hello???? Czy ktoś mnie czytał?:placz: Zapomniałam o witaminkach w mojej torebce, przepastnej zresztą:shake: Jak mogę je przesłać? Przeprszam raz jeszcze Quote
piechcia15 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 ihabe daj spokój przecież nie ma za co przepraszać. Ja też dałam ciała jak zawiozłyśmy tamtą ruda sunię do nowego domu, bo miałam długa smycz dla niej wysuwaną i zapomniałam dać, a to podstawa dla niej!! więc nie tylko ty ma sklerozę :eviltong::eviltong: Quote
halbina Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Iwonko, czytam... nic sie nie stało, mam nadzieję, maluchy są na mleczku i starterku, witaminy jeszcze się przydadzą, ale bez paniki! kupki trochę luźne, chyba wychodzi z nich stresik i przeżycia, ale apetyt dopisuje i humorek też! Gosiu, zapraszam, ale dopiero gdzieś za tydzień... na razie jestem nieprzewidywalna... szczeniaki, kociaki, spacery i dom... a banerek wystarczy skopiować prawym klawiszem i wkleić w sygnaturę! kody tylko na Miau potrzebne! Quote
Gosiara Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Ja też mam sajgon mam teraz na tymczasie ta czarną kicię kulejącą:cool3: Umówimy się:loveu: Quote
Recommended Posts