Jump to content
Dogomania

**Pabianice-6 szczeniaków ze śmietnika: 5z nich ma NOWE DOMKI:)a 1 za TM:(

Recommended Posts

Posted

niestety... już niedługo... :roll:

pogadałyśmy z Bianką na gg... jej maleństwo zostanie u mnie, a kochana Bianeczka uratuje kociaki!
teraz pozostaje pytanie, czy Martynka chce koniecznie maleństwo, czy może uda się ją nakłonić na innego malucha - jamnika... w końcu ten szczenior to jej krajan... ale prawdą też jest, że ma suczkę na dt (wydatki np na sterylizację) i obiecała mężowi nie brać kolejnych psów... :roll:

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):
niestety... już niedługo... :roll:

pogadałyśmy z Bianką na gg... jej maleństwo zostanie u mnie, a kochana Bianeczka uratuje kociaki!
teraz pozostaje pytanie, czy Martynka chce koniecznie maleństwo, czy może uda się ją nakłonić na innego malucha - jamnika... w końcu ten szczenior to jej krajan... ale prawdą też jest, że ma suczkę na dt (wydatki np na sterylizację) i obiecała mężowi nie brać kolejnych psów... :roll:

.... miejmy cichą nadzieję......

Posted

a ja głośną nadzieję... Martunko i mężu Martynki błagamy weźcie jamniora, zobaczycie to będzie na krótko, bardzo krótko ......:loveu::loveu::loveu::loveu:

Pleaseeeeeee:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

ihabe napisał(a):
a ja głośną nadzieję... Martunko i mężu Martynki błagamy weźcie jamniora, zobaczycie to będzie na krótko, bardzo krótko ......:loveu::loveu::loveu::loveu:

Pleaseeeeeee:loveu::loveu::loveu::loveu:

przyłączam się do błagań:help1:

Posted

jamnika nie da rady,nawet nie bede pytala bo juz dzis sie naprodukowalam zeby na dwa sie zgodzil.Zreszta juz dawno mialam zapowiedziane ze szczeniaki owszem ale kilku tygodniowe.
w sumie jak zadnego nie wezne to tez nic sie nie stanie :eviltong:

Posted

Jak minęła nocka ?
Halbinko , jeszcze się zastanów czy dasz radę . Masz czas do jutra .
Ja jutro odbieram kocieta , jak dożyją , i w kolejce czeka czips . Muszę go odebrać po kastracji .Nawet świnek nie wziełam , bo już nie wiadomo w co ręce włożyć :-(

Posted

Spały bardzo ładnie, najpierw w koszu - legowisku, potem już na mnie gdzieś... ze trzy razy piszczały, że chcą się załatwić. Przyssały się do mojego ucha i palców...
Są zdrowe, kupki dwóch bardzo ładne, jednej nie bardzo, ale bez dramatu. Apetyt dopisuje wszystkim. Są na razie niekłopotliwe, bo dużo śpią, a kupki niewielkie robią, choć niby często i potrójne. Takie z nich drobinki, że zostawać muszą w kontenerku, żeby ich Inka nie podeptała, a koty nie podrapały, ale są tak małe, że jeszcze luz mają. Dam radę.

Posted

Kochani
Halbinko Piechciu...... dziś rano znalazłam witaminki w torebce :oops::oops::oops:
Ale mi wstyd:oops::oops: Przepraszam, Halinus podaj mi adres na PW to Ci je przesle pocztą. Nie gniewajcie się:-(

Posted

halbina napisał(a):
jeśli można uratować jakiegoś maluszka, decyzja moja może być tylko jedna: bierz go, ja dam radę z trzema! ;)

tamten narazie czeka,moze cos znajdzie sie blizej ja zaofeowalam sie gdyby mial tafic do schonu,ma tez inny tymcas awaryjny.
w takim razie szczeniaki zostaja u ciebie a ja mam wolne

Posted

MartynaP napisał(a):
tamten narazie czeka,moze cos znajdzie sie blizej ja zaofeowalam sie gdyby mial tafic do schonu,ma tez inny tymcas awaryjny.
w takim razie szczeniaki zostaja u ciebie a ja mam wolne

WOlne? :diabloti: a może jakiś inny szczeniorek skorzysta? :diabloti::cool1:

Posted

maluszki mają sie dobrze, teraz pojadły i załatwiły swoje potrzeby, trochę połazikowały i zabierają się do kolejnej drzemki... a ja muszę zanieść kociaka Formicy, wyjść z Inką przy okazji... potem szybki prysznic i wychodzę na jakieś dwie godziny...

Posted

hello???? Czy ktoś mnie czytał?:placz: Zapomniałam o witaminkach w mojej torebce, przepastnej zresztą:shake:
Jak mogę je przesłać?

Przeprszam raz jeszcze

Posted

ihabe daj spokój przecież nie ma za co przepraszać. Ja też dałam ciała jak zawiozłyśmy tamtą ruda sunię do nowego domu, bo miałam długa smycz dla niej wysuwaną i zapomniałam dać, a to podstawa dla niej!!
więc nie tylko ty ma sklerozę :eviltong::eviltong:

Posted

Iwonko, czytam... nic sie nie stało, mam nadzieję, maluchy są na mleczku i starterku, witaminy jeszcze się przydadzą, ale bez paniki! kupki trochę luźne, chyba wychodzi z nich stresik i przeżycia, ale apetyt dopisuje i humorek też!
Gosiu, zapraszam, ale dopiero gdzieś za tydzień... na razie jestem nieprzewidywalna... szczeniaki, kociaki, spacery i dom...
a banerek wystarczy skopiować prawym klawiszem i wkleić w sygnaturę! kody tylko na Miau potrzebne!