Jump to content
Dogomania

**Pabianice-6 szczeniaków ze śmietnika: 5z nich ma NOWE DOMKI:)a 1 za TM:(

Recommended Posts

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fajnie, ze maluchy maja fachowa opieke

jako pasazerowie w drodze byly grzeczne, dostaly w drodze jesc i pic, narobily pare kupek(w tym jedną na spodnie kolezanki:evil_lol:), dzieki tej awarii i blądzeniu na śląsku żeby spotkac sie z ihabe i przekazac jej psiaki spóźnilismy sie na konferencję w Zakopanym jedyne 2 godziny hihi :megagrin:ale co tam najwazniejsze że maluchy dotarly na miejsce

kto i jak odbierze transporterek?

Posted

dzodzo napisał(a):
fajnie, ze maluchy maja fachowa opieke

jako pasazerowie w drodze byly grzeczne, dostaly w drodze jesc i pic, narobily pare kupek(w tym jedną na spodnie kolezanki:evil_lol:), dzieki tej awarii i blądzeniu na śląsku żeby spotkac sie z ihabe i przekazac jej psiaki spóźnilismy sie na konferencję w Zakopanym jedyne 2 godziny hihi :megagrin:ale co tam najwazniejsze że maluchy dotarly na miejsce

kto i jak odbierze transporterek?

ups :oops:
dzodzo ale nie zraziłaś się do transportowania psów, prawda :modla::loveu:?

Posted

o kurde to nieźle się narobiło!!

hmm co do transporterka...to najlepiej jutro by było odebrać go już bo potrzebny jest. Zadzwonię do ciebie jeśli chciałabym jutro przyjechać:) a jak nie to jakoś się umówimy inaczej :)

Posted

Szczeniaczki czują się dobrze, mają apetyt i właśnie są pod opieką Cioci Ani_w i Megan, bo cioteczka ma urlop, a ja pracowałam w ten weekend... Cioteczka zakochała się w maluszkach i rozpieszcza je jedzonkiem gotowanym... Socjalizuje też odpowiednio... a Megan:

Posted

Wrzuciłam maluszki na naszą klasę... i mam już sześciu chętnych (tylko wśród swoich znajomych), informuję jednak wszystkich, że dziewczynki będą do adopcji dopiero za dwa tygodnie i to na warunkach adopcyjnych fundacji "Szara Przystań" - rozmowy, wywiady, wizyta przedadopcyjna, umowa adopcyjna i zgoda na sterylizację!!! będziemy wybierać najlepsze domy i najbardziej odpowiedzialnych właścicieli! Te maluszki były już raz na śmietniku i w schronisku... nie może się to powtórzyć im... nie dojdzie też do tego, by podobny los spotkał kiedyś ich potomstwo!