BIANKA1 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Moi nowi tymczasowicze:-( http://www.dogomania.pl/forum/f1206/3-malenkie-kociatka-tak-bardzo-chcemy-zyc-wroclaw-146935/#post12998905 Quote
dzodzo Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 fajnie, ze maluchy maja fachowa opieke jako pasazerowie w drodze byly grzeczne, dostaly w drodze jesc i pic, narobily pare kupek(w tym jedną na spodnie kolezanki:evil_lol:), dzieki tej awarii i blądzeniu na śląsku żeby spotkac sie z ihabe i przekazac jej psiaki spóźnilismy sie na konferencję w Zakopanym jedyne 2 godziny hihi :megagrin:ale co tam najwazniejsze że maluchy dotarly na miejsce kto i jak odbierze transporterek? Quote
modliszka84 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 dzodzo napisał(a):fajnie, ze maluchy maja fachowa opieke jako pasazerowie w drodze byly grzeczne, dostaly w drodze jesc i pic, narobily pare kupek(w tym jedną na spodnie kolezanki:evil_lol:), dzieki tej awarii i blądzeniu na śląsku żeby spotkac sie z ihabe i przekazac jej psiaki spóźnilismy sie na konferencję w Zakopanym jedyne 2 godziny hihi :megagrin:ale co tam najwazniejsze że maluchy dotarly na miejsce kto i jak odbierze transporterek? ups :oops: dzodzo ale nie zraziłaś się do transportowania psów, prawda :modla::loveu:? Quote
dzodzo Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 luzik, nic mnie nie zrazilo:lol: ciesze sie ze moglam pomoc chociaz tak Quote
piechcia15 Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 o kurde to nieźle się narobiło!! hmm co do transporterka...to najlepiej jutro by było odebrać go już bo potrzebny jest. Zadzwonię do ciebie jeśli chciałabym jutro przyjechać:) a jak nie to jakoś się umówimy inaczej :) Quote
Szukacz Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Wlasnie co u psiakow? Jak przespaly nocke? :) Wrzuccie ich zdjecia :D Quote
piechcia15 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 zapraszam na bazarek dla Miśka-Topielca z Pabianic http://www.dogomania.pl/forum/f99/taniocha-ksiazki-pocztowki-ciuchy-buty-za-grosze-dla-miska-topielca-koniec-28-09-a-146983/#post13003823 zbieram kasę na jego leki!! Quote
halbina Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 wrzucam ich fotki jeszcze raz, bo mi Formica zwinęła je z netu i znikły z wątku... Quote
halbina Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Szczeniaczki czują się dobrze, mają apetyt i właśnie są pod opieką Cioci Ani_w i Megan, bo cioteczka ma urlop, a ja pracowałam w ten weekend... Cioteczka zakochała się w maluszkach i rozpieszcza je jedzonkiem gotowanym... Socjalizuje też odpowiednio... a Megan: Quote
halbina Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Wrzuciłam maluszki na naszą klasę... i mam już sześciu chętnych (tylko wśród swoich znajomych), informuję jednak wszystkich, że dziewczynki będą do adopcji dopiero za dwa tygodnie i to na warunkach adopcyjnych fundacji "Szara Przystań" - rozmowy, wywiady, wizyta przedadopcyjna, umowa adopcyjna i zgoda na sterylizację!!! będziemy wybierać najlepsze domy i najbardziej odpowiedzialnych właścicieli! Te maluszki były już raz na śmietniku i w schronisku... nie może się to powtórzyć im... nie dojdzie też do tego, by podobny los spotkał kiedyś ich potomstwo! Quote
emilia2280 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 ha! Takie gwiazdy. a Megan jaka piééékna mamusia. Ale majá maluchy wakacje. Zeby tylko chcialy wracac! Quote
Gosiara Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Jeeeeeeeeee Megan rodzina zastępcza:diabloti:Stęskniłam się za naszymi spacerkami...:roll: Quote
Szukacz Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Porownajcie ich pierwsze zdjecia z dzisiejszymi :):):) Jaki blysk w oku :lol::lol::lol: Szczescie sie do nich usmiechnelo :):):p Quote
DG32 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 No to miały udane wakacje maluchy :lol:, odpoczęły trochę od Halbiny :diabloti:. Quote
halbina Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 DG32 napisał(a):No to miały udane wakacje maluchy :lol:, odpoczęły trochę od Halbiny :diabloti:. tak... ale jutro wracają... :evil_lol: Quote
piechcia15 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 kontrasty sie przyciągają :D cudeńka nasze :D Quote
Recommended Posts