Sylwia K Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 tutaj w lewym rogu jest jej tyłeczek a na pierwszym planie terier walijski -to tak dla porównania jakiej ona jest wielkości Quote
Onaa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Tak sobie myślę, że jak ona ma takie zaniedbane futerko to może jej być trudno znaleźć domek. U was w schronisku to kudłacze mają chyba cieżko bidulki. Quote
Sylwia K Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 jedna pracownica czasem ja strzyże, pewnie niedługo znowu to zrobi Quote
AlinaS Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Sylwia K napisał(a):jedna pracownica czasem ja strzyże, pewnie niedługo znowu to zrobi Nie wiem czy to strzyżenie przed zimą to dobry pomysł? w domu to i owszem ale w schronie będzie jej zimno Quote
Onaa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Strzyżenie to na jesien/zimę faktycznie może nie, zresztą i tak zaraz będzie to samo, bez czesania, i jeszcze jak deszcze będą. A Szureczka to ma budę na zewnątrz ? Quote
Sylwia K Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 na zewnątrz jest masę bud, ale psiaków chyba ciut więcej... Quote
Onaa Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 To dlatego ona taka brudna biedulka, podobnie jak ten briardzikowaty czarny psiak. Gdyby chociaż do zdjęć udało się jej łepek jakoś doprowadzić do lepszego stanu żeby jakieś zainteresowanie wzbudzała, bo przecież ma ogłoszenia i nic. Żadnego odzewu prawda Sylwia ? Quote
Sylwia K Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 tak, niestety:-( może ktoś umie zrobiłby jej allegro? Quote
Onaa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 A czy możliwe byłoby zrobienie lepszych zdjęć Szurce ? Najlepiej takie z bliska pycholka, tylko że przy ładnej pogodzie by było dobrze. Bo na tym zdjęciu poniżej to ona tak wygląda biednie, zresztą widać, że ona w błotku. A tutaj poniżej ma takie lepsze zdjęcie i na nim dopiero widać jaka ona ładna :) . Quote
AlinaS Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Kawałek domu dla suńki i będzie z niej super piękne psisko Quote
Onaa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Tak, tylko żeby ktoś to piękno zobaczył w Szurce tak jak my widzimy. Quote
AlinaS Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 A potrzeba tylko ciut wyobraźni co będzie z suni po niewielu zabiegach kosmetycznych Quote
Onaa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Allegro Szureczki się skończyło :roll:. Może ktoś zrobi sunieczce jakieś ładne nowe, bo ja nie mam tam konta. Quote
figbast Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='Dogo07']Allegro Szureczki się skończyło :roll:. Może ktoś zrobi sunieczce jakieś ładne nowe, bo ja nie mam tam konta. A jak to się robi ? Jeśli otrzymam instrukcje "krok po kroku" to spróbuję, bo jeszcze ni e miałam okazji:oops: Quote
Sylwia K Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 :multi: no i są lepsze foteczki ja tez nie umiem robić allegro -umiem tylko takie standardowe:oops: już mi raz jedna osoba tłumaczyła, ale ja za tępa chyba jestem... Quote
Onaa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 O allegro to ja niestety zielonego pojęcia nie mam. A Szureczka przepiękna :lol:. Figbast, fajne fotki robisz, jak byś mogła to prosze o tego kudłacza bez oczka z 16 boksu, takie zdjęcie z bliska, najbliżej jak się da. Quote
Sylwia K Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 wstawiłam fotki tego kudłacza na wątek celestynowiaków, przejrzyj 3 pierwsze stronki wątku (zdjęcia są chyba na 3 stronie, ale już nie pamiętam) Quote
figbast Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Dogo07 napisał(a):O allegro to ja niestety zielonego pojęcia nie mam. A Szureczka przepiękna :lol:. Figbast, fajne fotki robisz, jak byś mogła to prosze o tego kudłacza bez oczka z 16 boksu, takie zdjęcie z bliska, najbliżej jak się da. Dziękuję za słowa uznania, ale to zasługa wdzięcznych modeli:evil_lol:. Jak będziemy z Sylwią w schronisku to się jeszcze bardziej postaram:lol:. A wracając do sprawy allegro Szurki - chciałam spytać kto jej robił ostatnio? Może od tej osoby uzyskam pomoc:cool3:, a poza tym w poniedz. zapytam kole żanki z pracy, ona ciągle coś wystawia do sprzedania, a jej mąż to spec informatyczny, może oni mi pomogą:bye: Quote
figbast Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Sylwia K']wstawiłam fotki tego kudłacza na wątek celestynowiaków, przejrzyj 3 pierwsze stronki wątku (zdjęcia są chyba na 3 stronie, ale już nie pamiętam) Przyszło mi do głowy, że mógłby się nazywać Sprocket - jak w Muppetach:evil_lol:, całkiem podobny Quote
Recommended Posts