Jump to content
Dogomania

Nowy Rok Ogryzek przywita w nowym DOMU! Już nie Ogryzek, a Joker. Udało się!

Recommended Posts

• Replies 407
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zakonna napisał(a):
No właśnie, gdzie numer konta? A ja nawet psa na zdjęciach nie widziałam. Urzekło mnie jego imię i dlatego chce mu troszkę pomóc :lol:

A wiesz, że ja też psa nie widziałam:evil_lol:.
Oprócz imienia psa to mnie urzekła Sonikowa:loveu:

Posted

[quote name='sleepingbyday']dzisiaj dostanę też fanty od uroczej sonikowej :cool3:

Ależ wy mi tu slodzicie ;-) aż się zaczynam bać...

Ciencienia, dzieki za zaangażowanie w Ogryzka. Tak naprawdę to najważniejsze sa w tej chwili chyba deklaracje miesięczne - tzn co miesiac wpłacasz jaką kwotę.To pozwala planować w miarę spokojnie przyszlość psa. Bo czasem jest w hotelu dłużej niż miesiąc i wtedy .. klops. Jesli możesz np. wplacac co miesiąc 5 zl, to byloby super. Jednorazowe wpłaty też oczywiście sa super. Wszystko jest :-)

Na pierwszy miesiąc Ogryzka będziemy mieli. Chłopak dostanie też 75 zł z bazarku Wiedźmy dla Tadzika, ktory jest u Mariamc. Okazalo sie, ze Tadzik jest już tak zabezpieczony przez szczodrych ludzi, ze bazarek może być na inne psy. zaproponowałam Ogryzka.. i udało się!!
Dzięki Wiedźmo, dzięki Tadziu, Mariamc i wszystkim darczyńcom!

Guest Elżbieta481
Posted

Właśnie-żadne zdjęcie sie nie wyświetla.Szkoda,bo to jest psisko,ż którego bije radośc i apetyt na życie.Wiem,bo jeszcze wczorak rano mogłam zobaczyć zdjęcie Ogryzia...
E/W

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Na razie zaznaczam sobie Ogryzka, a w październiku postaram się wesprzeć go groszem.

Szkoda, że nie mogę sobie go pooglądać, bo żadne jego zdjęcie się u mnie nie wyświetla :niewiem:

Dziekujemy za odwiedziny :-) Dogo szaleje z tymi zdjeicami, raz sa, raz nie. Nawet biedna Biafra mu sie nie moze przyjrzec, ale juz na niego czeka :-)

Posted

Poszły dwa przelewiki na Ogryzka, 20 zł + 10 zł od mojej Mamuski, jeśli chodzi o deklarację miesięczną, to jak najbardziej, ale chodzi o to, że ja teraz obiecam, a za miesiąc mogę zapomnieć. Mam tyle wątków różnych, jest tyle w potrzebie różnych Psiaków...grr, no chyba, że to nie jest problem dla Was się przypomnieć - pozdrawiam :)

Posted

Ciencienia napisał(a):
Poszły dwa przelewiki na Ogryzka, 20 zł + 10 zł od mojej Mamuski, jeśli chodzi o deklarację miesięczną, to jak najbardziej, ale chodzi o to, że ja teraz obiecam, a za miesiąc mogę zapomnieć. Mam tyle wątków różnych, jest tyle w potrzebie różnych Psiaków...grr, no chyba, że to nie jest problem dla Was się przypomnieć - pozdrawiam :)

Żaden to klopot by przypomnieć :-) To na ile mogę cie wpisać miesięcznie na 10 czy na 20?:cool3:

Posted

Cioteczki, za niecały tydzień Ogryzek będzie już u Biafry :-)

Rzućcie też okiem w rozliczenia w poście 2 i zobaczycie, że mamy pieniądze na dwa miesiące. Dziękuję wam wszystkim :loveu:
Dziękuje tez Fineccie, która sprawiła, że własnie zrobiliśmy skok w finansową nadprzestrzeń i dobiliśmy prawie do 800 zl :-o

Nie muszę jednak chyba tłumaczyć jak ważne są deklaracje stałe, bo to one pozwalają planować przyszłość psa. Teraz mamy pieniądze, ale za kilka tygodni zostanie nam gołe 160 zł stałych deklaracji :shake: więc proszę o pozostanie z Ogryzkiem na wątku i podsuwanie go kolejnym ciotkom. Wujkowie też mogą być ;-) Oczywiście mam nadzieję, że Ogryzek szybko pojedzie do domu stałego i wtedy będziemy mogły sie zastanwiać co zrobić z jego kaską :cool3: Ale na razie - walczymy dalej!

Posted

Pianka napisał(a):
Jestem pod wrażeniem, sonikowa świetnie ci idzie:loveu:

Dziękuję, ale to tylko urok Ogryzka i jego pięknego imienia, oraz wielkie serce dziewczyn z dogo :-)