Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewatr']Basiu dziekuje za podesłanie watku , juz napisałam do Pani moze sie zakocha :loveu:

dziewczynki sa cudne :loveu:
Napisz Pani,że Nel jest do adopcji,bo Bell ma już domek:loveu:
Nel,to ta panienka;)

Posted

dziewczyny wlasnie mialam tel od Pani chetnej na nasze cudo!Pani jest z Bydgoszczy:)wiec sprawa pilna po 1 czy ktos moglby zrobic pilnie wizyte?a po 2 szukamy transportu!

Posted

clo napisał(a):
dziewczyny wlasnie mialam tel od Pani chetnej na nasze cudo!Pani jest z Bydgoszczy:)wiec sprawa pilna po 1 czy ktos moglby zrobic pilnie wizyte?a po 2 szukamy transportu!

Kurcze,no co Ty...ale super!!!
Fizia nam na gwałt potrzebna:diabloti:...oczywiście do zmiany tytułu:cool3:

Posted

BYDGOSZCZ się melduje :) Jeśli adopcja Neli jest nadal aktualna i jest to poważna oferta to oczywiście mogę przeprowadzić wizytę przedadopcyjną;) Tylko proszę ustalić z tą pania wszelkie szczegóły i powiadomić ją, że taka wizyta będzie miała miejsce:razz:

Posted

O rany dzięki serdeczne za błyskawiczną odpowiedź!!!:loveu:

Clo ma namiary do Pani, napewno Ci je wyśle

Podobno Pani brzmi bardzo sensownie, twierdzi, że zakochała się w Nel - no ale jednak dobrze by było sprawdzić

Posted

fizia napisał(a):
O rany dzięki serdeczne za błyskawiczną odpowiedź!!!:loveu:

Clo ma namiary do Pani, napewno Ci je wyśle

Podobno Pani brzmi bardzo sensownie, twierdzi, że zakochała się w Nel - no ale jednak dobrze by było sprawdzić

Zawsze watro sprawdzić. A wiadomo w jaki sposób (z jakich źródeł) ta Pani dowiedziała się o Suni?

Posted

jestem juz:)

sprawa wyglada tak..Pani jest nadal zaineteresowana jednak co do wizyty to trzeba by do niej zadzwonic i sie umowic oraz powiedziec o co z cala wizyta chodzi po co to itd.Poniewaz ja jej jeszcze nie infromowalam bo nei wiedzialam czy taka wizyta wogole sie odbedzie.mysle jednak ze pani zgodzi sie oto jej nr teluwazam,ze najlepiej jesli zadzowni ktos kto ta wizyte bedzie przeprowadzal zeby od razu sie umowic ale moge to rowniez ja zrobic jak chcecie ale podaje nr na wszelki wypadek 784 149 306 pani nazywa sie agnieszka.

Posted

Clo- proszę Ciebie, abyś jednak to Ty zadzwoniła pierwsza i powiedziała, że wizyta przedadopcyjna jest konieczna. Już wiesz jak z tą Panią rozmawiać, wiesz co i jak :) Poinformuj również Panią o tym ,że zadzwonię aby umówić się na konkretny termin. Napisz na dogo jak już będziesz po rozmowie:p

Posted

o kurcze a nie daloby rady np jutro taka wizyte zrobic?bo z tego co wiem pani zalezy na czasie zeby mala miec jak najszybciej..ale oczywiscie jesli tobie pasuje pon to pon powiem:)ogromne dzieki za chec pomocy!

Posted

clo napisał(a):
o kurcze a nie daloby rady np jutro taka wizyte zrobic?bo z tego co wiem pani zalezy na czasie zeby mala miec jak najszybciej..ale oczywiscie jesli tobie pasuje pon to pon powiem:)ogromne dzieki za chec pomocy!

Jutro nie mogę:angryy: szkoda :/ Oby to był ostateczny i wymarzony dom dla NEL :-)

Posted

Pani zgodzila sie na wizyte i juz wyczekuje telefonu od osoby ktora przeprowadzi wizyte;))))dziewczyny czy ktos dalby rade jutro np i jeszcze dzis zadzownic do pani?