Basia1968 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 oj coś czuję, że i nóz i widelec :loveu::loveu: słodziutkaaaaa:loveu: Quote
Lionees Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Basia1968 napisał(a):oj coś czuję, że i nóz i widelec :loveu::loveu: słodziutkaaaaa:loveu: Oj Basieńko aby Twoje słowa były prorocze:loveu: Quote
ewatr Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Basiu dziekuje za podesłanie watku , juz napisałam do Pani moze sie zakocha :loveu: dziewczynki sa cudne :loveu: Quote
Lionees Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='ewatr']Basiu dziekuje za podesłanie watku , juz napisałam do Pani moze sie zakocha :loveu: dziewczynki sa cudne :loveu: Napisz Pani,że Nel jest do adopcji,bo Bell ma już domek:loveu: Nel,to ta panienka;) Quote
clo Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 bede trzymac kciuki za nasza mala!:) i rposze Pania jesli mala sie spodoba o kontakt pod nr 509 173 446 Quote
clo Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 dziewczyny wlasnie mialam tel od Pani chetnej na nasze cudo!Pani jest z Bydgoszczy:)wiec sprawa pilna po 1 czy ktos moglby zrobic pilnie wizyte?a po 2 szukamy transportu! Quote
Lionees Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 clo napisał(a):dziewczyny wlasnie mialam tel od Pani chetnej na nasze cudo!Pani jest z Bydgoszczy:)wiec sprawa pilna po 1 czy ktos moglby zrobic pilnie wizyte?a po 2 szukamy transportu! Kurcze,no co Ty...ale super!!! Fizia nam na gwałt potrzebna:diabloti:...oczywiście do zmiany tytułu:cool3: Quote
Basia1968 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 trzymam kciuki - my dalej czekamy na decyzję - ale kto pierwszy ten lepszy Quote
Lionees Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Basia1968 napisał(a):trzymam kciuki - my dalej czekamy na decyzję - ale kto pierwszy ten lepszy Ha...byłam najpierwsza:eviltong::multi::cool3: Quote
fizia Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 ooo no to super, coś się wreszcie zaczyna dziać Zaraz napiszę w tytule o Bydgoszczy Quote
& Gloria & Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 BYDGOSZCZ się melduje :) Jeśli adopcja Neli jest nadal aktualna i jest to poważna oferta to oczywiście mogę przeprowadzić wizytę przedadopcyjną;) Tylko proszę ustalić z tą pania wszelkie szczegóły i powiadomić ją, że taka wizyta będzie miała miejsce:razz: Quote
fizia Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 O rany dzięki serdeczne za błyskawiczną odpowiedź!!!:loveu: Clo ma namiary do Pani, napewno Ci je wyśle Podobno Pani brzmi bardzo sensownie, twierdzi, że zakochała się w Nel - no ale jednak dobrze by było sprawdzić Quote
& Gloria & Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 fizia napisał(a):O rany dzięki serdeczne za błyskawiczną odpowiedź!!!:loveu: Clo ma namiary do Pani, napewno Ci je wyśle Podobno Pani brzmi bardzo sensownie, twierdzi, że zakochała się w Nel - no ale jednak dobrze by było sprawdzić Zawsze watro sprawdzić. A wiadomo w jaki sposób (z jakich źródeł) ta Pani dowiedziała się o Suni? Quote
fizia Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Z ogłoszenia, jeśli się nie mylę z allegro Quote
clo Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 jestem juz:) sprawa wyglada tak..Pani jest nadal zaineteresowana jednak co do wizyty to trzeba by do niej zadzwonic i sie umowic oraz powiedziec o co z cala wizyta chodzi po co to itd.Poniewaz ja jej jeszcze nie infromowalam bo nei wiedzialam czy taka wizyta wogole sie odbedzie.mysle jednak ze pani zgodzi sie oto jej nr teluwazam,ze najlepiej jesli zadzowni ktos kto ta wizyte bedzie przeprowadzal zeby od razu sie umowic ale moge to rowniez ja zrobic jak chcecie ale podaje nr na wszelki wypadek 784 149 306 pani nazywa sie agnieszka. Quote
& Gloria & Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Clo- proszę Ciebie, abyś jednak to Ty zadzwoniła pierwsza i powiedziała, że wizyta przedadopcyjna jest konieczna. Już wiesz jak z tą Panią rozmawiać, wiesz co i jak :) Poinformuj również Panią o tym ,że zadzwonię aby umówić się na konkretny termin. Napisz na dogo jak już będziesz po rozmowie:p Quote
clo Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 ok zaraz zadzwonie jak chwile bede miec w pracy wolniejsza Quote
& Gloria & Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 To super, to możesz powiedzieć, że skontaktuje z Panią się w poniedziałek :p Quote
clo Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 o kurcze a nie daloby rady np jutro taka wizyte zrobic?bo z tego co wiem pani zalezy na czasie zeby mala miec jak najszybciej..ale oczywiscie jesli tobie pasuje pon to pon powiem:)ogromne dzieki za chec pomocy! Quote
& Gloria & Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 clo napisał(a):o kurcze a nie daloby rady np jutro taka wizyte zrobic?bo z tego co wiem pani zalezy na czasie zeby mala miec jak najszybciej..ale oczywiscie jesli tobie pasuje pon to pon powiem:)ogromne dzieki za chec pomocy! Jutro nie mogę:angryy: szkoda :/ Oby to był ostateczny i wymarzony dom dla NEL :-) Quote
clo Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Pani zgodzila sie na wizyte i juz wyczekuje telefonu od osoby ktora przeprowadzi wizyte;))))dziewczyny czy ktos dalby rade jutro np i jeszcze dzis zadzownic do pani? Quote
& Gloria & Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Dobrze, jutro rano zadzwonię:p Kontaktował się ktoś z Was z Esterą, czy by mogła iść jutro? Coś wiadomo? Quote
Recommended Posts