fizia Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Sliczna-*NEL*-(5-m-cy)-prawie-PINCZER-SREDNI,1843 Quote
LadyS Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Dziewczyny mają 4 obserwujących na allegro. Quote
fizia Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Oo no to zamiast obserować, niech ktoś pokocha Nel! Quote
Astaroth Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Właśnie dzwoniła pani w sprawie Nell, ma dziś przyjechać i obejżeć sunie. Quote
fizia Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Astaroth napisał(a):Właśnie dzwoniła pani w sprawie Nell, ma dziś przyjechać i obejżeć sunie. BYłoby cudnie!!! Quote
Astaroth Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 nie przyjechali, nie dzwonili :shake: Quote
fizia Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Eghhh no szkoda....szukamy dalej Quote
fizia Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 dostałam taką wiadomośc - wysłałam te zdjęcia, któe mamy i zaznaczyłam, że Nel jest w czarnej oboroży Witam Panią, Mieliśmy okazje rozmawiać z sobą w piątek telefonicznie na temat brązowej suczki Nell w typie pinczera średniego, Bardzo bym Panią prosił jeśli jest to możliwe o aktualne zdjęcia, ponieważ te które są zamieszczone, to są obie razem Bell i Nell a ja nie wie która to jest, dlatego proszę o aktualne zdjęcia Nell. Pozdrawiam. Paweł Quote
fizia Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 DOstałam taką odpowiedż - kurcze Astaroth, nie pamiętam czy Ty pisałaś ile sunie mają kg 7 kg z pewnościa nei będzie miała, moja malutka Śrubka ma 5 kg Witam, Bardzo dziękuje za tak szybką odpowiedź i za zdjęcia, przyzna się że Nell jest piękna suczka, Ma tylko pytanie czy Nell jest większa od Bell i jakiego jest obecnie wzrostu i wadze oraz i pani zdaniem może osiągnąć wagi i wzrostu. Pytam się takich szczegółów ponieważ ja mieszkam w bloku i nie chciałbym by był to duży piesek. Po za tym jeśli Nell była by wysokości granicach pieska średniego tak do ok. 40 cm i wadze ok. do 7 kg. Proszę o te szczegóły, Pozdrawiam. Quote
clo Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 oo..to ja gadalam chyba z tym panem...i hmm..powiem tak uwazam ,ze trzeba go dobrze sprawdzic..mi jakos tak przez tel nie pasowal za bardzo..mial oddzwonic..ale nie zrobil tego zato napisal maila nie wiem sama... Quote
fizia Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Astaroth - Luśka, która się do Ciebie wybierała, chyba będzie miała dom w krakowie - tzn. to jeszcze nic pewnego, ale jest szansa. A czy byloby jeszcze jakieś miejsce u Ciebie - bo tak tej Luśce szukam transportu, a w sumei nei zapytałam czy jeszcze miejsce jest:oops: Jeśłi tak, to zamiast Luśki mógłby ktoś inny przyjechac Quote
truskawa144 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Astaroth napisał(a):czy schronisko może przesłać obie książeczki dziewczynek do mnie a ja się z panem umówię na podpisanie umowy i dostarczenie książeczki? Schronisko nie może. Ja się tym zajmę jak tylko tam będę ale w chwili obecnej z pewnych względów nie mogę pojechać. Mam nadzieję, że uda mi się w przyszłym tyg. Astaroth napisał(a):nie przyjechali, nie dzwonili :shake: Nie przejmuj się, to jest normalne. Quote
fizia Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Dostałam takiego jeszcze maila [COLOR=#000000][FONT=Courier New]Witam. Czy mogłabym dostać zdjęcie suczki w całej okazałości [/FONT][/COLOR][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/Default/smile.gif[/IMG][COLOR=#000000][FONT=Courier New] Bardzo proszę i proszę o info co ze sterylizacja? Pozdrawiam Renata K [/FONT][/COLOR] Quote
fizia Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [URL="http://i29.tinypic.com/2ryhrp3.jpg"][IMG]http://i29.tinypic.com/2ryhrp3.jpg[/IMG][/URL] Quote
clo Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 o fizia to skieruj pania zeby zadzownila do mnie to jej opowiem o nell.:)) Quote
fizia Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Astaroth - a byłaby szansa na jakieś nowe zdjęcia Nel - takie, żeby było Ją widać całą, żeby było wiadać, jaka jest duża? Quote
Astaroth Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [FONT=Verdana] Porobiłam zdjęcia tak się zbieram żeby wysłać ale ten wniosek mnie strasznie pochłonął i z tego wszystkiego zapomniała, prześlij mi na pw jeszcze raz swój mail to jutro prześlę i porobię może jeszcze jakieś nowe.[/FONT] Quote
fizia Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Mam maila od Pana Bell Bell nazywa się Nela jest wspaniała,nauczyła się załatwiać na spacerze , posłuszna, tylko jak zostaje w domu to gryzie buty chociaż ma zabawki. Córka robiła kilka zdjęć to wyśle przy okazji. Nela czuje sie świetnie i jest jej u nas dobrze. Pozdrawiam, Quote
Recommended Posts