Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przez cały dzień próbowałam dodzwonić się do tej Pani-bez rezultatu. Więc napisałam sms-a z prośbą o kontakt w sprawie wizyty przedadopcyjnej. Otrzymałam taka odpowiedź:
witam- przepraszam, ale nie mogę odebrać tel. bo jestem w pracy i zaraz siądzie mi tel. bo jest rozładowany- skontaktuje sie z panią jutro ok? Pozdrawiam

W takim wypadku- czekamy do jutra.

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj na 16 jestem umowiona z tą Panią. Clo- jeśli byś chciała dowiedzieć się czegoś szczególnego, masz jakieś pytania- zadzwoń do mnie- 510-075-170 3majcie kciuki:cool3: za dobry domek!

Posted

Jejku, ale sie cieszę :-)
& Gloria &, trzymam kciuki za wizytę :kciuki: i czekam niecierpliwie na widomości. Byłoby cudownie gdyby Nel pojechała do domku.

Posted

uffff jestem:p Wizyta przebiegła bardzo pomyślnie! Bardzo miła i sensowna parka :) Pani ma na imię Ania, nie Agnieszka:cool3: hehe. Kurcze nie wiem od czego zacząć- przepraszam,moja wypowiedź może być chaotyczna- nie mam już dzisiaj siły, miałam ciężki dzień:eviltong:
Młode małżeństwo, mieszkają na parterze. Mają grubaśną kotkę DODĘ:cool3: Są zakochani z Nel i już nie mogą doczekać się jak będzie biegać po mieszkaniu- tak powiedzieli :-) Pani Ania pracuje co 2dzień, a jej partner w pracy jest po 8h. Są świadomi, że w pierwszych tygodniach nie będzie łatwo (nauka czystości oraz chodzenia na smyczy). W czasie wizyty pokazałam im zdjęcia Nel na dogo i poprosiłam Panią, aby zadzwoniła do Clo, ponieważ nikt z nas nie chce sytuacji, w której Państwo oddadzą psa bo jest za duży. Chcą psa w typie (wzrost) ratlerka, góra "do kolana".
Jeśli macie jakieś pytania to śmiało piszcie! OSOBIŚCIE JESTEM ZA!!!!

Posted

tak ma:)ale transport nam bardzo bardzo pilnie potrzebny bo panstwo czekaja...

ej czy ktos wie dlaczego mam pod swoim nickiem podpis mentor?i lidan tez tak ma..co to znaczy?:crazyeye:

Posted

Nie wiem czemu miałam ten napis :niewiem: Bardzo się zdziwiłam widząc go koło południa i znowu się zdziwiłam stwierdziwszy jego brak przed chwilą :-o

Posted

clo napisał(a):

ej czy ktos wie dlaczego mam pod swoim nickiem podpis mentor?i lidan tez tak ma..co to znaczy?:crazyeye:

Lidan napisał(a):
Nie wiem czemu miałam ten napis :niewiem: Bardzo się zdziwiłam widząc go koło południa i znowu się zdziwiłam stwierdziwszy jego brak przed chwilą :-o

clo napisał(a):
no ja tak samo...nawet szukalam co moze znaczyc ale nic;p

To wszysko co się dzieje teraz na dogo to efekt uboczny,bo trwają prace nad modernizacją forum.Odnośnie napisów,to dotyczą one ilości napisanych postów;)

21-50 posts = Initiate
51-100 posts = Regular
101-500 posts = Addicted
501-2000 posts = Dogomaniac
2001-5000 posts = Mentor
5001-10,000 posts = Dogaholic
over 10,000 posts = Dogo Master

Posted

dziewczyny sprawa wyglada tak pati -c wiezie nell we wtorek do panstwa ktorzy nie moga sie juz doczekac:))pani napisalam mi ,ze juhhuuuu tak sie cieszy;)transport bedzie kosztowal 170zl panstwo moga dac 100zl poniewaz licza sie z tym z emusza jeszzce cala wyprawke dla malej kupic wiec nie naciskalam o wiecej..musimy dozbierac 70zl...dlatego blagam was o pomoc i wsparcie!!

Posted

No i cudnie!!!

Na wątku transportowych szukałam wczoraj - ale nie znalazłam nikogo, kto chciałby wysłać psa w taką trasę - nie będę jednak usuwać swoich postów, że szukamy transportu - tylko zmienię treść i napiszę, że można się przyłączyć do Nel