& Gloria & Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Przez cały dzień próbowałam dodzwonić się do tej Pani-bez rezultatu. Więc napisałam sms-a z prośbą o kontakt w sprawie wizyty przedadopcyjnej. Otrzymałam taka odpowiedź: witam- przepraszam, ale nie mogę odebrać tel. bo jestem w pracy i zaraz siądzie mi tel. bo jest rozładowany- skontaktuje sie z panią jutro ok? Pozdrawiam W takim wypadku- czekamy do jutra. Quote
clo Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 ok to w takim razie czekamy.dziekuje za pomoc! Quote
& Gloria & Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dzisiaj na 16 jestem umowiona z tą Panią. Clo- jeśli byś chciała dowiedzieć się czegoś szczególnego, masz jakieś pytania- zadzwoń do mnie- 510-075-170 3majcie kciuki:cool3: za dobry domek! Quote
Lidan Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Jejku, ale sie cieszę :-) & Gloria &, trzymam kciuki za wizytę :kciuki: i czekam niecierpliwie na widomości. Byłoby cudownie gdyby Nel pojechała do domku. Quote
clo Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 i jak i jak wizyta?:))dopiero dotarlam na net;) Quote
& Gloria & Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 uffff jestem:p Wizyta przebiegła bardzo pomyślnie! Bardzo miła i sensowna parka :) Pani ma na imię Ania, nie Agnieszka:cool3: hehe. Kurcze nie wiem od czego zacząć- przepraszam,moja wypowiedź może być chaotyczna- nie mam już dzisiaj siły, miałam ciężki dzień:eviltong: Młode małżeństwo, mieszkają na parterze. Mają grubaśną kotkę DODĘ:cool3: Są zakochani z Nel i już nie mogą doczekać się jak będzie biegać po mieszkaniu- tak powiedzieli :-) Pani Ania pracuje co 2dzień, a jej partner w pracy jest po 8h. Są świadomi, że w pierwszych tygodniach nie będzie łatwo (nauka czystości oraz chodzenia na smyczy). W czasie wizyty pokazałam im zdjęcia Nel na dogo i poprosiłam Panią, aby zadzwoniła do Clo, ponieważ nikt z nas nie chce sytuacji, w której Państwo oddadzą psa bo jest za duży. Chcą psa w typie (wzrost) ratlerka, góra "do kolana". Jeśli macie jakieś pytania to śmiało piszcie! OSOBIŚCIE JESTEM ZA!!!! Quote
fizia Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Gloria - ogromne dzięki za pomoc!!!!!! Quote
& Gloria & Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='fizia']Gloria - ogromne dzięki za pomoc!!!!!! Cała przyjemność po mojej stronie:multi::loveu: Quote
fizia Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Zaraz napiszę na wątku transportowym SZUKAMY TRANSPORTU Z BRZEZIN POD WARSZAWĄ DO BYDGOSZCZY! Quote
Lidan Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Czyli teoretycznie Nel ma już domek (tfu! tfu! żeby nie zapeszyć) :???: Quote
clo Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 tak ma:)ale transport nam bardzo bardzo pilnie potrzebny bo panstwo czekaja... ej czy ktos wie dlaczego mam pod swoim nickiem podpis mentor?i lidan tez tak ma..co to znaczy?:crazyeye: Quote
Lidan Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Nie wiem czemu miałam ten napis :niewiem: Bardzo się zdziwiłam widząc go koło południa i znowu się zdziwiłam stwierdziwszy jego brak przed chwilą :-o Quote
clo Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 no ja tak samo...nawet szukalam co moze znaczyc ale nic;p blagamy o transport dla nel!!!! Quote
Lionees Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 clo napisał(a): ej czy ktos wie dlaczego mam pod swoim nickiem podpis mentor?i lidan tez tak ma..co to znaczy?:crazyeye: Lidan napisał(a):Nie wiem czemu miałam ten napis :niewiem: Bardzo się zdziwiłam widząc go koło południa i znowu się zdziwiłam stwierdziwszy jego brak przed chwilą :-o clo napisał(a):no ja tak samo...nawet szukalam co moze znaczyc ale nic;p To wszysko co się dzieje teraz na dogo to efekt uboczny,bo trwają prace nad modernizacją forum.Odnośnie napisów,to dotyczą one ilości napisanych postów;) 21-50 posts = Initiate 51-100 posts = Regular 101-500 posts = Addicted 501-2000 posts = Dogomaniac 2001-5000 posts = Mentor 5001-10,000 posts = Dogaholic over 10,000 posts = Dogo Master Quote
clo Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 aaaa ok juz rozumiem;) kurcze...blagamy o transport dla nel!!! Quote
clo Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 dziewczyny sprawa wyglada tak pati -c wiezie nell we wtorek do panstwa ktorzy nie moga sie juz doczekac:))pani napisalam mi ,ze juhhuuuu tak sie cieszy;)transport bedzie kosztowal 170zl panstwo moga dac 100zl poniewaz licza sie z tym z emusza jeszzce cala wyprawke dla malej kupic wiec nie naciskalam o wiecej..musimy dozbierac 70zl...dlatego blagam was o pomoc i wsparcie!! Quote
Lionees Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 A na wątku transportowym nikt nie szuka takiego transportu na takiej trasie?Można by polączyc wtedy Quote
fizia Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 No i cudnie!!! Na wątku transportowych szukałam wczoraj - ale nie znalazłam nikogo, kto chciałby wysłać psa w taką trasę - nie będę jednak usuwać swoich postów, że szukamy transportu - tylko zmienię treść i napiszę, że można się przyłączyć do Nel Quote
clo Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 ja rowniez!!!chociaz po 5 zl niech kazdy dorzuci!prosimy! Quote
Ukryty Smok Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ile Wam jeszcze potrzeba na transport pieska? Pzdr, Ukryty Smok Quote
fizia Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Ukryty Smoku - potrzeba jeszcze 70 zł - transport to koszt 170 zł, ale 100 zł daje nowy domek. Quote
Recommended Posts