Astaroth Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Domek sprawdzony? tylko ja nie mam ani umów ani ich książeczek. Jak się uprę to ją pksem zawiozę, albo jutro rano TZ jedzie do Warszawy ale o 5 rano, powiedzmy że przechowam małą u rodziców do jakiejś bardziej ludzkiej pory ale musiałabym do godz 13 ją tym państwu zawieźć bo potem idę na zajęcia. Ja tam na siłę się jej pozbywać nie chce bo dziewczynka bardzo fajna ale wiem że każdy dzień to koszty. Tylko domek musi być pewny i umowa do podpisania. Quote
truskawa144 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Umowa jest tu: http://www.schronisko.klomnice.pl/dokumenty/adopcja.pdf A książeczkę możemy wysłać ze schroniska prosto do nowego domu. Niestety nie byłam teraz w schronisku wiec nie miałam jak wysłać. Quote
clo Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 kurcze jestem na chwile tylko...czy jest mozliwosc zeby ktos dzis zawiozl bell?albo jutro?panstwo juz bardzo niecierpliwie czekaja;)tzn starsznie chca mala juz miec u siebie..mysle,ze ktos kto by wiozl bell bedzie musial przy okazji dom zobaczyc bo nie bylo narazie jak zrobic wizyty..bo tel byl wczoraj ja dzis jestem do 22 w pracy w kazdym razie panstwo sa caly czas w domu i czekaja na mala jesli transport sie trafi:)w razie co dzwoncie do mnie jakby sie transport kroil bo dzis nie bede na dogo za bardzo moj tel 509 173 446 panstwo sa z ochoty Quote
Astaroth Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Bell pojechała, bardzo sympatyczni ludzie, myślę że będzie miała dobrze. Podpisaliśmy umowę że podpiszemy umowę bo nie mam tuszu w drukarce. W tygodniu podjadę podpisać tą właściwą chyba że clo będzie chciała. Quote
clo Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 cudownie!!!to teraz tylko nell jeszcze trzeba wyslac w swiat;)kto wie astaroth moze jednak ta twoja znajoma dalaby sie skusic?;))ja moge podjechac do panstwa jakos tyle,ze nie wiem jak bede miala czas:(w tym tyg..wiec jesli ty mialabys jakos po drodze to byloby super jak nie to ja to zrobie ale nie jestem w stanie jeszcze powiedziec kiedy dam rade. Quote
fizia Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Super! Szkoda, że nie udało się znaleźćIm razem Domku, no ale to pewnie graniczyło z cudem. Mam nadzieję, że Nel nie płacze za siostrą...i że tez znajdzie szybko Domek. Astaroth a co byś powiedziała na to, żeby za Bell przyjechała teraz Luśka - mała, roczna sunia http://www.dogomania.pl/forum/f28/luska-roczna-mala-terierkowata-sunia-nie-ma-szczescia-146373/?highlight=#post12960231 Quote
Astaroth Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 fizia napisał(a):Super! Szkoda, że nie udało się znaleźćIm razem Domku, no ale to pewnie graniczyło z cudem. Mam nadzieję, że Nel nie płacze za siostrą...i że tez znajdzie szybko Domek. Astaroth a co byś powiedziała na to, żeby za Bell przyjechała teraz Luśka - mała, roczna sunia Jak były obie to wciągu dnia siedziały w kojcu bo słoneczko i powietrze i żeby mogły poganiać ale jak jest jedna to jej samej nie zamknę wiec siedzi ze mną i moimi psami w domu. Rozpaczać nie rozpacza ale jest zdecydowanie smutniejsza niż zwykle, aczkolwiek moje psiaki spokoju jej nie dają więc ma się z kim bawić. Luśka słodka ,"wyprać, wyprasować", porobić zdjęcia i domek się znajdzie. Jak towarzyska to niech przyjeżdża :) Quote
fizia Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Mam własnie taką nadzieję, że to przecież jeszcze szczeniorki, a te dośc szybko się aklimatyzują - zwłaszcza, że ma dobrze, ma Was, inne psiaki. A co do Luśki to się bardzo cieszę - bo już biedna raz się nie załapała do hoteliku, w weekend miała jechać do nowego domu, a ten się w ostatniej chwili wycofał. Prawdopodobnie się uda Nikusiowy transport w najbliższą środę. Za Bell zaraz wpłacę pieniążki Quote
fizia Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Niestety Nikusiowy transport jest odwołany, ale szukamy dalej tarnsportu - żeby ta Luśka bidula wreszcie wyszła ze schroniska, bo coś nie ma szczęścia Za Bell już wysłałam pieniążłki Quote
clo Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 mialam dzis tel w sprawie nel..moze sie uda ale pani ma dzownic do natalii i sie umowic na wizyte:) a i moze by napisac juz w ogloszeniu jesli mozna ze bell juz adoptowana..prosze bo pani dzownila po bell.. Quote
Astaroth Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Nel okazała się bardzo grzeczna, trochę próbuje broić jak to szczeniak i jest taka bardziej niezależna od siostry ale bardzo milutka. Co ciekawe, ona nie pachnie, już się śmialiśmy żeby ją reklamować jako bezzapachowego psa :cool3: przezywamy ją zając (bo małe zajączki nie wydzielają zapachu). Quote
clo Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 o to super moze by napisac w allegro ze to grzeczna sunka?:) natalio ja do ciebie przywioze ta szczeniorke o ktorej ci mowilam tylko czasu brak..ale postaram sie moze i dzis..bede dzwonic wczesniej oczywiscie.. Quote
fizia Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 osobne ogłoszenie dla Nel http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=46133 http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-liczna-NEL-5-m-cy-prawie-PINCZER-REDNI-W0QQAdIdZ156250415 Quote
fizia Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Śliczna *NEL* (5 m-cy) prawie PINCZER ŚREDNI Quote
fizia Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 http://www.krakusik.pl/23320_sliczna_nel_5_m_cy_prawie_pinczer_s.html http://www.e-zwierzak.pl/oddam/0,1,0,0,0,0/5133/ Quote
Astaroth Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 pan od Bell do mnie dzwonił w sprawie książeczki czy schronisko może przesłać obie książeczki dziewczynek do mnie a ja się z panem umówię na podpisanie umowy i dostarczenie książeczki? chyba że clo dasz rade bo szczerze powiedziawszy ja mam ostatnio małe urwanie głowy. Quote
fizia Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 A mówił coś Pan o Bell, jak się miewa? Quote
Astaroth Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 mówił że u dziewczynki dobrze, załatwia się na spacerkach nie w domu, nie szczeka wogóle, bawi się z dziećmi, myślę że wszystko będzie ok. Quote
Recommended Posts