Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Astaroth napisał(a):
tak ta w czerwonej obróżce jest tą bardziej miziastą, nie wiem która ma które imię ale ja bym tą odważniejszą w czarnej nazwała Nell bo mi się kojarz z Nel z "w pustyni i w puszczy", a ta druga Bell od bella bo taka słodka i przytulaśna.

Ooo no to jak najbardziej może być właśnie tak.

Faktycznie po zdjęciach widać która jest która :)

Posted

A czy mogłabyś jeszcze dodać, że istnieje możliwośc pomocy w transporcie i że sunie są odrobaczone, zdrowe i dwukrotnie zaszczepione przeciw chorobom wirusowym oraz, że znajdują się pod Warszawą?

Posted

To nie jest ich jedyny sukces.W czasie podróży do Wawy dziewczyny jechały z tyłu auta z Łatkiem a na tylnej kanapie za taką robioną kratką była sunia haszczak. Jedna z bliźniaczek jakoś do niej przelazła i myśleliśmy,że będzie awantura.:razz: Po chwili ułożyły się obie na tym siedzeniu i jedziemy dalej..Za chwilę odwracam się i co widzę:crazyeye: hasula przeniosła się na podłogę w aucie i zostawiła całą kanapę szczeniaczkowi:lol:..Nel sobie poradzi chyba z każdym psiakiem:evil_lol:

Posted

clo napisał(a):
mi sie wydaje ze one teraz wiecej niz 8kg nie waza..bo ja bez trudu je bralam na rece..moze nawet i mniej..dla mnie byly lekkie..ja mysle,ze one beda raczej male i drobne i ze duzo juz nie urosna..pinczer sredni to dore porownanie:)

Bez przesady, małe nie są i nie będą, małe to są yorki. One są szczupłe ale łapki i ciałka mają długie. Będą średnimi psami.
Nie możemy pisać,że są małe bo ludzie będą rozczarowani.

Posted

ladyswallow prosze dopisz jeszcze ze male przebywaja juz w hoteliku dla psow nie w schronie bo to jest ogromnie wazne w ogloszeniach i ze ucza sie trzymac czystosc w domu chodzic na smyczy itd

Posted

Dostałam takiego maila - Astaroth - czy umiałabyś odpowiedziec na te pytania?

Witam,
Jeśli sprawa jest aktualna to proszę o odpowiedź
Chcialam się czegoś wicej o nich dowiedzieć. Mieszkamy w bloku mamy 8 letnie dziecko jesteśmy aktywni w domu jest już stara suka. Czy są już nauczone czystości, czy są szczekliwe, czy lubią biegać itp.Możemy wziąć jednego pieska.
Pozdrawiam
AR

Posted

fizia napisał(a):
Dostałam takiego maila - Astaroth - czy umiałabyś odpowiedziec na te pytania?

Witam,
Jeśli sprawa jest aktualna to proszę o odpowiedź
Chcialam się czegoś wicej o nich dowiedzieć. Mieszkamy w bloku mamy 8 letnie dziecko jesteśmy aktywni w domu jest już stara suka. Czy są już nauczone czystości, czy są szczekliwe, czy lubią biegać itp.Możemy wziąć jednego pieska.
Pozdrawiam
AR

hmm nauczone czystości jeszcze nie są, tzn. jak rano uda mi się z nimi szybko wybiec to jest ok ale jak nie zdążę to nie mają jeszcze oporu żeby się załatwić na podłogę. W ciągu dnia siedzą na wybiegu ponieważ pogoda jest ładna ale na spacerki też chodzą żeby ćwiczyć chodzenie na smyczy. Myślę że szybko nauczą się czystości, jutro Stivi idzie do adopcji więc będę miała dla nich więcej czasu (no i ma padać od niedzieli więc będą siedziały w domu, łatwiej będzie kontrolować załatwianie się). Szczekliwe nie są, tzn. jak są w boksie i coś zobaczą to owszem szczególnie jedna trochę poszczeka, ale np. jak je tam zostawiam i odchodzę to nie szczekają. Z bieganiem to trudno powiedzieć bo jedna lubi druga woli zaczepiać i prosić o głaskanie.

Posted

dziewczyny pilne mam domek dla bell czyli tej grzeczniejszej w czerwonej obrozce;))panstwo mieszkaja na ochocie brzmia bardzo milo:)bell bedzie mieszkac w domu oczywiscie:)ale szukamy transportu..ja pracuje nie mam jak jej zawiezc a panstwo sa gotowi ja przyjac chocby i dzis;)