Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pani juz sie nie moze doczekac nel tylko pojawia sie male ale:((pati c jest chora nie wie czy da rade pojechac we wtorek..ciotki ja sie boje ze panstwo juz tak bardzo na nia czekaja..i ze sie poddadza..bo juz tyle czekaja..czy nikt nie moglby pojechac za zwrot kosztow?prosimy!

Posted

o rany Bell ale z Ciebie grubas, Nel to przy niej anorektyczka ;)
Pojechała, mam nadzieje że wszystko będzie dobrze, trochę się już przywiązaliśmy do tej małej i będziemy tęsknić :)

Posted

nulka85 napisał(a):
a to siostra belli- nell, przyjechala do nas dzis a juz ja kochamy:):) no tak, wlozylabym zdjecia ale nie wiem jak:(

Witamy:loveu: Byłam u WAS na wizycie przedadopcyjnej:eviltong:
Aniu, wyślij zdjęcia mi na maila [email protected] to wstawię na wątek:multi:

Napisz coś więcej jak Mała się sprawuje:p Prosimy :-)

Posted

witaj aniu!!!super ze jeste na watku!:)przeslij mi je prosze na maila to ja sie usmiechne do fizi zeby je wkleila:)mojego maila juz masz;)

Posted

juz wyslalam zdjecia Nel do clo hehe postaram sie zrobic zdjecia jeszcze jutro z moja kotka :):) musze leciec do pracy bo zaraz sie spoznie-napisze po pracy wszystko, ale dziekuje juz teraz za ta mala-jest niesamowita!!!!!!

Posted

ooo witamy serdecznie i bardzo dziękujemy za Dom dla Nel!!!!

Dziękujemy wszystkim, którzy przyczynili się do szczęścia bliźniaczek - Astaroth, Nikusiowi, Glorii, Lidan i wszystki, którzy robili ogłoszenia, Ukrytemu Smokowi, wszystkim, którzy trzymali kciuki!!
Wielkie dzięki!!!

Posted

cieszę się ,że mogłem poznać te dwie młode "damy" :lol: Tym samym kursem jechała ze mną jeszcze Ksenia- haskula - i ona już też w sobotę jedzie do stałego domku:lol::lol: to się nazywa hapy end:lol: