agata51 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Fotki są też na 1 str. O ile wiem, innych nie ma, ale dla pewności przekopię się wieczorem przez wątek. Quote
zuzlikowa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='agata51']Fotki są też na 1 str. O ile wiem, innych nie ma, ale dla pewności przekopię się wieczorem przez wątek.[/quote] Dzięki:loveu:...zawsze allegro z fotkami łatwiej się pokazuje i jest skuteczniejsze...a może któraś ciotka zasponsoruje psiakom wyróżnienie?:cool3:...zawsze więcej osób obejrzy... Quote
maarit Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Profil chłopaków na N-K się rozkręca... zdjecia sa polecane... co z tego wyjdzie??? nie wiem:roll: Quote
Mysia_ Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='Gonia13']Profil chłopaków na N-K się rozkręca... zdjecia sa polecane... co z tego wyjdzie??? nie wiem:roll:[/quote] nk ma dużą siłę, oby ktoś ich zauważył ;) Quote
mari23 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Naprawdę po nocach myślę, jak im pomóc, spać nie mogę... ... od dawna wrzucam kolejne ich zdjęcia na profil i polecam codziennie- są osoby, które deklarują pomoc finansową, jakby domek się znalazł, czytając ich deklaracje tak pomyślałam, że jeśli do końca miesiąca domek się nie znajdzie, to może zapytam w znajomym hoteliku (sympatyczny właściciel)- choćby na zimę, a do wiosny może uda mi się "zmiękczyć" domowników i zorganizować jakoś miejsce dla nich...... trochę "ciasno" się u mnie przy psiej gromadce, szkoda, że nie widzicie, jak w tej chwili mój pokój wygląda:loveu: psiaki słodko śpią brzuszkami do góry - wszystkie!!!:evil_lol: Quote
marysia55 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [CENTER]witajcie chłopaki, mam dla was wierszyk. Mnie sie podoba. Wam pewnie też :lol:[/CENTER] [B][CENTER][SIZE="3"][COLOR="Navy"]Przyjaźń jest jak dobre wino: wzmacnia się, gdy lata płyną… Bo Przyjaciół oczy właśnie niosą ciepło, co nie gaśnie, dobrą dzielą się nadzieją nawet gdy złe wichry wieją [/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B] Quote
agata51 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Maryśka, to jakiś wpisik do twojego dziewczęcego pamiętnika? Muszę znaleźć swój. Tam też były takie perełki! Quote
mari23 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='marysia55'][CENTER]witajcie chłopaki, mam dla was wierszyk. Mnie sie podoba. Wam pewnie też :lol:[/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][COLOR=navy]Przyjaźń jest jak dobre wino: [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=navy]wzmacnia się, gdy lata płyną… [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=navy]Bo Przyjaciół oczy właśnie [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=navy]niosą ciepło, co nie gaśnie, [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=navy]dobrą dzielą się nadzieją [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=navy]nawet gdy złe wichry wieją[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [/quote] Marysiu, mnie sie też podoba!:lol: Może im szczęście przyniesie... Quote
maarit Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Mari:loveu: złotko... super by było ich gdzies przezimować - Kajtul podobno słabnie:shake: Quote
Cantadorra Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Jesien i zima nie sprzyjaja zwierzakom w schronach:shake: Quote
marysia55 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='agata51'][B]Marysiu,[/B] to jakiś wpisik do twojego dziewczęcego pamiętnika? Muszę znaleźć swój. Tam też były takie perełki![/QUOTE] mam taką słabość do tych perełek , pomimo upływu lat sa wciąż aktualne :lol: [quote name='mari23']Marysiu, mnie sie też podoba!:lol: [B]Może im szczęście przyniesie.[/B]..[/QUOTE] mari23 , cieszy mnie że Ci się też podoba., może zrobić z niego motto do allegro chłopaków :razz: Quote
mari23 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='marysia55']mam taką słabość do tych perełek , pomimo upływu lat sa wciąż aktualne :lol: mari23 , cieszy mnie że Ci się też podoba., może zrobić z niego motto do allegro chłopaków :razz:[/quote] myślę, że to świetny pomysł! Quote
marysia55 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 na górna pólkę mi tu wskakiwać :multi: dogomaniakom sie pokazywać :p:p Quote
maarit Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='marysia55']na górna pólkę mi tu wskakiwać :multi: dogomaniakom sie pokazywać :p:p[/quote] własnie.... Quote
Mysia_ Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 chłopcy słuchać się ciotek i nie zostawać w tyle :shake: Quote
marysia55 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 nocka tez dobra, żeby chłopaków pokazać :multi: Quote
agata51 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Na okrągło to na okrągło. I w noc i w dzień. Quote
marysia55 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 chłopaczyska zróbta nam przyjemność :p:p i wypad do domu :mad: Quote
maarit Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='marysia55']chłopaczyska zróbta nam przyjemność :p:p i wypad do domu :mad:[/quote] Popieram.... Quote
Recommended Posts