Jump to content
Dogomania

10 lat w schronisku! Kajtuś odszedł po 2 latach :-( a Dinuś dalej w hoteliku.

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata51']Fotki są też na 1 str. O ile wiem, innych nie ma, ale dla pewności przekopię się wieczorem przez wątek.[/quote]

Dzięki:loveu:...zawsze allegro z fotkami łatwiej się pokazuje i jest skuteczniejsze...a może któraś ciotka zasponsoruje psiakom wyróżnienie?:cool3:...zawsze więcej osób obejrzy...

Posted

[quote name='Gonia13']Profil chłopaków na N-K się rozkręca... zdjecia sa polecane... co z tego wyjdzie??? nie wiem:roll:[/quote]

nk ma dużą siłę, oby ktoś ich zauważył ;)

Posted

Naprawdę po nocach myślę, jak im pomóc, spać nie mogę...
... od dawna wrzucam kolejne ich zdjęcia na profil i polecam codziennie- są osoby, które deklarują pomoc finansową, jakby domek się znalazł,
czytając ich deklaracje tak pomyślałam, że jeśli do końca miesiąca domek się nie znajdzie, to może zapytam w znajomym hoteliku (sympatyczny właściciel)- choćby na zimę, a do wiosny może uda mi się "zmiękczyć" domowników i zorganizować jakoś miejsce dla nich......
trochę "ciasno" się u mnie przy psiej gromadce, szkoda, że nie widzicie, jak w tej chwili mój pokój wygląda:loveu: psiaki słodko śpią brzuszkami do góry - wszystkie!!!:evil_lol:

Posted

[CENTER]witajcie chłopaki, mam dla was wierszyk. Mnie sie podoba. Wam pewnie też :lol:[/CENTER]

[B][CENTER][SIZE="3"][COLOR="Navy"]Przyjaźń jest jak dobre wino:
wzmacnia się, gdy lata płyną…
Bo Przyjaciół oczy właśnie
niosą ciepło, co nie gaśnie,
dobrą dzielą się nadzieją
nawet gdy złe wichry wieją
[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B]

Posted

[quote name='marysia55'][CENTER]witajcie chłopaki, mam dla was wierszyk. Mnie sie podoba. Wam pewnie też :lol:[/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=navy]Przyjaźń jest jak dobre wino: [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=navy]wzmacnia się, gdy lata płyną… [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=navy]Bo Przyjaciół oczy właśnie [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=navy]niosą ciepło, co nie gaśnie, [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=navy]dobrą dzielą się nadzieją [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=navy]nawet gdy złe wichry wieją[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[/quote]

Marysiu, mnie sie też podoba!:lol: Może im szczęście przyniesie...

Posted

[quote name='agata51'][B]Marysiu,[/B] to jakiś wpisik do twojego dziewczęcego pamiętnika? Muszę znaleźć swój. Tam też były takie perełki![/QUOTE]
mam taką słabość do tych perełek , pomimo upływu lat sa wciąż aktualne :lol:
[quote name='mari23']Marysiu, mnie sie też podoba!:lol: [B]Może im szczęście przyniesie.[/B]..[/QUOTE]
mari23 , cieszy mnie że Ci się też podoba., może zrobić z niego motto do allegro chłopaków :razz:

Posted

[quote name='marysia55']mam taką słabość do tych perełek , pomimo upływu lat sa wciąż aktualne :lol:

mari23 , cieszy mnie że Ci się też podoba., może zrobić z niego motto do allegro chłopaków :razz:[/quote]

myślę, że to świetny pomysł!