Olga7 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Monika -to nie jest na szczęscie ten Ksawer ,ktorego wątek ci podeslalam .. tylko drugi mniejszy nieco kudlaczek ...:( ale z boksu Ksawera - tam chyba 4 psy byly ...:( Zal bardzo tego kudlacza......:( Quote
monika55 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Czytalam o tamtym kudlaczku.:-( Jest identyczny jak moj Drops. Serce boli. Ja jeszcze nie wycofam ogloszen Tusi. Moze ktos zadzwoni, to sie zaproponuje inna kudlatke. Quote
Onaa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 W schronisku w Celestynowie jest psiaczek podobny do Tusi, ma na imie Frędzel, jest młodziutki, przyjazny i pogodny. Quote
asia2405 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 u Tusi wszystko ok.w drodze do domu cały czas pchała sie na kolana:)jest juz wykapana,dzieci polubila od razu,ale jeszcze jest wystraszona,z moim pieskiem jest maly problem ale to za krotki czas musza sie przyzwyczaic(raczej moja Maja warczy)zdjecia beda tylko narazie poczekam az Tusia nie bedzie sie tak bala.mozecie byc spokojni Tusia napewno bedzie szczesliwa:) Quote
leni356 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 asia2405 napisał(a):u Tusi wszystko ok.w drodze do domu cały czas pchała sie na kolana:)jest juz wykapana,dzieci polubila od razu,ale jeszcze jest wystraszona,z moim pieskiem jest maly problem ale to za krotki czas musza sie przyzwyczaic(raczej moja Maja warczy)zdjecia beda tylko narazie poczekam az Tusia nie bedzie sie tak bala.mozecie byc spokojni Tusia napewno bedzie szczesliwa:) Dziękujemy za relację :lol: Bardzo się cieszę, Tusia nam wszystkim mocno na sercu leży. Dogadanie się z drugą sunią trochę zajmie, potem będą się kochać - tak było z Majką, a teraz dziewczyny na jednym posłaniu sypiają. Quote
leni356 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Monika to dobry pomysł, nie zdejmuj ogłoszeń Tusi jeszcze, na pewno ktoś jeszcze zadzwoni. W schronisku w Zgorzelcu (dolnośląskie) też był taki piesek, sprawdzę czy jeszcze jest, on też yorkowaty, malutki, trzeba by mu pomóc przed zimą. Jest też Tofik w Cieszynie malutki kudłaty i ten z Celestynowa też taki mały. SCHRONISKO kolo Zgorzelca ( D.Slask ) - CUDNE psiaki szukaja domkow...-ZAKTUALIZOWANY Quote
wilczek007 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 bardzo sie ciesze ze sie Tusi udało:loveu: w schronisku miałam troche ludzi dzis ,dlatego niezbyt sobie pogadałysmy i byłam mało rozgarnieta:oops:,ale naprawde sie ciesze:bigcool:i trzymam kciuki by Tusia sie z psiaczkiem dogadała:razz: co do kudłaczków, racja, dobry pomysł, sprubuje pogadac z osobami które beda dzwonic o Tusie, moze wybiorą za to jakiegos z awszych watków;) Quote
asia2405 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Tusienka spala dzis w lozeczku:)obudzila wszystkich lizaniem,a na dywanie zostawila takie pachnace niespodzianki ale nikt sie na nia nie gniewa. mam jedno zdjecie na komorce ale nie umiem go przeslac na komputer jak mi sie uda to od razu wstawie:) Chcialam Wam wszystkim podziekowac za to ze los pieskow nie jest Wam obojetny i staracie sie zeby psiaki mialy jak najlepiej:) Szczególne podziekowania dla Pani Moniki ,Agnieszki i dla mojej najlepszej przyjaciołki Renaty na ktora zawsze moge liczyc bo ona mi baaaaaaaaaaardzo pomogla w tym zeby Tusie zabrac ze schroniska i zeby miala swoj wlasny domek:* Quote
Magnesiatko Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 asia2405 napisał(a):Tusienka spala dzis w lozeczku:)obudzila wszystkich lizaniem,a na dywanie zostawila takie pachnace niespodzianki ale nikt sie na nia nie gniewa. mam jedno zdjecie na komorce ale nie umiem go przeslac na komputer jak mi sie uda to od razu wstawie:) Chcialam Wam wszystkim podziekowac za to ze los pieskow nie jest Wam obojetny i staracie sie zeby psiaki mialy jak najlepiej:) Szczególne podziekowania dla Pani Moniki ,Agnieszki i dla mojej najlepszej przyjaciołki Renaty na ktora zawsze moge liczyc bo ona mi baaaaaaaaaaardzo pomogla w tym zeby Tusie zabrac ze schroniska i zeby miala swoj wlasny domek:* Jak masz chęć prześli mi mmsem (heh chyba dobrze napisałam:roll:). Mój nr 508...638. wstawie zdjęcie :D Quote
AgusiaP Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 asia2405 napisał(a):Tusienka spala dzis w lozeczku:)obudzila wszystkich lizaniem,a na dywanie zostawila takie pachnace niespodzianki ale nikt sie na nia nie gniewa. mam jedno zdjecie na komorce ale nie umiem go przeslac na komputer jak mi sie uda to od razu wstawie:) Chcialam Wam wszystkim podziekowac za to ze los pieskow nie jest Wam obojetny i staracie sie zeby psiaki mialy jak najlepiej:) Szczególne podziekowania dla Pani Moniki ,Agnieszki i dla mojej najlepszej przyjaciołki Renaty na ktora zawsze moge liczyc bo ona mi baaaaaaaaaaardzo pomogla w tym zeby Tusie zabrac ze schroniska i zeby miala swoj wlasny domek:* Tusieńko widzę, że trafił Ci się wspaniały domek:loveu::loveu::loveu: Asiu bardzo Ci dziękujemy.;););) Quote
Olga7 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Razem z naszą śliczną Tusią cieszymy się bardzo z jej nowego domku i wspaniałych zapewne ludzi :p:loveu::loveu::loveu:. Tusiu -warto było jednak czekać i nie trafić chyba do tego Płocka .:loveu: Quote
monika55 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Sliczna ta Tusia. Asiu, a Ty sie daj dziewczynom dogadac, same to musza zrobic. I pewnie musisz popracowac nad zalatwianiem sie na dworze. Ale sie da, zapewniam. Pewnie zalapie o co chodzi, jesli juz wie po co jest lozko:evil_lol: Quote
wilczek007 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ale wesołe oczęta ma nasza Tusia!!! :loveu: Quote
leni356 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Świetnie :sweetCyb: Ale ona ma cudne te oczka Quote
asia2405 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 nie tylko oczka cala jest sliczna:pu Tusi wszystko ok zazdrosnica z niej ale dajemy sobie rade,co do zalatwiania sie musimy troche popracowac,chodzenie na smyczy tez narazie kiepskie ale to dopiero poczatek:) Quote
mineralna_ Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 swietnie ze tusia ma nowy domek :multi::multi: (juz zmieniam tytuł) Quote
monika55 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Deszczowe witanko. Sucha nocka byla?:evil_lol: Quote
asia2405 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 witamy:)nocka sucha ranek mokry,Tusienka nie wytrzymala pancia za dlugo sie ubierala.Tusia ma juz wyciete wszystkie koltuny,na karku i dupci ma jakies blizny:-( Quote
ab-agnieszka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Pancia powinna sie szybciej ruszac z rana :mad::evil_lol: Quote
wilczek007 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 może blizny po pogryzieniu jakims?... ona tam była najmniejsza...Z reszta niewiem, ja bym zaleciła odwiedziny weta tak profilaktycznie bo schroniska jakie są każdy widzi:sad: Quote
monika55 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Nigdy nie wiadomo jaka przeszlosc mial pies ze schroniska. Jakie wiesci?:loveu: Quote
Recommended Posts