Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Monika -to nie jest na szczęscie ten Ksawer ,ktorego wątek ci podeslalam .. tylko drugi mniejszy nieco kudlaczek ...:(
ale z boksu Ksawera - tam chyba 4 psy byly ...:(
Zal bardzo tego kudlacza......:(

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u Tusi wszystko ok.w drodze do domu cały czas pchała sie na kolana:)jest juz wykapana,dzieci polubila od razu,ale jeszcze jest wystraszona,z moim pieskiem jest maly problem ale to za krotki czas musza sie przyzwyczaic(raczej moja Maja warczy)zdjecia beda tylko narazie poczekam az Tusia nie bedzie sie tak bala.mozecie byc spokojni Tusia napewno bedzie szczesliwa:)

Posted

asia2405 napisał(a):
u Tusi wszystko ok.w drodze do domu cały czas pchała sie na kolana:)jest juz wykapana,dzieci polubila od razu,ale jeszcze jest wystraszona,z moim pieskiem jest maly problem ale to za krotki czas musza sie przyzwyczaic(raczej moja Maja warczy)zdjecia beda tylko narazie poczekam az Tusia nie bedzie sie tak bala.mozecie byc spokojni Tusia napewno bedzie szczesliwa:)

Dziękujemy za relację :lol: Bardzo się cieszę, Tusia nam wszystkim mocno na sercu leży. Dogadanie się z drugą sunią trochę zajmie, potem będą się kochać - tak było z Majką, a teraz dziewczyny na jednym posłaniu sypiają.

Posted

Monika to dobry pomysł, nie zdejmuj ogłoszeń Tusi jeszcze, na pewno ktoś jeszcze zadzwoni. W schronisku w Zgorzelcu (dolnośląskie) też był taki piesek, sprawdzę czy jeszcze jest, on też yorkowaty, malutki, trzeba by mu pomóc przed zimą. Jest też Tofik w Cieszynie malutki kudłaty i ten z Celestynowa też taki mały.

SCHRONISKO kolo Zgorzelca ( D.Slask ) - CUDNE psiaki szukaja domkow...-ZAKTUALIZOWANY

Posted

bardzo sie ciesze ze sie Tusi udało:loveu: w schronisku miałam troche ludzi dzis ,dlatego niezbyt sobie pogadałysmy i byłam mało rozgarnieta:oops:,ale naprawde sie ciesze:bigcool:i trzymam kciuki by Tusia sie z psiaczkiem dogadała:razz:

co do kudłaczków, racja, dobry pomysł, sprubuje pogadac z osobami które beda dzwonic o Tusie, moze wybiorą za to jakiegos z awszych watków;)

Posted

Tusienka spala dzis w lozeczku:)obudzila wszystkich lizaniem,a na dywanie zostawila takie pachnace niespodzianki ale nikt sie na nia nie gniewa.
mam jedno zdjecie na komorce ale nie umiem go przeslac na komputer jak mi sie uda to od razu wstawie:)
Chcialam Wam wszystkim podziekowac za to ze los pieskow nie jest Wam obojetny i staracie sie zeby psiaki mialy jak najlepiej:)
Szczególne podziekowania dla Pani Moniki ,Agnieszki i dla mojej najlepszej przyjaciołki Renaty na ktora zawsze moge liczyc bo ona mi baaaaaaaaaaardzo pomogla w tym zeby Tusie zabrac ze schroniska i zeby miala swoj wlasny domek:*

Posted

asia2405 napisał(a):
Tusienka spala dzis w lozeczku:)obudzila wszystkich lizaniem,a na dywanie zostawila takie pachnace niespodzianki ale nikt sie na nia nie gniewa.
mam jedno zdjecie na komorce ale nie umiem go przeslac na komputer jak mi sie uda to od razu wstawie:)
Chcialam Wam wszystkim podziekowac za to ze los pieskow nie jest Wam obojetny i staracie sie zeby psiaki mialy jak najlepiej:)
Szczególne podziekowania dla Pani Moniki ,Agnieszki i dla mojej najlepszej przyjaciołki Renaty na ktora zawsze moge liczyc bo ona mi baaaaaaaaaaardzo pomogla w tym zeby Tusie zabrac ze schroniska i zeby miala swoj wlasny domek:*

Jak masz chęć prześli mi mmsem (heh chyba dobrze napisałam:roll:). Mój nr 508...638. wstawie zdjęcie :D

Posted

asia2405 napisał(a):

Tusieńko widzę, że trafił Ci się wspaniały domek:loveu::loveu::loveu:
Asiu bardzo Ci dziękujemy.;););)

Posted

Razem z naszą śliczną Tusią cieszymy się bardzo z jej nowego domku i wspaniałych zapewne ludzi :p:loveu::loveu::loveu:. Tusiu -warto było jednak czekać i nie trafić chyba do tego Płocka .:loveu:

Posted

Sliczna ta Tusia. Asiu, a Ty sie daj dziewczynom dogadac, same to musza zrobic. I pewnie musisz popracowac nad zalatwianiem sie na dworze. Ale sie da, zapewniam. Pewnie zalapie o co chodzi, jesli juz wie po co jest lozko:evil_lol:

Posted

nie tylko oczka cala jest sliczna:pu Tusi wszystko ok
zazdrosnica z niej ale dajemy sobie rade,co do zalatwiania sie musimy troche popracowac,chodzenie na smyczy tez narazie kiepskie ale to dopiero poczatek:)